Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VVV

ja to chyba sie nie zakocham

Polecane posty

nawet jak bede sie spotykal z dziewczyna, tak mi sie wydaje teraz

Gość bhad
Zazdroszcze Wam!!!!Szczęściarze!!!!

Gość +zen-
A dlaczego?

nie ogladalem do konca o tym golocie ale co to ma wspolnego z twoim zakochaniem natomiast bhad czemu nam zazdroscisz?

na mnie tez najbardziej dziala jesli dziewczyna wykazuje mna zainteresowanie, nie moze byc brzydka ale zainteresowanie mna jest wazniejsz niz to zeby byla bardzo piekna, bo co po pieknej ktora sie mna nie interesuje. Sam nie czuje w sobie mocy do zdobywania. Z reszta zdobywac kgos kto mnie nie chce, to dla szalencow. Natomiast jak dziewczyna sie mna interesuje to mnie to podbudowuje, jest to takie mile zaskczenie. Pewnie masz podobnie tomek?

Gość bhad
Szczęściarze bo nie kochacie ..........jeszcze.Nikt Was jednak nie będzie pytał o zgode.Zakochacie sie i tyle.Wiem co mówię,bo stara już jestem,a mi miłość kojarzy sie niestety tylko z bólem i tęsknotą

co z tego że będziesz czytał strony \"jak podrywać\" skoro nie możesz się zakochać... też tak miałam :) no ale w końcu się stało.

a na tej stronie jest napisane ze kobiety wolą niemilych? szczerze pytam, a nie zlosliwie, bo wiem z wlasnego doswiadczenia ze kobiety ciagnie do niemilych ale troche dziwny gdyby w tym poradniku bylo tak napisane bo w nim sa pewnie raczej optymistyczne rzeczy napisane. troche go czytam i nie jest taki glupi jak te na ktore wczesniej trafialem, nawet odnosi sie on do takich, w sumie troche mnie dziwi, ze powstala taka strona internetowa, no ladnie ladnie:) jakis altruista ja chyba zrobil ale poczytam dalej, zobacze czy mi cos pomoze, natomiast ty tomek..ja tez kiedys myslalem ze dziewczyny lubia niemilych a nie lubia milych. ale to nie tak do konca. uwazajac tak jestesmy strsznymi pesymistami , wygodnie w to wierzyc choc to smutna wersja ale jest ona jednak troche przekorna, to przekorne stiwerdzenie. a z tego co sobie uswiadomilem poprostu dziewczyly lubia pewnych siebie i zwykle mniej mili sa bardziej pewni siebie niz mili ale mysle ze wazniejsza jest pewnosc siebie, z reszta same dziewczyny tu na kafe pisaly ze podoba im sie pewnosc siebie

kurcze a wiec jednak na tej stronie jest napisane o byciu milym, hm ja tez popelnialem ten blad..no coz a czy da sie to zmienic, chyba tak bo np w stosunku do mojej mamy, innych osob, kolegow gdzie sie nie staram wcale nie jestem taki mily, mily jestem do dziwczyn bo myslalem ze mi to pomoze ale ..moze rzeczywiscie nie ma sensu sie starac, no no niezla strona, jestem mile zaskoczony no i jeszcze bardziej zdziwiony.ze ona istnieje..i to za darmo..dziwne dziwne...

no niezla stronka, niezla, przeczytalem mniej niz pol ale juz mysle ze to porzadna strona..hm chce mi sie spac ale to dobrze, zwykle mam bezsennosc..ziew..

Gość a ty tomek
tez masz zyczenia. sam chcialbyl niebrzydka babke a sam nie masz nic atrakcyjnego do zaoferowania. egoista jestes i hipokryta.

widze ze jestesmy podobni ale hm ja mam pewna kolezanke no ale nie otwieralem sie przed nia za bardzo bo jak sie otworze przed kims to potem mi glupio, wiec to jest kolezanka a nie przyjaciolka no i ona mi nie pomaga w zyskaniu pewnosci siebie, tylko troche ale daje mi tylko wieksza pewnosc w kontaktach koleznskich a nie damsko meskich. skok na bardziej lub mniej gleboka wode jest chyba lepszy. tylko jedno mnie powstrzymuje, sa kandydatki ktora sa z mojego otoczenia. z moich studiow a ludzie o wszystkim plotkuja z dziewczyna obca z innego otoczenia to bylbym gotow cos zaczac krecici, przeciez nie mialem wielkich klopotow z dziewczynami poznanymi na necie, tyle ze odpuscilem szukanie na necie bo nie znajdowalem podobajacych mi sie, a podobajace mi sie nie chialy si spotykac kafeteria to fajne miejsce, malo tu stosunkowo wyglupow, bo malo facetow a s tu porszane takie prawdziwe zyciowe tematy, problemy, ciekawe co sobie o mnie czy o tobie tomek mysla dziewczyny z tego forum, niby lubia silnych a jenak czesto nas pocieszaja, jak to jest

a ty sie nie odezwiesz? adam1324 ? skad masz ta stronke, powiedz ocs o sobie

Gość powiedział Mister Uniwerse
:classic_cool:

Gość fgjfdo
;):-D:-D:-D:-D:-D

Gość Kto by tam mnie znal
No widze ze macie wysokie mniemania o sobie :)

pozno juz ale stronka dobra, wiekszosc tego co jest na stronce trafia do mnie bo jest logicznie uzasadnione niestety nie wszystko jest latwo przlknac, niektore rzeczy sa trudne a niektorych pewnie nie bede mial zamiaru wykonywac ale licze na to ze przynajmnije odrobine mi ta stronka pomoze, lubie logiczne i uzasadnione wypowiedzi, to do mnie trafia, nic innego

Już widzę te kolejki "babek" - jak je nazywasz. Joł:classic_cool:

Gość a ty tomek
tomek,ty najpierw doczekaj momentu kiedys chociaz jedna sie toba zainteresuje. bo jak widac i czytac to narazie wszystkie maja dobry wzrok i wech, i niestety zadna nie jest toba zainteresowana. stary - badz realista a nie plywasz w oblokach.

vvv \"tylko jedno mnie powstrzymuje, sa kandydatki ktora sa z mojego otoczenia. z moich studiow a ludzie o wszystkim plotkuja\" no z takim podejściem to daleko nie zajdziesz, nie wiem czy zauważyłeś ale mamy takie czasy, że nie trzeba patrzeć na to co inni powiedzą, robić swoje i wsio, oczywiście nie krzywdząc innych Tomek, jak ty masz sie zakochać jak całymi dniami tu przesiadujesz, jeszcze trochę a w czcionce się za kochasz albo w jakiejś emotce :classic_cool:

Tomus a stwarzasz okazje do takich kolejek czy nie?

autorze, a czytałeś może sztukę uwodzenia? Nie mówię że pomoże...ale..?

hahah Renia dobre to ze w czcionce czy emotikonce :)

Gość a ty tomek
tomek- rok 2007 mamy juz za niespelna dwa miesiace. czyzbys przygotowywal sie do naglej metamorfozy wizualnej i stylowej?

no coz, co do stronki tamtej, czytam czytam i tak, hm no niestety ja nie dosc ze nie jestem przekonany ze jestem najlepsza partia dla dziewczyny ale wlasnie przez cale lata i teraz uwazam ze jestem najgorsza partia dla dziewczyny i nie zmienie tego przekonania tylko myslac, moze mi pomoc tylko to jak dziewczyna bedzie chciala ze mna byc, wiec musze sprobowac miec dziewczyne natomiast tak w ogole to sa rady zeby miec super super dziewczyne a co ja sie bede porywal na taka, ja nawet takiej nie chce, ja chce miec poprostu dziwczyne, normalna, nie brzydka i nie super super no i nie bede wierzyl w sibie zanim bede mial dzidewczyne tylko jesli juz to dopiero dzieki niej, cale szczescie ze przecietne dziewczyny nie maja tak wysokiej poprzeczki:)

Gość a ty tomek
o ja cie pierdole........................