Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim x.

Do użalających się nad sobą oraz tych, którzy nigdy nie mieli nikogo

Polecane posty

Gość pseudonim x.

ludzie, nie chce tu nikogo szkalowac czy wyzywac ale ilekroc czytam topik o tym ze nigdy nie mieliscie dziewczyny, chlopaka, jestescie grube i brzydkie ale charakter macie zajebisty, laski psioczą na facetow i vice versa, przeciez to szalu mozna dostac! tak jakby nie bylo jednej odpowiedzi na kazde durnowate pytanie, gruba jestes? schudnij!!!! nie uzalaj sie ze to geny albo ze nie mozesz schudnac, chcesz wygladac inaczej to sie wez za siebie do jasnej cholery! aerobik, do tego cwicz w domu, tancz, rob brzuszki, biegaj, cokolwiek ale ROB cos a nie przesiaduj na tej pierdykanej kafeterii i nie szukaj otuchy :o drugie pytanie - nie mam dziewczyny i nigdy nie bede mial bo jestem brzydki i beznadziejny - to tez kur** zrob cos ze soba! zmien fryzure, zacznij sie ubierac fajnie, albo chociaz tak zebys sie wyroznial, posrod setek cz tysiecy takich samych koelsi laska wybierze tego ktorzy ma ladna twarz, wiem z autopsji, jak sie wyrozniasz jakos to zwracasz na siebie uwage automatycznie, ale niestety do nikogo to nie trafia i wszyscy laza w tym samym. idz na silownie troche moze, na basen, zajmij sie soba ale NIE SIEDZ NA KAFETERII! i tak wychodze z zalozenia ze polowa tych wypowiedzi malkontentow co nigdy dziewczyn nie mieli to prowokacje, ale jesli nie to dla mnie totalnym bezsensem jest uzalanie sie nad soba na forum. ludzie, jezeli chcecie kogos miec, albo cos w zyciu osiagnac to nie siedzcie przed netem na tylkach tylko zajmijcie sie soba, godzina siedzenia przed netem i podzeranie orzeszkow albo czipsow to dodatkowe pare kilo, idzcie na spacer, nawet sami jak nie macie nikogo, przewietrzcie sie, ale na Boga przestancie smecic!!! nie chce tym nikogo urazic, ale na roznych przykladach wiem ze siedzenie w domu i szukanie aprobaty dla tego ze sie nic nie robi jest idiotyczne i na dluzsza mete pogorszy waszego dola, czas leci. mimo ze spodziewam sie krytyki i jadu ze strony tych ktorym sie jednak nic ze soba robic nie chce, pozdrawiam.

Gość pikne
ja tam nie psiocze .....

Gość .......ssssssss.............
uaaaaa już.....? :D

Gość pikne
taaaaaa

Gość i prawdziwe
:D 🖐️

Gość pseudonim x.
smiejcie sie smiejcie :P

autorze masz absolutna racje, kazdy sie tylko uzala nas soba, ale zeby cos w konkretnym celu z tym zrobic, to nic a nic lepiej siedziec, wpierdalac chipsy, zagryzac batonikiem, miec zaparcia i meczyc sie tak cale zycie, albo plakac, bo ja jestem brzydki... ja jestem osoba o przecietnej urodzie, ale gdy chcialam to nie bylo problemem poszukac sobie jakiegos faceta, tez kiedys plakalam, ze to, ze tamto... teraz jest inaczej znalazlam tego co chcialam :)

Gość ja jadzia
ludzie po prostu sa leniwi i swoje klopoty lubia zrzucac na innych

Gość pseudonim x.
nie zrzucasz ale nic nie robisz zeby to zmienic, siedzenia na kafeterii jest za przeproszeniem gowno warte, szukacie tu poklasku bo nic nie robicie? zeby sie tysiac innych kaszalotow odezwalo i powiedzialo ze maja tak samo i to wina facetow bo patrza na wyglad? no rzeczywiscie to wielka motywacja :o

Gość oby nie w worku
............:-0..................

bo to taka ulga dla psychiki jak sie komus wyzalisz, pomarudzisz, a sam dalej nic z tym nie robisz, bo i po co, czlowiek sie czesto przyzwyczaja i bardzo szybko, pozniej juz trudno jest cos zmienic, bo chociaz jest zle, to po co zmieniac, moze jak wiecej ponarzekam samo przejdzie...

Eeee tam, przesadzacie. Nie zawsze można wszystko samemu zmienić. Jeśli już czepiamy się wyglądu - są pewne elementy, które co najwyżej można maskować (nieuleczalne mankamenty skóry na przykład) - ale wszystko i tak prędzej czy poźniej na jaw wyjdzie. :-0 Dopiero wtedy może być dramat, jak się okaże, jak jest naprawdę! Poza tym - wcale się nad sobą nie użalam, co najwyżej czasem stwierdzę fakty. :-P Poza tym - chwile tu spędzone są tylko czasem, z którym w danej chwili i tak nic innego zrobić nie mogę. :classic_cool:

Gość ulalalalala
Ale żeście Im nagadali...zaraz kafeteria będzie pusta, bo grubi pobiegną się odchudzać, przydcy do fryzjera a Ci piękni i szczupli nie będą mieli kogo pocieszać i siądą przed telewizorem;)

Gość tylko samotnosc Ci
hahahahahhahahha Tyż prowda

Gość ulalalalala
Tomciu, chyba nie jesteś z tych brzydkich...?;)

Jak ktos jest brzydki, to ma isc do fryzjera? Ale zes dojebał. Druga sprawa, a jak ktos jest niesmialy? Wszystkie problemy zaczynaja sie wlasnie od niesmialosci. Wiec jakie masz rady dla takich osob?

Gość ulalalalala
A ja powiem tak: KAŻDA POTWORA ZNAJDZIE AMATORA;)

Gość fjf
No jak to gdzie? Prawda zawsze lezy po srodku :)

Gość tylko
nie wszyscy widza srodek

Gość tylko
brzydactwo

Tomek_1982, znowu narzekasz:D przecież dziewczyna wygląda miło;) Ale masz wymagania:O:D:D:D

Gość do TOMKA
przeciez stwierdzenie musi miec to cos nie oznacza, ze musi byc przystojny :o, tylko to "cos" :) co przyciagnie jej uwage

dal mnie sympatia to parażka :-O w wiekszosci dziewczyny sa tym portalu gorszymi pustakami niż na żywo

na 15 wysłanych widomosci dostałem słwonie ZERO odpowiedzi, nie wiem czego one tam oczekuja:-O

Gość a dodales zdjecie do profilu
bo jak nie, to sie nie dziw. Nikt nie chce odpisywac do kogos, kogo sie nie widzi.

Gość Dokladnie
Ile ja juz wyslalem wiadomosci i nic, szkoda czasu na sympatie

mam 3 zdjecia mojej facjaty:-O nie mam zamiaru płacic za coś tak bezsenownego jak ta sympatia:-O pasowała by raczej nazwa pustakolandia.pl

Gość uuuu
Powaznie takie pustaki sa na sympatii? bo planuje zalozyc swoj profil i poznaj jakas fajna dziewczyne. Z opisow wydaje sie, ze nie wszystkie sa puste.