Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krustanianka

SKAD MAM WIEDZIEC ZE MU SIE PODOBAM?

Polecane posty

Gość krustanianka

jak sie spotykamy po prostu TYLKO odpowiada czesc, jak sie potykamy przypadkowo mam wrazenie ze udaje zdziwienie i opymizm w glosie ze mnie widzi, jak stoi za mna nie powie ani slowa, nie odezwie sie tylko dyskretnie spojrzy i tyle... i co ja mam zrobic, juz nie mam sily ciagle zgadywac (bo to ja zagaduje!) Jak to z wami jest mezczyzni, kiedy wam sie ktos podoba dlaczego tak szemrzecie wlasna osoba, nie wyrazacie sie jasno? Po czym pozac ze mu sie podobam?

Gość A...aa
ja bym zapytała..:)

Gość demon-nikt
Jestem facetem i bardzo dobrze wiem coś o tym czego ty nie wiesz a chcesz się dowiedzieć. Jak się domyślasz jest bardzo wile typów facetów, jak na przykład: śmiali, romantycy, siłacze i setki innych, ale gdzieś pomiędzy nimi są tacy o jakim ty sama napisałaś - mam na myśli taki cichego, nieśmiałego i przestraszonego mężczyznę. Teraz sama sobie odpowiedz na pytanie, czy on ci się podoba (???) Jeżeli tak to fajnie, ale co ważniejszego wspomniałaś, że ten mężczyzna tylko mówi do ciebie "cześć" i czasem dyskretnie spojrzy. W takich sytuacjach jest kilka opcji: - pierwsza, on się boi zacząć tego pierwszego kroku, jest osobą cichą i przy tym nieśmiałą. Możliwa, że nigdy z nim nie będziesz w parze a może za tydzień, może dwa on będzie dla ciebie najważniejszy, to się okaże w praniu. Ale nie bój się, co będzie to będzie. - druga, znacznie gorsza, on mimo, że jest w twoim typie nie wraca na ciebie uwagi ponieważ może nie wiedzieć jaką kobietą jesteś w środku, a jak się domyślasz pierwsze wrażenie jest bardzo ważne. Możliwe jest też, że się mu nie podobasz z punktu widzenia urody czy też piękna. - trzecia, jest osobą z bardzo nowoczesnym światopoglądem, co oznacza, że pozwala ci jakoby na ten pierwszy krok i nie bójmy się tu użyć mocnych słów, jego typem kobiety może być silna kobita, dominują, taką co wydaje rozkazy i mówi co ma zrobić. Niestety jest bardzo wiele opcji i teraz więcej ci o tym nie jestem w stanie napisać, ale z czasem sama się dowiesz jak się do niego zbliżyć. Mam nadzieję, że ci się to uda - po miłość jest najlepszym uczuciem na tym świecie. Trzymaj się i na pełno dasz sobie jakoś rade.

Gość TruskawkowaWoda
Ja mam taki problem: Jestem nowa w szkole...W klasie jest taki jeden Maciek ja jestem Ania...Na początku nie zwróciłam uwagi że on wogóle w naszej klasie jest ale pokazal mi fakt że popisywał się przed kolegami i na angielskim polskim i przyrodzie woła Aniuuu...Aniuuuu...Itd. No i mi sie spodobał bo jest naprawde ładny...I on tak wkońcu przestał mnie zaczepiać jakby w ciągu tygodnia wydoroślał....Teraz czasem pyta czy pozycze mu dugopis kredke itp. Mam wrażenie że daje jakieś znaki ale nie mam pewności czasem jak prubuje zagadać to go jakoś spławiam zabardzo się wstydze...Wpatruje sie we mnie na lekcjach nic złego ja w niego a jak pytam koleżanek to mowią ''on jest dla ciebie bardzo miły nie tak jak dla nas czy innych dziewczyn'' co robić??? skąd mam wiedzieć czy on daje mi znaki żebym to ja zaczeła czy on próbuje mnie jakoś poznać a ja go odstraszam??? POMOCY!!!

Gość niecierpliwadiva
bardzo proszę o odpowiedź przede wszystkim mężczyzn, o ich opinię, podpowiedzi i osobiste doświadczenie ! Jak poznać że mężczyzna jest mną zainteresowany (tzn. chciałby żeby łączyło nas coś więcej niż tylko miejsca pracy). opiszę sytuację w skrócie : to on pierwszy powiedział 'cześć' , zagaduje m.in. o to jak mi się pracuje, czy mam w ogóle jakieś wolne, zapytał pierwszy o moje imię, jest sympatyczny, ale czasami jak idę w jego stronę albo przechodzę obok to robi surową minę, i jeszcze ja z nim rozmawiam to robi minę zbitego psa i maślane oczy tak że zaczynam zastawiać czy coś głupiego nie palnełam, często przychodzi do części budynku gdzie ja pracuję. czy jestem przewrażliwiona, czy on może być mną zainteresowany, czy też nie potrzebnie nzbyt wiele przybieram sobie do głowy? proszę o odpowiedzi

Gość paulagnox123
Ja mam ten sam problem,mam takiego kumpla w klasie. On mi się podoba i nie wiem co mam zrobić. Od jakiegoś czasu on zaczął się do mnie uśmiechać zagadywać itp. i co teraz? Czy to znaczy,że mu się podobam? Proszę o odpowiedź... Pozdrawiam:)

Gość gdfdfdfgfgfd
ja mam ten sam problem z kolegom s pszeczkola. bardzo mi sie podoba i jest miły i fajny i uśmiecha sie do mnie często. cy on mnie lubi ? prosę o pomoc.

To ze sie patrzy i usmiecha to jeszcze nic nie znaaczy uwierzcie.

Gość Odpowiadacz
jestem facetem i wiem dlaczego on do ciebie nie mówi: 1. Albo do ciebie nic nie czuje. 2.Albo on sie po prostu boi że coś spieprzy... Zagadaj do niego i powiedz żeby ci podał nr telefonu albo GG Powodzenia Pozdro :-)

Gość kasiulka1804
Jestem w klasie dopiero rok, ale od dwóch tygodni może dłużej strasznie zaczął mi się podobać pewien chłopak z klasy. Nie wiem skąd wiedzieć czy on też mnie lubi aż tak bardzo. PS. Z góry zakładam, że nie jestem śmiała, żeby podejść i zagadać czy zapytać wprost .