Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiondz stefan brzeszczot

Zagłosuj na radnego z Białegostoku bu ha ha

Polecane posty

osobiscie do swetra nic nie mam - jak mu sie podoba to niech smiga jak chce:) Co do ulotek... mi wycieraczke zasypuja i juz nie chce mi sie schylac zeby pozbierac te papiery;) ulala ksiondzu swiatowy facet z ciebie:p tez slyszalam o tych chustach, ale nie widzialam jeszcze ani jednej:)

hmmm... by moze:) tylko czemu tak mnie zdziwilo to boze stworzenie tutaj;)?

hmm.. kolesia trochę szkoda ale bardziej mi żal dziennikarza który go prowokował.

Jako politolog moge powiedziec tyle ze na tym polega demokracja ze nawet TEN PAN moze byc kandydatem. Jak powiedzial Churchil demokracja to nie jest dobr stetym ale nic lepszego nie wymyslono. Jako zwykly obywatel czuje sie zazenowana ze TEN PAN startuje w wyborach na PREZYDENTA duzego miasta.

Ileż wiary we wlasne siły i jak wysoką samoocenę musi mieć ten czlowiek, by startować w wyborach!!! Poważnie mówię. Bo znam ludzi, którzy mogliby rzeczywisćie kandydować, ale oni zwykle mówią \"Nie, ja sie do tego nie nadają\", \"nie poradzilbym sobie\", \"nie, lepiej nie, niech zajmie się tym ktoś inny\"... itp. Ten czlowiek, obojętnie co mówi i JAK mówi - naprawdę wierzy w to, że mogłoby mu się udać! Udać to WSZYSTKO zmienić, ;) zlikwidować WSZYSTKO, zamknąć to cale \"bandyctwo\" w domach, co ma jeszcze \"sieczkę kapusty w głowie\" :D :D Tak, czy owak - to czlowiek, który święcie wierzy w swoje powołanie i umiejętności! Ja bym tam chciala wierzyć w samą siebie tak jak on w siebie :)

iwosiu, "Ileż wiary we wlasne siły i jak wysoką samoocenę musi mieć ten czlowiek..." Jak daleko oderwany od rzeczywistości musi być ten pan... Gorszych słów nie użyję.

Tak, prosze ksiendza :P , ale to już zupelnie inna historia! Można jego osobę opisać wieloma przymiotnikami i wypowiedzieć się w różny sposób na temat tego pana, ale co by nie mówić - on naprawdę wierzy w siebie! :D Mimo tego, że na polityce zna się mniejwięcej tak, jak większosc starszych panów ględzących i narzekających na swój kraj, przy wódki butelce w piątek wieczorem. Ale nie, mialam nie osądzać :P

O Matko! Ale zenada Tak, gosc szczery jest i ma plany.... Ale na bycie prezydentem to za malo. Juz jednego mamy takiego zle wybranego, chociaz moze lepiej sie ubiera bo ma stylistów (mowa o prezydencie panstwa naszego oczywiscie) Ja jeszcze nie wiem kto kandyduje (oprócz pana Krzysztofa) ale zaglosuje na tego który wreszcie stworzy lotnisko w Bialymstoku!

Gość upgraden
Kawa z mlekiem pogratulujesz mu jak bedzie startował na prezydenta PL ;)

Gość AlicjaAla
Oglądalam tego pana i nie wierzylam e to co widze i slysze :) wczoraj zajrzalam na allegro po wpisaniu jego nazwiska byly 2 strony dzis jest o wiele wiele więcej sama przebuszowalam szafy w poszukiwaniu takiego orginalnego sweterka po 320zł stoi niemal jak od Armaniego ;) http://allegro.pl/item141409179_krzysztof_kononowicz_sweter.html http://allegro.pl/search.php?string=kononowicz&buy=0&new=0&pay=0&order=p