Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Holly_Dolly

Przecież uroda w życiu też przeszkadza..

Polecane posty

Kto się ze mną zgodzi? Mi czasem przeszkadza (nie zawsze, ale często). Nie jestem jakąś boginią, jak te laseczkiz TV. Sama też nie uważam się za ładną. Ale mam problem. Ostatnio byłam na rozmowie odnośnie pracy. \'Pracodawca\' cały czas się na mnie patrzył, jak nie nogi, to biust, jak nie biust to coś innego. Dostałam pracę, ale sama zrezygnowałam, bo nie zniosłabym tego, by jakiś pajać cały czas się na mnie patrzył, zamiast pracować. I takch sytacji w życiu codziennym jest mnóstwo. Stanowczo za dużo. Także niech nikt tu na forum nie pisze, że ładne dziewczyny mają lepiej.....................

Gość mam..zmkajs
Oszpeć się💤

Gość jaktotak*
Zgadzam się w 100%

Gość no pewnie że wiem
no prosze jaka księżniczka. Rzuca prace w Państwie bezrobocia. Pewnie miałaś jeszcze możliwość iść pod latarnie!!

Gość ksiondz stefan brzeszczot
nie musisz podkreślać figury czy dekoltu w miejscu pracy jak tak ci to przeszkadza

*to było do 1 komentarza. może i lepiej, ale mając swiadomosc, ze dostaniesz prace tylko dlatego, ze ma się dlugie nogi, jest przygnębiajaca...

do poprzednika- spieprzaj śledzić swój topik jaka jest różnica miedzy mp3 a iPodem cieciu

akurat nie pokazuje dekoldu etc. byłam w spodniach i bluzke, ktora nie pokazywala mojego biustu. a jednak. nie ksiezniczka, tylko wiedzialam, ze zostalam przyjeta z jednego powodu.

Gość ale przynajmniej mozesz
przebierac wsrod facetow.

Gość miiiiiimka
ja zostalam przyjeta, bo wydalam sie szefowi sympatyczna (tak mi to potem sekretarka zdradzila...)

Gość miiiiiimka
tez powinnam sie obrazic i odejsc z pracy?

gdybym miała się rzucać na pierwszą lepszą pracę, gdzie \'pracodawca\' odrazu widzi we mnie lale, a nie pracownice, to ja dziękuje. ale przynajmniej mozesz - nie muszę. mam i kocham.

sympatyczna? nie ma sprawy! to bardzo miłe! ale jak cie ktoś zatrudnia, prowadzi z Tobą rozmowę i ani razu nie spojrzy ci w oczy tylko na twoje ciało? to nie miłe. krępujące.

Gość no pewnie że wiem
mam podzielną uwage!! Skoro masz długie nogi i nie chcesz ich pokazać to sieź w domu i bierz zasiłek z naszych podatków. Skoro byłaś ubrana w uniform to na co sie przyglądał!! Pewnie straszny smok z ciebie i chcesz sobie pojechać: długie nogi, 90,60,90 itp. Dobrze napisali wyżej- trzeba umieć sie ubrać!! A jak sie boisz że na ciebie będą patrzyli to kup sbie kominiarke

Gość miiiiiimka
wolalabym, zeby przyjal mnie, bo jestem dobrze wykwalifikowana specjalistka...

Gość fjf
jeszcze zalezy, na jakie stanowisko startowalas. Jak na sekretarke, to sie nie dziw szefowi ;)

Czy gdzieś napisałam, że się boje? Wczoraj byłam na rozmowie, gdzie pracodawcą był młody mężczyzna, rozmowa z Nim była przemiła, ale ani razu nie skupiał się na mnie tlyko na rozmowie. I własnie takiej pracy szukam. i nie mam 90-60-90. haha

Gość miiiiiimka
sympatyczna, ladna - to tylko pierwsze wrazenie, ktore w zaden sposob nie moze decydowa o tym, czy dana osoba ma byc przyjeta czy nie.

Gość no pewnie że wiem
I pewnie jeszcze rozmowe miałaś na stojąco skoro mówisz że cały czas sie gapił na Twój tłusty tyłek. !!!!!!!!!!!!

Gość no zalezy o jaka prace
sie ktos stara. Jak o stanowisko wymagajace powaznych kwalifikacji to raczej na dekolT a tym bardziej dekolD nie patrzą

Ja mam wrażenie, że nikt Cię nie rozumie Holly_Dolly, prawdopodobnie jestes rzeczywiście bardzo ladną dziewczyną, a nie przeciętną lub uważającą się za łądną, dlatego trudno bedzie Ci tutaj znaleźć kompana do rozmowy...Zreszta widzisz po odpowiedziach... Ale ja Cię rozumiem :P

Gość miiiiiimka
glupoty piszecie - co za roznica na jakie stanowisko sie stara? faceci to tylko faceci - zwykle prostaki... trudno im sie oprzec i musze jeszcze dodac, ze na te mniej atraktyjne (wedlug innych kobiet oczywiscie) tez sie slinia... i potem te niby nieatrakcyjne wklewaja sobie ze niewiadomo jak piekne sa. nie znam autorki, ale moze tu tez tak jest ;)

Gość no pewnie że wiem
Jak widze że piszesz - NIESTETY nie startowałam na sekretarke to sory bardzo ale tracisz w moich oczach. Pewnie startowałaś na sprzątaczke (nie obrażająć sprzątaczek!!!!

Gość sldgsglfdshsdf
Sory ale wyglądasz mi na FEMINISTKE i niezła prowokacja Ci wychodzi!!!!!!!!!!!!