Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiondz stefan brzeszczot

Zagłosuj na radnego z Białegostoku bu ha ha

Polecane posty

Gość To pewnie żarty

Gość lałam po nogach jak to
ogladalam :P:D

wytrzeć ? :p

Gość oj co wy chcecie
nie opowiada jakichś górnolotnych farmazonów, jak to wytrawni politycy robią, tylko tak zwyczajnie, od serca, ja wole takich prostolinijnych ludzi niż nadęte bufony :p

fakt, taki g&*wno zrobi jak cała reszta ale przynajmniej nic nie ukradnie :D

Gość 191
no ino głosowa cha ha ha

tez wole ludzi prostolinijnych od nadetych bufonow - ale polityka maja sie zajmowac kompetentni:)

Gość oj co wy chcecie
Ksiondzu :p świetnie to ująłeś :D Anka011 kompetentni to tacy, którzy znają trudne słowa, np. korupcja ? ;)

to chyba semantyczne nadużycie ?

oj co wy chcecie - czy naprawde nie rozumiesz slowa \"kompetentny\"? Spiesze z wyjasnieniem - kompetentny to taki, ktory nie tylko mowi, ale umie ocenic czy jest w stanie cos wykonac, ma pomysl i realna szanse to zrobic, zna swoje mozliwosci i wie na co moze miec wplyw a na co nie. I jezeli chodzi o polityka, kompetencja jezykowa rowniez jest nieodlaczna cecha zajmowanej funkcji. Chyba nie ogladalas/es filmiku - slyszalas/es co wygaduje? Ze zlikwiduje papierosy i alkohol. WSZYSTKO zlikwiduje, ze mlodziez zaczepia starszych ludzi BO nie ma pracy, ze w Bialym jest fatalna komunikacja (akurat mieszkam tu wiec smiem sie nie zgodzic). Ze trzeba budowac drogi. Pewnie ze trzeba. Tylko to wiedza wszyscy. Ale JAK? Dodam tylko ze wspominal cos o pochodzeniu z woj. olsztynskiego zdaje sie. slyszeliscie o takim?

jasne, ja się w nim urodziłem :classic_cool:

ok zle ulozylam pytanie;) slyszec - slyszalam ale, ze tak powiem, facet ma lekko nieaktualne dane:) wydaje mi sie ze pewne rzeczy sa po prostu tak podstawowe ze ciezko ich nie znac. Pomijajac kompletnie fakt, ze polityk bez zadnych kontaktow i obycia nie jest w stanie zrobic NIC dla miasta - i trzeba sie z tym pogodzic...

Gość oj co wy chcecie
brzeszczot --> to nie było semantyczne nadużycie, tylko ironia :p Anka011 --> chyba nie zauważyłaś tej buźki --> ;) ;) co do województwa olsztyńskiego, Pan Krzysztof raczej nie urodził się po zmianie województw, nie wyglada na tak młody wiek ;) Faktycznie, rozmarzył się trochę :D co by chciał ( zmienić ) ale i inni nasi politycy dużo mają planów, a guzik z tego wychodzi :D ..kompetentny, rzetelny... o takich to tylko w bajkach ;)

oj co wy chcecie - zauwazylam buzke - ale pewnych spraw nie umiem traktowac ironicznie bo to co sie teraz dzieje mnie przeraza:( Przeraza mnie nawet moja reakcja na ten filmik - jak go wczoraj zobaczylam to niezle sie usmialam. Ale to jest okropne... Tyle mam mysli na raz w glowie, ze brak mi slow. Przeciez ten facet ma jakiestam poparcie... pewnie ktos na niego zaglosuje... niektorzy pewnie dla jaj... A to zbyt powazne sprawy zeby tak do nich podchodzic. Zdaje sobie sprawe z tego, ze wiekszosc obietnic nigdy nie bedzie zrealizowanych w rzeczywistosci. Ale trzeba zwracac uwage na to, co kto obiecuje. NIGDY nie zaglosuje na kogos, kto obiecuje zlikwidowanie papierosow i alkoholu, obnizenie podatkow czy 3 mln mieszkan (abstrahujac od osoby tego pana). Dlaczego? Bo to nierealne! To najlepszy dowod na to, ze skladajacy obietnice czlowiek nie umie ocenic swoich mozliwosci, nie ma pojecia z jakimi dzialaniami zwiazane jest stanowisko na ktore kandyduje, nie ma skrupulow zeby opowiadac ludziom niewiarygodne bajki prosto w oczy. Wiem, ze obietnic wyborczych niemozna brac doslownie, ale sa pewne granice. No to tyle, bo za powaznie sie zrobilo;) W ogole to jakas przedwyborcza depreche zlapalam - stracilam wiare w pojedynczy glos... Dobra koniec tematu smiejcie sie dalej;) Pozdrawiam:)

Gość oj co wy chcecie
Aniu rozumiem Cię.. w sumie MASZ RACJĘ...:) tylko widzisz, ja już nie mam siły brać tego wszytskiego na poważnie, bo chyba zwariuję ;) Słyszałaś może, co nasze obecne władze miasta sobie wymysliły ? Chcą zlikwidować skwer przy rauszu - znaczy wyciąć wszystkie drzewa ( coś ok. 30 ) i cały ten plac zalać betonem :p Koszt tej fanaberii ogromny, to już nie mamy widać pilniejszych wydatków :o Jeden z argumentów : wieczorami jest tam, na tym skwerku - niebezpiecznie na co pewien mądry dziennikarz odpowiedział : - " tak, niebezpiecznie, drzewa rzucają się na ludzi " :p

no cos Ty... nie slyszalam:( To moze niech park Branickich tez zlikwiduja - tam jest o wiele wiecej potencjalnie niebezpiecznych drzew;)

ja bym wam te pastwiska w środku miasta polikwidował :p

hehe no fakt sa jakies jak to nazywasz \"pastwiska\";) Ale tak raczej na obrzezach i osobiscie niespecjalnie mi przeszkadzaja bo sie tam nie zapuszczam;)

Gość huncwot....
a jaki gustowny sweterek ma :D:D

a krowy którego śtam roku mnie zaskoczyły w mieście :D

Gość oj co wy chcecie
wiesz co Aniu, według mnie to tam, na górze, przydalaby się jakaś fajna, mądra kobietka, bo ci faceci to już sami nie wiedzą, co mają wymyslić :p Ksiondz, a skąd Ty właściwie jesteś ? że wiesz o naszych pastf... tfu.. pięknych terenach zielonych :p

A róznie bywało, Dortmund, Wiesbaden, Olsztyn, aktualnie warszawa.... i tak po kilka latek...

Gość oj co wy chcecie
Huncwot.... sweterek i nie tylko ! u nas taaaaaka moda ;) a my, kobiety, chodzimy w dużych, kraciastych chustach :p

Gość pomóżcie pomóżcie
wcoraj jak otworzylam skrzynke na listy to sie z 20ulotek posypalo

ale co się swetra przypięli ? Facet może upodabnia się do takiego elektoratu na jaki liczy ?

w ogole jestem strasznie zaskoczona ze z takim odjechanym pomyslem tuz przed wyborami wysuneli - wydaje mi sie ze niezbyt popularny bedzie ten pomysl... Co do jakiejs babki - jestem za, z reguly kobiety maja jakistam zmysl estetyczny;) Prade mowiac tez bylam w szoku jak zobaczylam krowy na tychze uroczych terenach zielonych;) - nie jestem rodowita bialostoczanka, mieszkam tu dopiero od 2,5 roku... Ale wiem ze w moim miescie tez zdarzyla sie podobna akcja:) Moja wspollokatorka, z \"olsztynskiego\" zreszta, przejezdza przez nie jak jezdzi do domu. I na samym wlocie zobaczyla 2 pasace sie krowy:) Mieszkalam tam 18 lat i ani jednej krowy nie widzialam, jej sie pofarcilo;p

anka poprostu na rzeczy mijane codziennie nie zwracamy uwagi :classic_cool: :p