Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta80c

Nie umiem bez niego zyc

Polecane posty

Gość Kobieta80c

Kocham go nad życie.Był pierwszym facetem któremu oddałabym wszystko, w którym zakochałam się bez pamieci, i którego straciłam. Straciłam jako przyjaciela, jako kolege i jako kandydata na kogoś więcej.Nie umiem zyc bez niego, nie umiem go zapomnieć, nie umiem przestac o nim myśleć, nie chce nawet przestawać.Chce zeby znowu byl, zeby byl chociaz kumplem.ale jak mam to zrobić?wyciągnełam juz reke.raz poszliśmy na kawe i na tym koniec.Nie moge sie narzucac,ale musze go mieć.:(Najgorsze ze trudno mi go spotkac na ulicy.Poradzcie cos.a moze wiecie jak zapomniec?Nie wierze ze spokam kogos takiego jak on.Mam wrazenie ze jest jeden jedyny niepowtarzalny.zaradny, ambitny madry, boski, stanowczy.Prawdziwy facet.moze macie podobne odczucia przezycia?

Gość nie mamy
:O

Gość a dlaczego jego
już nie ma? Trudno coś doradzić nie znajac powodu rozstania.

Gość Duch**8na
Ma kogoś , a ciebie omija z daleka.

Gość zakrecona negatywnie...
a dlaczego go stracilas...??

Gość MaRtl
czesc... ja mam bardzo podobne odczucia... z tym, ze ja go stracilam na zawsze bo dla mnie zwykla znajomosc czy nawet przyjazn to za malo. a nawet i na tej plaszczyznie go stracilam... ja z nim bylam, najpiekniesze pol roku w moim zyciu. a on teraz jest z kobieta 10 lat strasza od siebie, rozwiedziona i z dwojgiem dzieci. nie kontaktujemy sie zupelnie ale wiem, ze mieszkaja razem. bardzo mnie to wszystko boli i dalabym wszystko, zeby znowu z nim byc.

Gość trzeba doceniać to co się ma
przed, a nie po....

Gość Duch**8na
MaRtl ..........Niełam się ja kiedyś też tak miałam kilka ładnych lat temu .Teraz mam wspaniałago faceta , którego kocham i zanic w swiecie nie zamienie na innego. A ztamtego zwiazku mam tylko wspomnienia, do których nawet nie wracam.A kiedyś myślałam że go kocham , i też związał się z kobietą z dzieckiem.

Gość Kobieta80c
straciłam, bo stawałam sie zaborcza.Bo nie zdeklarował sie, był nie pewien, a ja sie angazowałam coraz mocniej

Gość Kobieta80c
prosił o czas.a ile można?z jednej strony chciał ze mną spedzać czas, wiedziałam z nikogo wtedy nie miał, tego jestem pewna na 100%, ale chciałam wiedziec ze to ma przyszłość, ze moge na nim polegać, że jest moj.Cierpliwosć mi sie skonczyła:(

Gość sadsasd
Kobieta80c, czytam co piszesz i mam wrażenie że między wami nic się nie rozwinęło, jeśli dobrze rozumiem, że po prostu ty jesteś zakochana lub zauroczona jeśli on nie reaguje to niby co możesz zrobić, zgwałcić go? jeszcze nieraz spotkasz interesujących mężczyzn ale nie każdy jest do wzięcia trudno, widocznie tamten nie był tobą zainteresowany więc jest przy tobie ciągle miejsce dla innego, odpowiedniejszego

Gość zakrecona negatywnie...
Nikogo nie zmusi sie do miłości..

Gość xyzed
Babsko prowda czyli święto prowda :classic_cool:

Gość xyzed
Babsko prowda czyli święto prowda :classic_cool: