Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzia007

czy podoba wam sie ta kurtka?????

Polecane posty

Gość so what
a własnie ,ze te kutki dopiero wchodza do Polski.Mieszkam za granica i niestety w Polsce jestescie nie na biezaco.

Gość idealne spodnie do kurtki
trzeba tylko dobrac kolor odpowiedni i rodzaj (juz niekoniecznie) skóry. Skóra do skóry pasuje jak najbardziej, dziwne te dwie ostatnie wypowiedzi. Moze po prostu wstydzicie się seksownie ubierać ??? Mi najbardziej podoba sie te (bo mozna je wlozyc do kozakow) http://www.allegro.pl/item139810167_czarne_jak_nowe_naturalna_skora_roz36_oryginalne.html tylko za duze jak dla mnie...

Gość Tak w Londynie się takie nosi
...ale na pewno nie noszą tego osoby eleganckie, tylko Angielki proste, z prostych rodzin. Wiem, bo tam mieszkam. Nie dajcie sobie wmówić, że to jest modne.

no to co nosza eleganckie kobiety w Londynie? do do tej z gory? jak sie komus podoba to nosi. jak jakas elegancka kobieta kupi ciuch za 15 funtow to juz nie jest elegancka? co ty pleciesz w ogole! popatrz sobie na paris hilton, rachel bilson i inne aktorki... niosza skorzane kurtki o tym kroju. przestan plesc takie glupoty! \"wiem bo tam mieszkam \" co za ciemnota!

Gość hggjlhbjk
kurtki sa swietne ale nie w zestawie ze skorzanymi spodniami ktore bynajmniej nie sa modne i nadaja sie co najwyzej na przejazdzke Harleyem:) ta kurtka najlepiej pasuje do ciemnych,waskich dzinsow i kozakow

Gość skóra do skóry zawsze pasuje

Gość so what
o gustach sie nie dyskutuje.Ja mieszkam w Anglii od kilkunastu lat.Tutaj nie zawsze jest tak,ze cos powala wygladem a jest modne.Koniec kropka. P.S Madonna tez ma podobna kurtke.Wszystko na ten temat.