Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

I znowu te łóżeczko

Polecane posty

Gość

Dziewczyny tylko nie zlinczujcie nie... wiem, że już był taki temat, ale proszę wypowiedzcie się. Podobają i się łóżeczka turystyczne (są też praktyczne, bo dużo jeździmy). Gdybym dokupiła materacyk kokosowo - gryczany, to dziecko może spać w łóżeczku turystyczny, zamiast w zwykłym? Proszę o opinie i pozdrawiam:)

Gość
żadna z was nie kupiła dla swoich pociech łóżeczka turystycznego, zaiast tradycyjnego???

moje już 3. dziecko śpi tylko w tyrystycznym, właśnie na dodatkowym porządnym materacu, który idealnie pasuje! :) pierwsza córka miała początkowo tradycyjne drewniane łóżeczko, ale często kładła się w poprzek i obijała sobie główkę... moim zdaniem dobre łóżeczko turystyczne nadaje się jak najbardziej! :)

Gość
gruby miś A jakie asz łóżeczko, bo mi podobają się z graco, ale one mają niestandardowe rozmiary (nie takie jak w normalnych łóżeczkach: 120/60, 140/70). No i czy są właśnie innych rozmiarów materacyki? Jakich rozmiarów masz łóżeczko?

mamy dwa, jedno chicco, drugie bebe confort, do obydwu pasuje materac 120x60 ładne są graco :) kiedyś na allegro widziałam ofertę producenta z materacykami do łóżeczek i kołysek na dowolny wymiar...

Gość
gruby miś - dziękuję Ci:):) 🌼 🌼 🌼

Gość przede wszystkim
mówi i pisze się TO łóżeczko... potem się dziwicie, że są dzieci-analfabeci

Gość lewarekkkk

Mnie tylko przeszkadza w lozeczku turystycznym glebokosc na ktorej spi dziecko - jak maly byl calkiem malutki, to wszystko robilam przy nim w lozeczku, i bylo super wygodnie na dosc sporej wysokosci (oczywiscie bezpiecznei). A w turystycznych najczesciej nie ma opcji zeby materacyk podniesc, trzeba sie niekiedy mocno nazginac, co nie jest najwygodniejsze. Ale dla juz wstajacego dziecka - na pewno super sprawa!

Gość diablica1979
wszystko jest ok ale łóżeczko turystyczne jest niskie sorki dziecko śpi na podłodze najlepiej stosowacje u troszkę starszych maleństw ból który czuje kobieta pochylając sie nad d zieckiem to męczy typowe łóżeczka drewniane mają r egulację wysokości są praktyczniejsze mam 2 łóżeczka i kołyskęa dziecko śpi wnaszym dużym łóżku hehehe

i na to jest rada! są dodatkowe podwieszane dna (poziomy), z których można korzystać nim dziecko zacznie siadać :) nasze "drugie dno" mieściło się ~w połowie łóżeczka, po włożeniu materaca było całkiem wygodnie i mnie, i dziecku :)

Gość
No właśnie i na dno w łóżeczku jest rada. Dziękuję ci gruby miś:)