Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziazasmucona

problem ze snem

Polecane posty

Gość andziazasmucona

sluchajcie - śpię za duzo. Mam tak od zawsze, zawsze bylo mi trudni wstać rano na 8ą, 9ą na10ą juz latwiej. Kurde, no. Tak się nie da żyć. A jak mam duzo stresów to juz zupelnie nie mogę wstać. Będę pracowac od rana i strach mnie oblatuje co zrobię, bo to trwa od lat:( Panicznie boję się spoznień, bo kiedys jako dziecko masowo się spozniałam, w koncu nauczylam się bycia punktualną, ale rano jest nadal dramat...Ratunku!

też tak mam.... ćwiczę codziennie rano silną wolę ;) to pewnie wina mojego b. niskiego ciśnienia poza tym wstaję do pracy o 5.20, to kiedy mam się położyć, żeby się wyspać? po wiadomościach chyba od razu, a tak się nie da czyli - jestem wiecznie niewyspana, bo nie da się odespać w weekend za/na cały tydzień

Gość andziazasmucona
Ewa to ile sobie dajesz rano na "dojrzenie" do uzywalnosci? Moze powinnam wstawać tak, zeby na spokojnie dojrzeć, np.jak idę na 8 to o 6ej i ani chwili potem? Boję się, że się spoznie i wyjde na osobe niepoważną ;(

Gość andziazasmucona
w dodatku nie wyrabiam po calym dniu na obcasach - rano to czuję oj czuję. Ja się chyba przekwalifikuję na wolny zawód, poza tym tez jestem niskociśnieniowcem.Przepraszam, ze tak ględzę, milego pracowania Ewa🌻

a nie szkodzi, u mnie szczytem ciśnienia jest 100/60 :) a wstaję lagodnie, bo inaczej bym zawału dostała przy tym ciśnieniu czyli budzę się radiem i czekam do końca piosenki, która leci, w tym czasie trochę się w wyrku ruszam, stopą np. :) no i za te 2-3 minutki wstaje, bo inaczej byłaby katastrofa a spóźnianie się jest okropne, nie cierpię tego u innych i dlatego sama też się nie spóźniam

Gość andziazasmucona
z radiem do konca piosenki - o ja tez tak robię;)

Gość zbyt czesto spisz samotnie
...;(

oczywiście, facet ma jedno (w dodatku głupie) wytłumaczenie i rade na wszystkie kłopoty otóż, wyobraź sobie, że na stałe śpię z facetem i nie ma to wpływu na moje budzenie się, jesli już, to zgubne, bo częściej śpię krócej, niż jakbym spała sama

Ja też tak mam. Za nic w swiecie nie mogę wstać rano jak każdy normalny człowiek. To jest dla mnie udręka... Ciśnienie tez mam niskie, więc może ma to jakiś związek? Poza tym kiedy budzę się raniutko jest mi potwornie zimno bez względu na porę roku i dlatego najczęściej piję kawę w łóżku na rozgrzewkę bo inaczej chyba bym nie wstała. No i zawsze to dodatkowe kilka minut na obudzenie się...

no nie, dla mnie kawa jest zabójcza, zwłaszcza na pusty żoładek kiedyś widzialam, na usg, co się dzieje z żołądkiem po wypiciu kawy... nie zrobię mojemu takiego świństwa, aż taka wredna dla siebie to nie jestem :)

Gość do Ewy
napisz prosze co sie dzieje dokladnie z zoladkim po wypiciu kawyCzy tylko takie zle rzeczy dzieja sie gdy wypije sie kawe na pusty zoladek?Czy na pelny zoladek kawa tez szkodzi?Bede bardzo wdziczna za odp.Z gory dzieki:-)Pozdrawiam🌻

Pokazywali w tv kiedyś na usg żołądek podczas picia kawy i zaraz po - dosłownie zwijał się , skręcał jak w jakiś konwulsjach - takie miał skurcze okropne. Ja już wcześniej coś takiego podejrzewałam, bo zawsze po kawie musiałam do klo prawie biegiem, po tym tv już się nie dziwię.

Gość mnie też zawsz po kawie goni
do WC:-o(nawet jak wczesniej robilam kupe)po wypiciu kawy faktycnzie odczuwam skurcze bole zolądka,czasmi tez wątroba pobolewa,proby watrobowe mam dobre a takie pryzkre objawy mam tylko po kawie więc zrezygnowlam z jej picia:-)