Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_LiLu_

Zakaz uzywania srodkow antykoncepcyjnych-parodia!

Polecane posty

Zostaly mi 2,5 roku studiow a potem wynosze sie z tego chorego kraju!

Gość smutny chory kraj

Gość *no tak
kurcze może ja sie jeszcze nie budziłam? to ŻART??? dzisiaj 1 kwietnia? boszeeeeeeee co oni jeszcze wymyślą? może założymy topik o "najlepszych" pomysłach rządzących? pozdrówka papa

Gość to cos opowiem
ostatnio bylam z narzeczonym na naukach przedmalzenskich i co uslyszalam na temat antykoncepcji(oprocz tego ze to zlo): 1. Stosowanie prezerwatyw powoduje u kobiet wczesniejsza menopauze(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 2. Dlaczego w stanach zjednoczonych i innych niby to rozwinietych krajach na zachodzie jest tylu homoseksualistow???? Bo ich matki stosowaly hormony i to dlatego!!!!!!!!!!!!! I jak tu spokojnie zyc, skoro niby to dorosli ludzie takie rzeczy wygaduja???????

Gość o matko b

Gość przepraszam ale fefekt dejavu
ja tam moge rodzic, ale niech mi dadza kasena wychowanie dziecka.

Gość ja jak mialam
nauki przedmalzenstkie jakis stary ksiadz proboszcz mowil, aby facet ogladal zabrudzona bielizne kobiety, wtedy bedize wiedzial kiedy moze sobie pouzywac a kiedy nie, chore...

to cos opowiem - żeby nie było że jest za tymi debilnymi propozycjami rzadu, mało się dziś nie zadławiłam jak w dzienniku o tym powiedzieli, a właśnie jadłam śniadanie. Ale z tymi hormonami i homoseksualistami to może być coś na rzeczy - w kasiążce \"Płeć mózgu\" z tego co pamiętam homoseksualizm był wytłumaczony właśnie wpływem hormonów, znaczy nie tych chyba co kobieta bierze przed zajściem w ciążę, a tych co szaleją w czasie ciąży. I tak gdy w brzuszku rozwija się płód męski, a kobieta ma za dużo hormonów żeńskich szalejących w organizmie to istnieje duże ryzyko, że później latorośl będzie miała skłonności homoseksualne. Tak samo z lesbijkami tylko na odwrót...Jeśli się myle to niech mnie ktoś poprawi. Poza tym spokojnie - nie wprowadzą tych zmian, bo w kraju zostałyby same moherowe berety i społeczeństwo polskie wyginęłoby w ciągu jednego pokolena;) Ewentualnie można by się zająć przemytem gumek z państw ościennych ;)

Gość *no tak
wiesz mi się też wydaje że tego nie wprowadzą, ale chodzi o sam fakt wymyślania tych głupot!!!