Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowanaaaaaaaaaa

On przystojny nieudacznik. Jak w filmie.. Czy to prawdziwe ?!

Polecane posty

Gość Zdezorientowanaaaaaaaa
W angli to normalne, ze ludzie tyle zarabiaja. Tu nawet zwykly pracownik zarabia 1800-2000 funtow. Stawka taka jak ma on i tak jest mala.

Ojej, no popatrz, bo ja mieszkam w Anglii i tez pracuje w biurze i nie zarabiam az tyle na tydzien!! 1500-2000 tez nie i moi szefowie na tydzien tez tyle nie zarabiaja!! Nie osmieszaj sie piszac, ze normalny pracownik tyle zarabia!!

Gość a ja mam pomysl....
ktos sie naczytal za duzo HARLEKINOW :D Takich bredni juz dawno nie czytalam na kafe.. Sorry, ale cala ta opowiesc to dla mnie jeden wielki KIT. Ale fajnie, ze niektorzy jeszcze Ci wierza.... pewnie nawet sama uwierzylas w ten sen...tak...to musialo Ci sie snic.. Piekne sny miewasz :D

Gość
heheheh ziola sie dziewcze chyba najaralo i teraz opowiada wizje :P:P:P

hehehheh Niech se jarnie jeszcze raz ,moze dojdzie do siebie:-P:-P:-P _____________________#_________________________ _____________________##_________________________ ____________________###_________________________ __#_________________###________________#________ ___##______________#####_____________##_________ ____###____________#####___________###__________ _____#####_________#####________#####___________ ______#######______#####_____#######____________ ________#######____#####___#######______________ ___________#####____###___#####_________________ __#######______###__###__###______#######_______ ______########____##_#_##____########___________ __________#########_###_#########_______________ _________________###_#_###______________________ _____________#####___#___#####__________________ _____________________#__________________________ ________________________________________________

Gość spinka klinka
kolezanka streszcza nam nieudolnie "American Beauty"

Gość a ja mam pomysl....
:D :D :D dobre :D

Gość
Very good idea, Lena :D :P

Gość a ja mam pomysl....
Ja bardzo prosze o tytul tego Harlekina.. chetnie poczytam w pochmurne dni :D

Gość
Moze byc po angielsku!!! :P:P:P

Gość a ja mam pomysl....
Master, no pewnie ze moze byc po angielsku... Zdezorientowanaaaaaaaaaa- to jak? dostaniemy info, czy nie?

Gość a ja mam pomysl....
A moze nasza poetka pisze druga czesc tej bajki :D

Gość
Zdezorientowalas ja teraz hahaha :P:P:P

Gość a ja mam pomysl....
Master - a Ty mnie rozbawiles :D dzieki :D Moze Jej pomozemy??? :D napiszmy dalszy ciag tej pieknej opowiesci :D

Ojj.. To ci powiem misiu pysiu, ze masz bardzo kiepska prace. Bo ja jestem tym zwyklym pracownikiem, a raczej bylam przez wakacje i zarabialam 2000 funtow. Przykro mi, ze zalapales tak kiepska prace. Pzdr.

Gość a ja mam pomysl....
hmm.. to musialas miec niezla 'prace', skoro tyle zarabialas na wakacjach. Ciekawe w jakim charakterze pracowalas :)

To ci powiem mam pomysl. Pracowlam w hurtowni ciuchow M&S. Pzdr.

Gość a ja mam pomysl....
i powiesz mi, ze w Spenserze zarabialas 2000 na tydzien?

Gość Zdezorientowanaaaaaaa
Tak, zarabialam. Tylko nie pomyl ze zlotymi, bo to funty. :)

Gość a ja mam pomysl....
mam nadzieje, ze nie myslisz, ze na tym forum sa tak naiwne osoby, ze Ci w to uwierza. Mnostwo Polakow pracuje w roznych krajach Europy, moi znajomi sa w GB na wysokich stanowiskach i NIGDY.. powtarzam NIGDY tyle nie zarabiali! A ja ciekawa jestem jaki bedzie dalszy ciag Twojej opowiesci. A moze tylko chcialabys z kims pogadac i nie masz z kim i wymyslasz takie niestworzone historie?

Gość a ja mam pomysl....
A my dalej nie wiemy w jakim charakterze pracowala nasza 'poetka' i dodatkowe pytanie- co to musiala byc za praca, ze zarabiajac tyle kasy, miala jeszcze czas,zeby czytac Harlekiny :D

Gość chyba........
laske komus robilas:-P

Gość a ja mam pomysl....
najgorsze w tym wszystkim jest to, ze jest zdezorientowana- sama nie wie, czy to sen, czy jawa :D

Gość ******************************
skopiuj sobie swój topic i przeczytaj go jak już będziesz dorosła, bo Twój wiek 19 lat nie świadczy o dojrzałości. Wtedy będziesz miała swój film i jeżeli nie będziesz się wstydzić za każde słowo to znaczy, że za wcześnie przeczytałaś albo jest Ci on pisany

Gość a ja mam pomysl....
dobre :) i zgadzam sie z tym calkowicie.. 19 lat.. kiedy ja bylam w tym wieku....? dawno temu.. ale takich bajek nie wymyslalam...bo nie czytalam Harlekinow :D

Gość
i ziola nie jaralas!! :P:P:P