Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Holly_Dolly

Który najładniejszy?

Polecane posty

Gość qweqwe
dla mnie 7

Gość jestem ze szczecina
mi tam się podobają numery 2 i 7(wizualnie), ale jeszcze duzo zalezy od tego, czy będa ładnie wyglądały na palcu.

bardzo bym chciala ograniczyc się do 2 lub 3, ale nie mogę się zdecydować! :D zaraz, muszę pomyslec, ktory odrzucam jako pierwszy :D

Gość zachwycona 4
Holly, nie wiesz przypadkiem ile kosztuje nr.4?? jest przecudny moim zdaniem, śliczne cudo.

Gość 3 i 4 sliczne

1,3,6 :) Zresztą wszystkie są piękne :) Mogłabym nosić ;)

jak dla mnie nr 2 jest sliczny, ogolnie nie przepadam za bizuteria i jesli jakis pierscionek to jak najmniej fikusny i jak najmniej kamieni w nim, jedna blyskotka w zupelnosci wystarcazy...

Gość o kurdeeeeee
to masz samochod :D

Gość sliczne wszystkie
:)

Gość szczyypiorek
To co wy za pierścionki wynajdujecie ? Cos podobnego jak dwójka , tylko ładniejszego i delikatniejszego , widziałam za 5 stówek i to już moim zdaniem dużo. Jakby mi facet miał kupic pierscionek za 6 tysiecy , to bym sobie pomyslała , ze jest pierdolniety na głowę

Może koleżanka zauważyła, że ja właśnie ten pierścionek odrzuciłam, bo jest za drogi, i to skurwysyńsko :D więc po co ta aluzja?

Gość dgrtytruyeuty7u
mi sie strasznie podoba 7 i 4 ale wybralabym 4

Gość gugulinka
1.Bardzo ładny pierścioneczek,podoba mi się niezmiernie:) 2.Ohydny,zbyt prosty 3.Dość ładny ale nie przepadam za niebieskimi oczkami 4.Za duży,wolę mniejsze 5.Jak ruski z tombaku 6.Okropny 7.j.w. 8.tandeta na calej linii

Gość gugulinka
przepraszam,nie chcacy to zrobilam

Prześliczny jest 3 i 1. Raczej w tej kolejności :) Nie rezygnuj z jedyneczki ;)

Gość pawel77
jak dla mnie nr 2 ale pierscionek zareczynowy powinnas zobaczyc dopiero w dniu zareczyn

Gość Marsi83
Ja też dałam mojemu facetowi 6 pierścionków do wyboru , wszystkie z żółtego złota bo innej biżuteri nie uznaje.Jednak różnica jest taka że największa cena wynosiła 550 zł co uważam i tak za wygórowaną.Druga sprawa mam całkiem inny gust bo kocham skromność i delikatność a pierścionki pokazane przez autorke dla mnie delikatnie mówiąc są lekko tandetne.Generalnie rzecz ujmując uważam , że pokazanie przyszłemu narzeczonemu to co nam się podoba jest fajnym pomysłem.Po pierwsze poznajemy dokładnie gusta a po drugie buszowanie razem po internecie lub ( tak jak w moim przypadku) łażenie po jubilerach i przymierzanie tysięcy błyskotek daje parze ogromną frajdę.Niespodzianka i tak będzie bo przeciesz nie znamy daty oświadczyn, jej formy , i treści.A pierścionek będziemy nosić całe życie.

To, że mam taki gust, a nie iny, nie znaczy, ze jest to tandetne. Pierscionki, ktore mi sie podobaja, tez nie przekraczaja 500zl. nie podobaja mi sie skromne, moze dlatego, ze juz taki mam, i chcialabym by sie troche wyroznial. i wypowiadajac sie, ze cos jest tandetne, okresla sie tylko swposob, swojego myslenia. Nigdy bym tak nie okreslila skromnych pierscionkow, mimo, ze takiego nie chce..