Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowanaaaaaaaaaa

On przystojny nieudacznik. Jak w filmie.. Czy to prawdziwe ?!

Polecane posty

Gość a ja mam pomysl....
Rozbrajacie mnie!!!! :D ale komedia.. albo raczej tragikomedia :P

Gość o co chodzi kochani
bo ja jak zawsze za murzynami...

Gość ale o co come on
??

Gość a ja mam pomysl....
Zdezorientowana- wracaj szybko na topik, bo Ci sie konkurencja szykuje.. jeszcze Ci ktos skradnie temat na ksiazke.. Musisz byc czujna, nie mozna tak zaczynac i zostawiac..

Gość a ja mam pomysl....
porzadny pisarz- a moze inna wersja.. tylko za krotka jak na ksiazke.. "i obudzilam sie z pieknego snu i nie wiedzialam, czy to jawa, czy wciaz sen"

Gość porządny pisarz
Zdezorientowana :) dopóki pisałaś, że on zarabia 3000 euro tygodniowo - wszystko OK. W sumie nie wiemy gdzie on pracuje, praca "w biurze" może oznaczac portiera i prezesa. Po drugie mógł Ciebie nabrać. Po trzecie, jeżeli Twój angielski jest równie dobry jak polski, mogłaś po prostu źle go zrozumieć. Ale cały czas wszystko jest OK. Ale stwierdzenie, że Ty w magazynie M&S zarabiałaś 2000 euro tygodniowo...wybacz :D

Gość o co chodzi kochani
ale czego kurna sie czepiacie... ta historia jest poprostu piekna.... taka prawdziwa, prosto z zycia.... ja przezylam bardzo podobna... ale fakt obudzilam sie potem... hahahahaha

Gość ale o co come on
funtow!!! A nie euro!!

Gość o co chodzi kochani
no i fakt nie zarabialam tyle.... a szkoda szkoda....

Gość o co chodzi kochani
i co to juz koniec tej historii i dyskusji i topiku????

Gość porządny pisarz
sorry-jeszcze lepiej - funtów !!!

Gość ale o co come on
Na tydzien!! 3 tysiaki!!! tratatatata

Gość a ja mam pomysl....
dajcie dziewczeciu pomarzyc.. :) W tym wieku wszystko jest mozliwe- POTEGA PODSWIADOMOSCI :)

Obudzila sie juz ta dziecina?? Bo ja nadal czekam na wytyczne i roznice miedzy zwyklym pracownikiem w UK, a niezwyklym eheheheh :P:P:P No bo ten zwykly tyle kasy zarabia przeciez... :P

Gość niteczka 4455
Łeeee....ja tu z goracym kubkiem do kompa biegnę aby się dowiedzieć czy się wyjaśniło gdzie to jako zwykły pracownik można tyle forsy na tydzień zarobić a tu....lipa!!!! Zdezorientowana!! odezwij się!! tylu ludzi czeka na cenne info od ciebie!! :D

Gość Ona ukradla mi nick
Cholera !! Co za kretynka kradnie mi nick ?????????!!!!!!!!!!!!! I wypisuje te rozne pierdoly ???????!!!!!!!!!! :| ?!! Ludzie pomozcie !!!! Ale ogolnie wyobraznie fajna ma :P Misiu - Moze ona zarabiala 20 funtow na tydzien :P Chyba, ze na miesiac. To rozumna ja :P

Hehehheeh jasne jasne.... moze ze £200 na tydzien miala, w to jestem w stanie uwierzyc, ale chyba to ziolo tyak jej poszlo na mozg, ze jej zer przybylo :P:P:P

Gość niteczka 4455
Wiem wiem....cierpliwość jest cnotą!! :D

Gość Niestety przerwala nam napieci
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih padam ze śmiiechu :D

Gość Niestety przerwala nam napieci
bnapięcie erotyczne im przerwała hahahahahaha

Gość niteczka 4455
może to i dobrze że im przerwała to napięcie...jeszcze by im wyszło krótkie spięcie hehehehehehe ;)

Pysiu - No dobra, wszystko wszystkim, ale ona nie dosc, ze strescila \'\'American beuty\'\' To jeszcze sie podszywa pod osobe, ktora nie jest :D A no wiec zaslugi \'\'pisarstwa\'\' Przysluguje sobie.. Tylko kasuje w razie co to ostatanie, ze nie wiem co mam zrobic poradzcie mi itd. Niech to bedzie opowiesc fantastyczna :D :P Pzdr. Ide zarabiac 2000 funt. Tygodniowo

Pysiu- Ulatwie jej i napisze koniec opowiesci ! DALSZA CZESC KAROLINA Z LONDYNA I SPOLKA Z.O.O :DD Ta Zdezorientowana ... :D (Teraz bedzie bez slownika, czyli po jej mysli ) :D Wziola slub z Johnem i miala 10 pieknych dzieci z trondzikiem < buhahaha > Zarabiala dalej swoje 2000 funtow tygodniowo w M&S na dziale zrob loda szefowi < buhahaha > A John siedzial w domu i wykorzystywal dzieci seksualnie. No to na tyle :P Emma poszla do domu wariatow, a jej matka strzelila sobie w leb. < rotfl >

Gość niteczka 4455
Wow! Karolino widzę że udzielił ci się talent żdezorientowanej ;) To widocznie ten topik wyzwala w nas te ukryte talenty :D Brawo!!

Gość niteczka 4455
Dobry pomysł!! to co? Zrzuta! ;)