Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesiennyporanek

razem a jednak osbno...

Polecane posty

Gość jesiennyporanek
co mnie cieszy...hm, ostatnio ciesza mnie drobiazgi.....np jak jade z dziecmi na pływalnie lub kiedy jade tam sam ... jak np ładnie kwitna mi kwiatki na ogrodku lub jak slicznie rosnie mi trawka w ogrodku....ect.....A ciebie? Co Ciebie najbardziej cieszy a co by Cie ucieszyło...?

Gość jesiennyporanek
dzieki za buziaczka ja tez Tobie takiego przesyłam mozesz go sama odebrac jelsi chcesz i pragniesz... :) :*

Gość peralgonia
ummm az sie zaczerwieniłam hihi dziekuje co mnie cieszy? miłe niespodzianki,zatrzymanie sie czasem w zyciu tak jak teraz ...ze przeciez swiat jest piekny... i dookoła ...nie sa tylko zli ludzie ....cieszy mnie usmiech dzieci... ...zdrowie... cieszy mnie gdy rano nikt nie wypije mi mleka do kawki hihi cieszy mnie mój zapchlony piechu hihih jak wita sie ze mna i szpera po reklamówkach hihih cieszy mnie gdy moge zapomniec o tej szarówce zycia

Gość peralgonia
ucieszył mnie mechanik ,ze wystawił mi niski rachunek za naprawe auta i zaraz mi go podstawi hihi ciesza mnie drobnostki a co cie smuci jesiennyporanku?

Gość jesiennyporanek
to oczym pisze tu....bo nie moge tego zmianic...smuci mnie gdy nie ma słońca gdy jestem głodny a do domku daleko a po drodze nic ciekawego nie ma... smuce sie gdy mam opchotke na sledzia a ich nie ma....gdy gaz ucieknie mi z piwka lub wpadnie tam muszka...: ) :) napisałabys do mnie maila...dam Ci adres ?

Gość peralgonia
a jaki masz mail?

Gość jesiennyporanek
grapefruit3@o2.pl

Gość peralgonia
sprawdz skrzyneczke

Gość jest tak samo
o :) jak tu slodko sie zrobilo..... mnie cieszy usmiech na jego twarzy...ale tak rzadko go widze...cieszy mnie kawa z pianka, ciepla kapiel, chodzenie po chodniku pelnym lisci.... smuci....ta pustka i brak zaru....

Gość peralgonia
jest tak samo-to piekne a rozmawiałas z nim? ty go bardzo kochasz

Gość jest tak samo
oj rozmawialam - nie raz....on nie widzi problemu, uwaza, ze wyolbrzymiam sprawe....ze przeciez nic zlego sie nie dzieje.... kocham....pewnie, ze kocham - ale ile wytrzyma milosc bez namietnosci...

Gość peralgonia
jest tak samo-a wiesz o czym on marzy? jakie ma marzenia? wiesz co jego cieszy? co lubi? jak sprawic mu radosc? niespodzianke? jak go dopiescic? zaskoczyc?

Gość jesiennyporanek
dzieki za maila - pelargonia tak samo - fakt ile wytrzyma miłosc bedz namietnosci....to jak dogasajacy zar ogniska ..... to tak jakbysmy chcili by ogien sie palił a nie mieli drewna by go bardziej rozpalic... Ja wiem co moja cieszy,jakie lubi niespodzianki...lecz co z tego kiedy staram sie a ona juz nie jest taka jak była....Dzis jest ok a jutro po jutrze wraca do tego co było....nie wiem chyba w jej ciało wkradła sie oziembłosci czy cos temu podobne...

Gość jest tak samo
o czym marzy - o niczym (taka jest jego odpowiedz) co sprawia mu przyjemnosc - tak wiem...ale on nie mowi, co lubi, czego chce, co mu sie podoba - dla niego takie rozmowy nie maja sensu, sa strata czasu....nienawidzi "gdybania" co by bylo gdyby...co by zrobil gdyby...

Gość peralgonia
jesliennyporanek a kiedy zrobiłes jej masarzy? masarzyk stop? głaskałes ja po włosach? przytulałes w ciagu dnia? wysłałes smska tylko po to by powiedizec jej ze pieknie dzis wyglada? ...albo tak poprostu ja wysłuchac...te nazekania .i tylko wysłuchac ..bez rad... i powiedizec miłe słowo... i dbac,pielegnowac...dopieszczac....zrobic herbatki.... spytac sie jak sie czuje...pisze o tym czego ja nie mam a co chciałabym jako kobieta miec.... i nawet jak ostatnio zrobiłam kolacje ze swiecami ..usłyszała...-chcesz jakis kredyt? jestes w ciazy?... efekt...hmm rozpłakałam sie cóz ...takie zycie

Gość peralgonia
jest tak samo-a co go ciesyzło na pocztaku? co sprawiało mu radosc? co go cieszyło? jakie ma pasje? zainteresowania? wiekszosc mezczyzn lubi gdy kobieta przejmuje inicjatywe

Gość jouyt
kurwa co za stado palantów się tu znalazło- ludziom na starość to dopiero odpierdala "...smuci mnie gdy nie ma słońca gdy jestem głodny a do domku daleko a po drodze nic ciekawego nie ma...????????????" co to kurwa ma być??? i to jest chłop z jajami???? jakiś półpedał do kwadratu i tyle!!!! ale ludzi pojebało

Gość jest tak samo
cieszylo go to co i mnie....bycie razem, rozmowy, usmiechy wspolne spedzanie czasu....cieszyl go sex ale nie taki codzienny, zwykly....taki z pasja, z pozadaniem - to sie czuje...nie powiesz mi, ze nie....mozna rozroznic kiedy kochasz sie z pragnienia a kiedy z potrzeby.... pasje...tak - ma kilka rzeczy ktore lubi i robi...to nie jest tak, ze jego nic nie cieszy (jego pasja jest jego praca,gra w pilke)....to tylko nasza namietnosc umiera....

Gość peralgonia
jouyt -sie nudzi i dowartosciowuje gdy innych poniza lepiej nie odpowiadac na takie zaczepki

Gość jouyt
kto tu się dowartościowuje???? to raczej wy spróchniałe grzyby znudzone życiem.

Gość karalucho maniak
to mi pachnie rutyna codziennie to samo i znizacie kazdego dnia i jest wam coraz gorzej, jestescie chorzy tzn wasz zwiazek jest chory, jak nie umiecie porozmawiac a druga osoba sie wykreca to znaczy ze jest bardzo zle

Gość peralgonia
kocham grzybki mniamka

Gość jest tak samo
do "karalucho maniak" rutyna....tak owszem chory zwiazek....nie do konca jest bardzo zle....i tu sie zgadzam

Gość jesiennyporanek
sle Wam :) :) :) jestem jeszcze przez chwile tu i przez chwile na mailu...... gdyby cos wroce tu jeszcze jutro......a maile tez odpisze jesli nie dzis to jutro.... Zycze Wam drogie Panie miłego wieczoru pełnego przezycnajwaspanialszych by sny wasze były kolorowe jak tecza by kazdy poranek był wspanialszy od poprzedniego...by kazda kawa pączus był słodszy smaczniejszy ...by radosc zawitała w sercu i duszy.....jestem z Wami w chwilach złych i dobrych.... :)

Gość jest tak samo
:) :) :) :)

Gość peralgonia
🖐️

Gość uwaga .
jesienny poranek to pedal !!!!!!!!!!

Gość jesiennyporanek
Witam.Powróciłem. :)

Gość peralgonia
👄

Gość jest tak samo
Dzien dobry :) Dziwny jest ten swiat....mezczyzna romantyczny,czuly, umiejacy ubrac mysli w slowa, widzacy cos wiecej niz czubek wlasnego nosa.....to pedal....hmmm....wiec wiecej pedalow na tym swieie nam trzeba :)