Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczoruus

Ustawa o zakazie prezerwatyw!!!!!LPR do dupy!!

Polecane posty

Gość sdfsjhdgjhgfdj
Po ki chuj to tu dajesz?????? Na interi każdy sobie poczyta!!!!!!!!!!!!!!

Gość kaczoruus
Może nie każdy wchodzi na interie!!!

Gość czytaj uważnie....
Taki temat już jest.

Gość miiiiiilka
w pale się nie mieści grozi nam powrót do średniowiecza- Co rok prorok. I oni chcą zeby ludzie w Polsce zostawali? To niech dążą do tego żebyśmy zrównywali się z poziomem krajów uni europejskiej a nie treciego świata.

Nie gorączkujcie się tak. Nie ma tam ani słowa o zakazie prezerwatyw. W ogóle ten topik jest dla mnie potwierdzeniem że tak naprawdę jesteście zupełnie niezorientowani i bez własnego zdania. Dajecie się łapać na byle chwytliwe hasełko. Żeby nie było wątpliwości: mam stosunek do LPR jak najbardziej negatywny, ale w przeciwieństwie do was dokładnie wiem dlaczego i przytoczony artykuł nie jest jednym z powodów.

Gość pani A
narazie tylko chca napisow ostrzegawczych na tabletkach i prezerwatywach,ale mysle,ze na tym sie nie skonczy,bo oni w ogole nie mysla! ja mam jedno dziecko i marze o drugiem,ale.......pomimo tego,ze nie zyje w biedzie i ze moge pozwolic sobie od czasu do czasu na "cos ekstra" to wiem,ze bez stresu nie wyzywilabym i nie wyksztalcilabym dwojki dzieci. wiadomo,zawsze mozna nasmazyc nalesnikow i glodne dzieci nie beda. zawsze tez mozna tylko raz na rok isc z dzieciakami do kina. albo zawsze mozna tylko jedno dziecko wyslac na wymarzone studia,albo dwojke na byle jakie-byle taniej.jednka ja tak nie chce. i dlatego bede miala tylko jedno dziecko i bede sie zabezpieczac bez wzgledu na to co napisza na tabletkach. rozumiem tez,ze przede wszystkim owe napisy beda kierowane szczegolnie do osob nie majacych jeszcze dzieci,a bedacych w wieku najlepszym na poczecie dziecka.jednak ja bardzo chcialabym miec dwoje dzieci i LPR i inni zamiast inwestowac w napisy na pudelka,powinni zainwestowac w dodatki dla rodzin! na roczne dziecko dostaje od panstwa 46zl na m-c. to nawet nie starcza na jedna paczke dobrych papersow.......ach szkoda slow!

a więc wycofajmy guki, tabletki,wkładki,żele pianki,młodzież hasajcie ile wlezie tlko kto sie zajmie tymi dziecmi co sie narodzą,skoro sami jesteście jeszcze dziecmi? :( moj tato dobrze kiedys powiedzial na text,ze gumki powoduja slepotę: \"jak sie je wsadza do oczu to owszem powodują ślepotę!\" :D :D :D

Gość kaczoruus
Ksenofaryna naprawdę??? Ja bym mu chyba przywalił :O

to jest zalosne:O kurwa w rodzinie nie chodzi o ilosc dizeci et cetera ale o jakosc ich wychowania...a jak ktos nie ma kasy i chce sie zabezpieczyc aby ich nie miec,by nie mialy zycia lekko zrypanego to co......... niech dadzą ludziom prace za dobrą kase to moze sie zdecydują na jedno gora troje dzieci.\\......

Gość hjhjkhyujjhuijh
no i macie.. mohery poszły zagłosować.. trzeba poprostu poczekac az to pokolenie wymrze, innej rady nie ma! wychowaniu za komuny! złodzieje, kłamcy! az rzygac sie chce!

Przeczytałem \"dużym koksiarzem\" :D 🖐️ Ksenofaryna Słuchajcie: jedyny wniosek, jaki można wyciągnąć z tej publikacji to taki, że LPR rozpaczliwie szuka sposobu na zdobycie poparcia przed wyborami i na odróżnienie się od PiSu. Za takimi inicjatywami nie pójdą czynności prawotwórcze bo Kaczyński jeszcze nie jest na tyle głupi, żeby sobie strzelić we własną stopę. Tak samo jak z aborcją. To jest przedwyborcze bicie piany a wy łykacie jak młode pelikany. Natomiast istotnym problemem jest faktyczny brak polityki prorodzinnej, która jest bardzo potrzebna. Jest BARDZO BARDZO potrzebna. Zwłaszcza w sytuacji, kiedy 3 mln wyemigrowało i nie wiadomo, czy fiskus zdoła znaleźć sposób na opodatkowanie ich zarobków. Mam nadzieję, że zdoła, ale to już inna bajka.

Pewnie i tak, cóż taki nasz los. Chciałem tylko zaznaczyć, że każdy naród zasługuje na taką reprezentację, jaką posiada, więc większość krytykantów pownna w pierwszym rzędzie kopnąć w dupę siebie samego. oczywiście powyższa kwestia nie tyczy się Mojej Osoby, no ale to oczywiste i nie wymaga tłumaczenia. 🖐️ Już w Łodzi z powrotem?

ten pomysł nie ma szans wejscia w zycie, w innym wypadku bedziemy najbardziej pojebanym krajem w UE, w której jak tak dalej pódzie długo miejsca nie zagrzejemy

Gość wyjeżdżam
Nikt nie będzie mi nakazywał czy powinnam mieć dzieci i ile.Poza tym bzdurą jest stwierdzienie,że prezerwatywy mogą powodować niepłodność. A co z tymi,którzy chcą uchronić się przed HIV,HCV i innymi.Wzrosłaby liczba ludzi chorych.Rozumiem też ,że mamy zrezygnować jako jeden z nielicznych narodów z seksu,nawet z własnym mężem.Trzeba stąd uciekać.

Gość mam dosyć i jeszcze raz dosyć
Dlaczego tacy ludzie muszą się rodzić w naszym kraju?

Gość anty-szkop
To jest po prostu NIESAMOWITE ! KTO .. pytam sie KTO wybiera takich fanatykow na wyborach ! Zwariowaliscie - to do tych wyborcow - caly swiat sie niedlugo zacznie z nas smiac. Sami dajecie tematy do tak zwanych "polish jokes" !

Gość frutka
Ich pomysły nie są śmieszne a przerażające,oni nie liczą się z prawami jednostki.Jesteśmy coraz bardziej ograniczani a to nie różni się od komunizmu.

Gość Nagash1985
mi to sie wydaje tak ze zaludnimy caly swiat poprzez zakaz antykoncepji robcie coraz wiecej dzieci ktore beda wyjezdzac za granice bo w polsce nie ma ani kasy ani warunkow na przetrwanie tak wiec zaludnimy caly swiat i nazwiemy go Polska

Gość Nagash1985
Chcialbym jeszce dodac iz mimo obiecanek zmian na lepsze od czasu uni europejskiej nic - kompletnie nic sie nie zmienilo na korzysc srednio zarabiajacego polaka w kraju - nie wiem jak pan Tusk chce nas sprowdzic z powrotem do kraju kiedy Polska pod jego rzadami sa gorszym zad***em niz najgorsza wiocha - wiec jedyne co chcilalbym powiedziec to panie Premierze , Prezydencie nie obiecujcie nie klamcie do ludzi ktorzy maja nadzieje na lepsze zycie - wiemy ze nas okradacie ale czy to nie wstarcza?

Gość Nagash1985
Dojdzie do tego ze bedzie Pan rzadzil pusta Polska z korona na d***e i nazywal sie krolewiczem xd