Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddcccsss

Analek!!! Było bosko..polecam

Polecane posty

Gość dddcccsss

Wczoraj kochalismy sie z chłopakiem naalnie po raz pierwszy udalo mu sie ze mna tak kochac zeby mnie nie bolało i powiem szczerze ze było super...polecam....

Gość zaraz pojadę do pracy
na rowerku bez siodełka :) woooooowww!

Gość dddcccsss
heheheheheheheh

Gość dddcccsss
bezzzzz

Gość dddcccsss
hahahaha....wiadomo nie można tak się za często kochać ale ja chcialam zawsze sporbowac i powiem ze było odlotowo....nie chwale sie ale ja tam wychodze z zalozeznia ze wszystkiego w zyciu trzeba sprobowac hehehe ;-)

Gość spadochron
co to za roznica roznica? czy ze spuszczeniem czy bez, a tak pozatym to sciema pewnie, juz uwierze, dziewczyna i chlopak i pewnie po 2 miesiacach znajomosci tak se dajecie czadu, moze z biegiem czasu to bedzie mozliwe nawet ze spuszczeniem sie, ale dzis to idz dziewczynko nadstawiac tylny otworek do kibelka a nie dla faceta.

Gość dddcccsss
po jakich dwoch miesiacach znajomosci??? to by nie wchodzilo wtedy w gre jednak sprawy maja sie inaczej...ale pogadac sobie zawsze mozesz....

Gość spadochron
nie wazne w sumie po ilu to jest tylko twoj chlopak moze go jutro juz nie byc no chyba, ze juz obiecaliscie sobie malzenstwo, bo w innym wypadku to sie zeszmacilas i to porzadnie

Gość dddcccsss
zeszmaciłąbym sie gsdbym sie puscila na ulicy z obcym....ale ty mozesz sobie jednak tylko pogadac....a obrazac to nie pownienies ale to tylko swiadczy o Tobie. pozdrawiam

Gość spadochron
z obcym to by nie bylo zeszmacenie, to by byla goscinnosc dawac dupy obcym z kosmosu ;), musisz go niezle kochac skoro sie na takie cos zgodzilas

Gość dddcccsss
gdybym go nie kochała nie planowałabym z nim reszty zycia

Gość spadochron
i chwala ci za to

Gość dddcccsss
heheh pozdrowionka....;-)

Gość szklankaaaaaaaaaaaa
w pupe jest do dupy

Gość dddcccsss
dlaczego tak uwazasz???

Gość spadochron
on tak uwaza, bo mu tego brak chcialby ale nie ma takiej mozliwosci, ja nie przecze, ze tez o tym marze, ale na pewno nie przed malzenstwem, sa pewne granice dla mnie, a potem to widomo jak jest czlowiek chce w zyciu rozne rzeczy sprobowac

Gość spadochron
do szklanki czyli kolezanki, ty nie wiesz co tracisz, ale do takiego anala to trzeba po prostu bardzo czulego faceta i ogromne zaufanie

Gość dddcccsss
no tak popieram....wymaga to ogromnego zaufania i delikatnosci przedwszystkim....

Gość spadochron
a tak wogole to ile sie juz znacie? ja niecale 2 miesiace wiec nawet zwykly stosunek nie wchodzi w gre oral oczywiscie tak, ale na razie nic wiecej

Gość sikun
Ależ przynudzacie!co w tym dziwnego,ze na poczatku znajomosci gość posuwa w dupe laskę? Kiedys tez mialem taką pannę, która powiedziała: jestem dziewicą, wiec zrobimy to w pupę. I przez ponad pół roku ruhałem ją w dupsko, później i tak ją rozdziewiczyłem ale na poczatku tylko był anal.

Gość dddcccsss
do spadochron znamy sie juz dosc dlugo...;-)

Gość facio 28
a co jest oprzeciw spuszczaniu się do pupki? zawsze tak robię.

Gość dddcccsss
nikt nie ma nic przeciwko jak ktos tak chce to moze oczywiscie sie spuszczac do dupci ale wazne jest zeby bylo to przyjemne dla obu stron nie tylko dla mezczyzny. a watpie zeby cos takiego bylo przyjemne dla kobiety...

Gość facio 28
tzn sam spuszczanie jest nieprzyjemne? czy to że po ciśnie ja na kibelek? O jej orgaźnmik najczęściej zadbam zanim sie zajmuję jej pupcią.

Gość dddcccsss
kazdy robi to jak lubi jsli wam to sprawai przyjemnoasci ona jest zadowolona to to jest chyba najwazniejsze......

Gość facio 28
i chciałem sie jeszcze zapytać czy inne babki tak mają, i czy jak nie mogą sie wypróżnić to czy po analku im łatwiej - zdecydowanie łatwiej? (po finale w środku)

Gość dddcccsss
z tym to sie zogdze ze łatwiej choc nie probowalam ale slyszalam...gdzies kiedys wyczytalam ze jak ktos ma klopoty z wyrpoznieniem to wystarczy sobie wlozyc palec do tylka i ponoc wtedy lepiej. ale nie wiem czy to prawda.