Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość róza ma kolce

Sposoby powstrzyamnia się od dzwonienia i pisania sms do NIEGO...???

Polecane posty

Gość róza ma kolce

Moi Drodzy. Byłam z facetem 3 lata mieszkałam z nim.Bardzo się KOCHALIŚMY.Ślub był planowany, sukienka, garnitur wszystko prawie ustalone.Rodzinę też mieliśmy w planach i to w niedalekiej przyszłości.On odszedł, nie bede wnikać w szczegóły bo to nie ma najmniejszego sensu.(nie chodzi o żadne zdrady) Problem w tym, że ja nie POTRAFIĘ : - urwać kompletnie kontaktu ( bo go bardzo kocham i wiem, że to ten jedyny na zawsze, chociaż mnie zostawił.) - niezadzwonić do niego 2 razy dziennie - nie wysłąć 4 smsów - przestać o nim myśleć ( chociaż się staram ) Ciągle ROBIĘ TAK: -dzwonie 2 ,3 razy dziennie ,żeby tylko usłyszeć jego głos ( chociaż ton jego głosu jest taki , że mi się wyć chce a potem tupać nogami ze złości, że zadzwoniłam) -wkurzam się na siebie ,że zadzwoniłam by zaspokoić swoją tęsknotę -wysyłam smsy, w których pytam co słychać, jak minął dzień, a na końcu TESKNIĘ ZA TOBĄ, lub JESTEŚ MIŁOŚCIĄ MOJEGO ŻYCIA. a on zwylke odpisuje tak jakbym była dla niego obcą osobą i nic nigdy dla niego nie znaczyła.(a przecież to 3 lata były a od rozstania minęły 3 tygodnie) Dzwoniąc do niego ciągle szukam potwierdzenia, czy mnie kocha, czy mu jeszcze na mnie zależy, czy coś dla niego znaczyłam.A wszystko po to aby usłyszeć od najbliższej osoby , mężczyzny NADAL KOCHAM CIĘ ,TĘSKNIĘ i ZROBIĘ DLA CIEBIE WSZYSTKO. A oni (mężczyźni ) nie dają za wygraną, nie napiszą ,że kochają,tęsknią bo mają urażoną męską dumę i chcą nas za wszelkie zło tym milczeniem ukarać. Jeżeli wytrzymuję bez dzwonienia i pisania, góra 3 dni, ale po 3 dniach to się telepię jak wariatka i dostaję obłędu w oczach, i już mnie nosi, żeby się odezwać. Ale chcę mu też pokazać,że jestem silna i daję sobie radę bez niego,i chciałabym żeby POWALCZYŁ o mnie... Jeżeli macie jakieś sprawdzone metody, na brak kontaktu, i na te cholerne smsy i dzwonienie na pokazanie facetowi ,że dajemy sobie same radę,że nam tak obłędnie nie zależy.Chce żeby powalczył...

Ale on nie chce. Po co on ma walczyc o Ciebie skoro już nie chce za to ty walczysz za siebie i jeszcze kilka osób. Jestem pewna że każdy telefon od ciebie powoduje w nim złość i odruch wymiotny. Dziewczyno pogrązasz się. Nie wyszło to nie wyszło ON CIE JUZ NIE CHCE. Nie ponizaja się.

Ja też mam ten problem! Jak zapomnieć, nie dzwonić i nie pisać , no jak??? Powiedział wyraźnie - nie dzwoń- po kilkunastu latach!!! A ja sie męczę, niestety......:-)

Gość casdc
hmmm, może zrób sobie wolne i wyjedź w jakieś fajne miejsce, najlepiej za granicę żeby nie było łatwo dzwonić, i nie bierz komórki z roamingiem a potem zaraz opowiadaj o wyjeździe znajomym, żeby nie chciało ci się już dzielić z nim każdym przeżyciem

Gość casdc
ponoć też niektórzy zamieniają miłość na nienawiść

Gość jak przestaniesz sie odzywac
to moze da mu to do myslenia, teraz jest pewny ze jestes w nim zaszczana wiec on cie zlewa. JAk sie przestaniesz odzywac to jestem pewna ze w koncu mu sie lampka zapali i zadzwoni do ciebie, Sposob na to jest jeden - silna wola to raz, a dwa za kazdym razem jak bedziesz chciala zadzwonic przypomnij sobie ostatnia rozmowe w ktorej cie zlewal na maxa zrób 10 oddechow i zajmij sie czyms, najlepiej idź do kumpeli i idzcie na piwo. (nie bioerz komorki ze soba). daj spokoj nie ponizaj sie tak przed tym gnojem:o

Gość mnie pomogło
tylko usunięcie numeru z komórki...

Gość Sweetu
Ja wykasowałam ze wszystkich możliwych miejsc wszelkie namieary do niego: adres, telefon, komórkę, adresy e-mailowe, numer GG itp. I chociaż wszystkie te dane pamiętam (mogłabym wstukać jego numer z pamięci ;-)), jednak właśnie ten moment wymusza na mnie zastanwienie się i chociaż treść już wpisana ... rezygnuję. I jak narazie się trzymam ;-)