Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowanaaaaaaaaaa

On przystojny nieudacznik. Jak w filmie.. Czy to prawdziwe ?!

Polecane posty

Ojojojoj. Dla mnie zrzoooooterzente robicie ?! :D:D Noo, ja sie zgadzam < skromny > Hmm.. A gdzie nasza pisarka ?! Zreszta.. Na co ona wam :DD Mnie macie ! :D Ktos sobie jakas ksiazke zyczy ? Moge napisac :D Byle mialaby 2 zdania < hahaha >

Gość niteczka 4455
Lenka...masz 4 tysiaki na tydzień???? To kim ty jesteś?! Toż to wiecej niż zwykły pracownik :P Ja jeszcze nie wiem ile mogę dorzucić....najpierw zrobię zrzutę u siebie w biurze:P Ile uzbieram tyle dorzucę :D Tylko że my niestety niezwykłe pracowniki jesteśmy hehehehehe

Gość niteczka 4455
Karolina...ale cie zmyliłam :) Jak się postaram to tyle wyciągnę na ....2 m-ce hehehehehe...bo ja niezwykły pracownik jestem :( Ale nie martw sie....coś uzbieram ...:D Specjalnie for you!!

No dobra.. Dobra :P Ale dlaczego jej sie wyczerpala wyobraznia ?! ;( Aaaaa ! Poplaczemy za nia ?! Dawajcie.. Niteczka.. Nie chowaj sie pod stol... Ona ma widziec, z my placzemy.. (na ucho.. Co mowisz ?! Nitka ja nic nie slysze.. To wez sobie prysnij woda jak plakac nie mozesz...) :PP Ahh.. :D

Gość Zakompleksionaaaaaaaa
Tak naprawde jestem lachonem jednym z wielu.Nie mam chlopaka ale fantazjuje o nim ogladajac przytsojnych aktorow na kanale MTV.Mam glupi ryj,nienawidze go jak patrze rano w lustro.Moi rodzice sa nikim,ja tez bede nikim.Mieszkam w szarym blokowisku,za oknem mam widok na zepsuta hustawke i obsrany psimi gownami trawnik.Nie lubie sie uczyc.Lubie ogladac MTV. Chcialam sobie wyobrazic ze jestem kims.I mam kogos.A wy,pozbawieni serca,niszczyciele ludzkich marzen,ciagniecie mnie w dol.Nienawidze was.

Gość niteczka 4455
Chlip chlip chlip....(spryskiwacz do kwiatów pod biurko schowałam :P )

Oooooooo... ups.. Pani zakompleksionaaaaaa sie odezwala ? Ups.. Ajm sori.. :DD Co o tym sadzicie ? No nitka.. Nareszcie.. Ja nie wiem.. Cos Ty za czlowiek.. :P Ty.. Tyy... Uczuc nie masz.. NHabijasz sie z niej.. Miusiu.. Ty tez.. Cosmy za czlowieki.. Wogle :DD < rotfl > Okropni !! Biedna ma widok na obsrany trawnik !

Ale teraz ujawnilam swoja prawdziwa twarz.Chce sie otworzyc na was i na swiat.Tak malo slonca w moim sercu...

Karolina,nakrecasz sie i zaczynam sie powtarzac,wiesz?Blaznujesz.Jestes nikim.

LO MATKO!!! Tylko nas nie strasz,ze sobie cos zrobisz.........................:-D Bo rykne tu smiechem!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Gość niteczka 4455
Bo za oknem tego słońca też mało :) taka pora roku :P

Zrobie sobie,uciekne do wielkiego pieknego Londyna i znajde swojego Johna.Bede nosic ubrania z H&M i bielizne z Triumpha.U nas na osiedlu tylko takie strngi od ruskich sprzedaja za 3,5.I kazde je nosi.A ja bede nosic ladna.I kupie sobie drogi krem na pryszcze.A john bedzie mnie kochal a nasze dzieci beda mialy blekitne jak niebo oczy.Zazdrosnice

Gość a o co tu chodzi

Gość niteczka 4455
A może w magazynach H&M ? Może będą lepiej płacic skoro ich ciuchy są takie cool ;)

Oj.... Zdezorientowana, czy tam zakompleksiona. Nie obrazaj mnie nedzna kopanlio paradoksow. :) Rozumiem Ciebie i Twoja glupote. Pzdr. :* I zycze Ci szczescia z Johnem.. Ukradla mi go ;( < hahaha >

A teraz robie showwww! Srednia wieku na tym forum - 15-22 lata. Srednie IQ - 15-22 Bardzo dziekuje za udzial w ankiecie.Milo bylo z was zlewac i patrzec jak sie nakrecanie.Palanty,hahahaha.Wezcie sie lepiej do roboty,idioci skonczeni. Ale za jedno wam dziekuje - za niesamowita polewke jaka z was mialam,hahahahaha:D:D:D:D

Smiley - \'\'Nigdy nie dyskutuj z kretynem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. \'\' Na koncu powinienes dodac.. Doswiadczeniem kretynskim < hahaah > ;)

Gość niteczka 4455
Każdy sądzi wg siebie!! Widocznie masz takie zdanie o sobie! Gratuluję samooceny

Zakompeksiona poszukaj lekarza bo twoje IQ nawet do 15 nie dochodzi, moze ci cos pomoze.