Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilijka-linijka

Długo sie zastanawiałam,ale zaryzykuje...

Polecane posty

Gość lilijka-linijka

Juz od dłuzszego czasu nosze sie z mysla, by zrobic mojemu facetami dobrze ustami.Jednak nie mam zielonego pojecia, jak sie do tego zabrac. Zaraz pewnie bedzie tu pełno wyzwisk pod moim adresem, zartów... Jednak nie musicie wyganiac mnie do kasiazek, bo...jako studentka sama wiem kiedy mam sie uczyc ;) . Mam jednak kilka pytan i chiałabym prosic o wypowiedzi mezczyzna jak lubia i kobiet jak robia. Domyslam sie,ze trzeba wkładac członka głeboko do ust i piescic go wargami i jezykiem.Jednak moze wiecej porad? Np zastanwia mnie jedno, przeciez nie dam rady włozyc go głeboko... Prosze o sensowne odpowiedzi. Z gory dziekuje.

Gość ona__________
wcale nie musisz wkładać go glęboko.. mojemu misiowi sprawia przyjemniść jak "smyram" go jezykiem i ssam... sama nigdy nie zdecydowała bym sie włożyc go glęboko bo wiem że nie umiem,,, najlepiej bedzie jak porozmawiasz ze swoin chlopakiem i może on Cipowi jak torobic żeby było mu dobrze :D ja tak zrobiłam :D pozd

Gość szklankaaaaaaaaaa
sensownej odpowiedzi na twoje pytanie nie ma, sama musisz dojść do wprawy (metodą prób) i jeśli to twój pierwszy oralny raz i twój facet o tym wie to to zrozumie, a co do głębokości to też przychodzi z doświadczeniem

Gość jjjjjjjddddddddd
"jako studentka"? nie żartuj. Studia daja umiejetność korzystania ze zrodel wiec jak masz dostep do neta to powinnas sama poszukac zdjec, filmow i tekstow na temat tego jak sie piesci oralnie faceta. zobaczylabys, przeczytalabys i moze masz na tyle wyobrazni zeby to uskutecznic? chyhba nie masz, jak ccesz zeby ci wszystko dano na tacy. zalosna jest twoja prosba, powiedzialbym nawt ze glupia i infantylna

Gość lilijka-linijka
Szanuje Twoje zdanie.Jednak prosiłabym o dalsze wypowiedzi. pozdrawiam.

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3339558&start=210 zacytuje się Pieszczenie ustami czy mówiąc potocznie zrobienie loda facetowi to dla mnie jedna z najbardziej kręcących rzeczy w seksie.To jest bardzo intymne i jednocześnie maksymalnie wyuzdane. Czuję się wtedy jak mała suczka i uwielbiam się tak czuć. Kocham mając penisa w ustach , patrzeć na wijącego się pode mną faceta , rozgrzewa mnie to na maksa. Sprawianie mu ogromnej przyjemności , sprawia mi olbrzymia frajdę. Po takiej zabawie jestem tak mokra że tylko czekam aż wbije się we mnie i przeleci od tyłu Całą imprezę lubię zacząć od jego pleców . Kładę go na brzuchu i pieszczę go tam dłonmi i językiem , na przeminan liżąc i podgryzając jego pachnacą i ciepłą skórę. schodzę bardzo powoli w dół i w momencie kiedy mój język zaczyna szukać zagłębienia miedzy jego posladkami , wracam szybko do góry. Siadam okrakiem na jego posladkach , całuję szyję i wierce sie tak żeby mógł poczuć jak wilgotna jest juz moja szparka. Teraz nieco szybciej mój język i gorace wargi wędruja do jego pośladków. Kiedy tam docieram wylizuje delikatnie moja wilgoć , podrgryzam je lekko , dmucham , całuję, a dłonią głaszcę wewnętrzną stronę jego ud. Rozchylam jego nogi i w mój język zaczyna wędrówkę w dół pomiedzy jego posladkami .Docieram do miejca pomiedzy pupą a penisem i zaczynam masowanie jednego z najwrazlizwszych miejsc na jego ciele. Po tej pieszczocie odwracam go na plecy i zaczynam całowac brzuch zblizając sie powoli do drgającego juz , twardego penisa. Drocze sie tak chwilę zblizacjac tam usta i język , ocierając sie \"przypadkiem\" o niego policzkami. Biore go w dłon i deliktanie zaciskam na nim palce, moj język kilkakrotnie muska jego czerwoną głowkę. Jeszcze się droczę Przykładam wargi do jąder i wssysam je do cieplutkich ust. Chwile się bawię nimi , ssam je , masuję językiem , w tym czasie moja dłon delikatnie głaszcze jego wielkiego penisa.Powili zblizam do niego wargi i patrząc mu głęboko w oczy wsuwam go powoli do buzi. Robię to bardzo powoli , zaciskając wargi coraz mocniej . Patrzę mu wtedy w oczy i wsuwam go tak głęboko że zaczyna mi brakować oddechu. Wtedy wysuwam go powoli z powrotem i wsuwam i wysuwam i wsuwam, za kazdym razem zaciskam wargi coraz mocniej. Moja jedna dłon trzyma i masuje naprzemian z jezykiem cały czas jego przyjaciela a druga wędruje do mojej goracej szparki . Zagłebiam w niej palce, chwilke nimi poruszam , wyjmuję i daję mu do spróbowania. Przerywam na chwile pieszczoty językiem , siadam na nim okrakiem i całuję głeboko czując moj zapach i smak . Ocieram sie chwilkę o niego mokra myszką, schodzę i klękam na dywanie jak na grzeczną nagą dziewczynkę przystało On wstaje , chwyta dłonmi moje włosy, wbija go głęboko do mojej buzi i zaczyna posuwać coraz szybciej. po chwili bierze go w dłon i poklepuje nim o moje policzki , wysuwam wtedy moj język żeby mógł ocierac się o niego i patrzę na niego spod czarnych i smieję sie do niego oczami. Przez chwilę bawimy się w pana i klękającą przed nim suczkę po czym znowu zabieram się do działania Biorę go znowu do buzi i zaczynam ssać powoli tak jak on lubi . Zaczynam ssać powoli ale coraz szybciej , zaciskając wargi coraz mocniej , jednoczesnie pieszczę dłonią jego jąderka . Lubię jak kończy mi w buzi , wiem ze to dla niego przyjemnosć więc czekam grzecznie aż wytrysnie mocno do moich ust. Pieszczę i oblzuję go jeszcze chwilkę , przelykając wszystko co znalazło sie w moje buzi i przytulam się mocno do niego .

Gość ech mezatka ...
zebym ja mial taka zone to bym ja na rekach nosil ...

Gość nie mezatka jeszcze
Ja ostatnio wyprobowuje masaz erotyczny. Moje kochanie zanim wejdzie do sypialni musi miec zasloniete oczy. Zakladam mu kajdanki , zeby nie mogl mnie dotykac , i to dziala na niego .Oj dziala. Klade go na specjalnie kupionym jedwabnym przescieradle. Delikatnosc materialu go zaskakuje.Ale nie mowie mu nic. Wlaczam cichutko wolna muzyczke i zaczynam. Pieszcze go , draznie sie z nim, mowie do niego szeptem slowa . I czuje jak jego penis pulsuje co dziala na mnie jeszcze mocniej. Kupilam specjalnie sznur perel . Delikatnie owijam nimi jego czlonka i masuje , z gory na dol, z dolu do gory. Moje kochanie znowu zaskoczone.Hmm Zaczynam piescic go ustami , delikatnie i powoli , ale nie przerywam gry z perlami.Nastepnie coraz mocniej i szybciej. Zdejmuje mu kajdanki i pozwalam mu mnie piescic ale dalej nie moze nic widziec. On krzyczy , ze dluzej nie moze. Przerywam aby zaczac znowu od nowa powoli i delikatnie. Wkoncu moje kochanie nie wytrzymuje i dopada mnie z dzika pasja. Plyniemy razem przez moze naszego pozadania. Kiedy nasza podroz dobiega konca on przytula mnie i mowi , mi to co chce uslyszec, ze za nim mnie poznal nie wiedzial co to znaczy kochac sie.Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość hmmmmmmmmm hmmmmmmmmm