Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KTO POMOŻE

MĄDROŚĆ A INTELIGENCJA

Polecane posty

--->pierdololo Wybacz ale jakoś nie potrafię przeczytać tego co napisałaś. Nie denerwuj się tak;) zbierz to wszystko w jakąś logiczną całość i napisz jeszcze raz jak ochłoniesz:classic_cool: A słowa \"gówno\", \"dupa\" mogłabyś zastąpić innymi, w końcu chyba nie jesteś aż tak ograniczona prawda?:D Złośnico Ty jedna👄

Gość pierdololo
o masz ! teraz to sie zalamalam juz nie masz czego sie czepic tylko literek poprzestawianych musisz miec spore problemy z czytaniem skoro sprawilo ci to trudnosc:P

Gość pierdololo
speszyl for ju ja tylko nie rozumiem skad taka twoja gwaltowna i nieadekwatna reakcje na moj post na pisalam ze nie zgadzam sie z toba ze inteligencja to cos innego a ty mi tu wypisujesz ze chce byc inteligentnja, madra i piękna ale nie jestem ... naplułes jadem jakbym conajmneij cie zwyzywla.. wiec musialo cie to bardzo zabolec zawsze ,mnie smiesza takie reakcje kiedy czlowiek nie umie napisac nic konstruktywnego i wali z grubej rury...: bo ty brzydki / glupi jestes" no gratulacje hahahah

Nie czepiam się literówki ;) Wszystko napisane jest troche chaotycznie:( Nie potrafie złapać sensu całości Twojej wypowiedziP