Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiaaaaa

nie wyobrazam sobie ze któraś z was nie ma bidetu w łazience!

Polecane posty

Gość klaudiaaaaa

mój seksuolog i ginekolog ostatnio powiedzial ,że nie wyobraza sobie zeby jakas kobieta mogla sie wysikac i nie umyla sie tam po wysikaniu albo po zrobieniu kupy bo przeciez nawet w ciagu dnia niezaleznie gdzie sie jest trzeba sie po sikaniu zawsze podmyc nawet ręką ..

Gość o kurde no
no to sobie wyobraź. Moim zdaniem bidet to rzadkość w domach. A wiesz, zeby się podmy nie trzeba mieć bidetu. Ja nie mam, a podmywam się za każdym razem. Chcieć to móc

Gość weź się lecz
myć się po każdym sikaniu????????????? co to za ginekolog takie bzdury Ci nakładł do łba:O:O:O całkowicie wyjałowiłabyś florę bakteryjną i grzybica za grzybicą gwarantowana, a jesli chodzi o robienie kupy, to robię rano i od razu biorę prysznic, a jeśli w ciągu dnia gdzieś mi się zachce (co jest praktycznie bardzo rzadkie, bo nie lubię załatwiać się w obcym miejscu) to zawsze mam przy sobie chusteczki do higieny intymnej - słyszałaś oczymś takim????? a co robisz jak zachce Ci sie siku w pracy, a nie daj boże kupę?

Gość nadmiar czystosci TEZ jest
szkodliwy :/

Gość ciekawe ....
na bidet moga sobie pozwolic ludzie co maja duze lazienki bo moj facet nie wybraza sobie do tego sie zalatwiac hehe

Gość ja siam z 30 razy dziennie
także poza dmem,w pracy i szkole.Więc mam za kazdym razem się podmywać!W pracy ja PRACUJĘ,w szkle UCZĘ SIĘ , wychodzę doslownie do WC tylko po to aby się wysikać,umyć rączki i z powrotem na wyklad,do biura pracowac!!Wiec nie ma czasu za kazym razemsie podmywac!A jak np.robie siku w pubie cyz restauracji?To co,tez mam sie tam myc:-oRozumiem w domu, po kupie ale po kazdym sikaniu??????????????????

Gość ja sidam z 30 razy dziennie
do ciekawe ....--->do bidetu sie nie sika!Sika sie do PISUARU,jesli chodi o faceto!Bidet sluzy do PODMYWANIA się.

Gość do ciekawe ....
ciekawe .... - do bidetu sie nie zalatwia, na boga!!!! tez nie mam. brak warunkow lokalowych. w przyszlosci raczej na pewno :)

Gość moj ginekolog tak mowi
stwierdzil ze dla niego kobieta która zrobi siku i nie podmyje sie po tym jest zaniedbana to jego słowa..

Gość ciekawe czy ten Twój ginekolog
myje fiuta po KAŻDYM wyskaniu się.jeśli nie to nie to robi bo jak nie toędzie zaniedbanym facetem!

Gość konował
to dziwny jakiś :o bo każdy normalny lekarz powie ci, ze zbyt częst mycie szkodzi bardziej niiż niemycie w ogóle. ja bym zmieniła lekarza. od razu. chyba, ze mówił o czasie, kidy kobieta ma okres. a jeżeli mówił ogólnie, to nienormalny jakiś :o

Gość katiiiiiiii
ja mieszlalam we wloszech, bidety sa nawet w pubach!

Gość Autorko
twój topik i ton jest wyjatkowo AROGANCKI. Pewnie mieszkasz z bogatymi rodzicami... Ciekawe, jakbyś gadał, gdybyś sama musiała na ten bidet zarobić i zainstalować w łazience 1,5 na 2m2.....

Gość do autorkiii
skoro sobie nie wyobrazasz t o znaczy ze ograniczona jestes:D i co hehehe

Gość gfgfgfgfgf
kazdy dzisiaj chyba ma bidet w dzisiejszych czasach w miescie ..na wsi niekoniecznie..

no na wsi myjemy sie pod pompa na polu 😭 (nie na dworze tylko na polu) i sikamy do wychodków 😭 i jak tu sie podmyc? 😭 :o:o:o

Gość indianka*
...jesli sobie nie wyobrazasz to masz płytka wyobraznie bidet w nasyzm spoleczenstwie jets raczej przejawem luksusu... poza tym radze ci zmein ginekologa bo pierdoli glupoty wysmailabym go , takie podmywanie zabija naturalan flore okolic intymnych zeby tak faceci myli dupe i fiuta po kazdym zalatwieniu.. ehhhhh to by bylo za piekne

Gość wiem ze moj gin jest
niepowazny troche ale nie sadzilam ze zle mówi:) wiem ze jest bardzo bogaty i moze dlatego tak pierdzieli..jest znanym seksuologiem ,,tak znanym jak lew starowicz..wiec cenie sobie jego opinie..

Ta a jak jestem w pracy to za każdym razem jak sikam, polewamy sie z koleżankami szlaufem....co by dziada podmyć;):):) Ale mnie uśmiał ten głupi topik.

Gość normalnie
bidet ma może 10% moich znajomych

Gość Ho ho ho jakie wymagania
Nie ma bidetu tylko dlatego ze mi sie nie podoba w lazience, u kolezanki jest i kosmetyki w leza, oraz papierowe reczniki, nikt nie korzysta Ja zawsze sie podbywam po zrobieniu kupu ale zeby po kazdym sikaniu ? Bez sensu !

Gość buhahahaaa
bidet to przejaw luksusu??buhahahhaha szok..smieje sie do rozpuku teraz bo mieszkam na wsi zabitej dechami..dobrze ze neta udalo mi sie podłaczyć :) i moj sasiad ma duzy dom który sam wybudowal nawet ale wiejski dom i akurat nie ma kasy a bidet sobie zrobil...wiec nie mow ze to przejaw luksusu..bo to nie kosztuje zbyt drogo..

Gość indianka*
do gfgfgfg tak kazdy zdecydowanie ma dzisiaj bidet w domu.... (i kazdy ma samochod , mikrofalowke, komputer itd....co za kurwa odrazajaca glupota) wyobrazasz sobie mieszkanie w wiezowcy i bidet?? gdzie chyba na suficie ludzie jestescie smieszni u 90% spoleczesntwa nie ma warunków mieszkaniowych na bidet .. zreszta po co mozna sie podmyc w wannie lub pod prysznicem albo uzyc chusteczej dla dzieci ...

Gość indianka*
do buahahah smie sie alej mam nadzieje ze pękniesz.... oby

Gość buhahahaaa
BIDET SŁUZY TEZ DO ZALATWIANIA SIE TAM!!i pisze o tym nawet cholera w wikipedia encyklopedii.wiec co sie rzucacie debili ze tam sie nie zalatwia czlowiek.. "Bidet umożliwia umycie okolic krocza, bez konieczności rozbierania się do naga, w wygodnej, siedzącej pozycji. Może służyć także do mycia innych części ciała, np. stóp. W bidecie można także załatwiać potrzeby fizjologiczne."

Gość hahhahahhahahahhahahh
hehhe dawno ju tak glupiego tematu na kafe nie bylo, a do tego ten ton napuszony jakiejs pustoty malej nowobogackiej, heheh wiecie co w polsce widzialam tylko w jednym mieszkaniu bidet, 17-18 lat temu, nawet wtedy nie kumalam do czego to sluzy, nie powiem, chcialabym miec, w razie potrzeby chusteczki nawilzane musza starczyc, ale kurde nie ierze ze wiekszosc kobiet podmywa sie po kupie w domu, a moze sie pdmywa i to ja jestem taka zacofana hehehhehe

Gość aleeeeeee
co takiego??robuisz kupe i sienie podmywasz tylko samym papierem przecierasz ją ??bez jaj...okropne ...twój facet o tym wie??wspolczuje mu brudaski.

Gość normalnie
a co jest w tym dziwnego, że wycieram tyłek tylko papierem? Mysle, że robi tak 95% kobiet! przecież papierem można się wytrzeć do czysta... Czy mam po każdym zrobieniu kupy rozbierać się i myć? No bez przesady. Wcale nie uważam się za brudaskę. Myślę, że takich jak ja jest wiele, ale pewnie boja sie odezwać.

Gość osoba o nicku normalnie
ma rację!Ja robię tak jak ona,po kupie odcieram się papierem,ak ma po kupie wziąźć prysznic to biorę ale sama kupa ne jets powodem dla ktorego specjalnie idę pod prysznic,jak np.robię kupę 3 razy dziennie to ma za kazdym razem po tym brac prysznic?????????????Biore prysznic codziennie ale nie z kazym razem sie sie zalatwiam!!!!!!!!!!!!