Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskni

Problem z dzieckiem!! Co robić????

Polecane posty

Gość antykotka
moze mu tam nudno na ej wsi? myslałam ze to wiekla szkoła a to mała dziurka, kilka dzieci , a on chce cos robic i zabardzo nie wie jak się zachowac co robić....kurcze cięzko powiedzieć. a moze jakis basen? jakis kurs karate?

Gość zatroskni
do kina lubi chodzić po szkole bawi sie z siostra zabawkami razem malują, na dworze też na rowerkach jeżdżą wszystko robią razem.My z mężem też sie przyłączamy do nich.

Gość mam juz spokój
moze przez ten swój bunt chce zwrócic na siebie uwagę albo waszą albo kolegów w szkole

Gość skoro nie jest zainteresowany
nawet grami komputerowymi, to ja tez stawiałabym na jak najszybszą wizytę u okulisty. Tu może byc właśnie przyczyna jego podejścia do czytania, oglądania, braku zainteresowania wszystkim, co trzeba widziec

Gość mam juz spokój
no, tez polecam okuliste przypatrz sie jak pisze, czy przypadkiem jego pismo nie pogorszyło sie, posłuchaj jak czyta

Gość zatroskni
Wróciłam ze szkoły i po rozmowie z nauczycielką i dyrektorką stwierdziliśmy, że syn jest dwulicowy.Najpierw jest koleżeński i z nauczycielkami chętnie rozmawia, wszystko chętnie robi a za chwilke zachowuje się jakby szatan w niego wstapił. Jade załatwić sprawę z psychologiem, mam nadzieję że wszystko będzie ok.