yariska13 0 Napisano Listopad 9, 2006 Bo mnie juz tydzień :((( a nie wspołzyłam jeszcze ze swoim chlopakiem mialam 1dniowe plamienie przed spodziewanym terminem miesiączki i lipa czekam czekam i nic zrobilam nawet 2 testy ciazowe bo juz rózne schizy mnie dopadały ehhh :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_karina_ 0 Napisano Listopad 9, 2006 Jak okres spóznia sie ponad tydzien to moze byc wiele przyczyn np. sters , choroba -branie lekarstw . Najlepiej idz do lekarza ginekologa i wyjasni sie problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joq Napisano Listopad 9, 2006 mi najdluzej sie spoznial 8 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jatakaja Napisano Listopad 9, 2006 a mi 3 tygodnie... - stresujący miesiąc miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi miesiąc i przyszedł Napisano Listopad 9, 2006 w końcu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie nawet Napisano Listopad 9, 2006 2 miesiace :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie tez czasem Napisano Listopad 9, 2006 nawet ponad miesiac... ALe jakos nie zaprzatalam sobie tym glowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kangurek 0 Napisano Listopad 9, 2006 skoro nie współzyłas z chłopakiem to po co robiłas te testy bo nie rozumiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kdf.glkf Napisano Listopad 9, 2006 9 miesciecy:) heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kabaretka_aa Napisano Listopad 10, 2006 2 miechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martynulka Napisano Listopad 10, 2006 gdy miałam podwyższony poziom prolaktyny to okres miałam co 36-45 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
egipt 0 Napisano Listopad 10, 2006 A mi się spóżnia już 8 dni ,chodzę struta i nic mi się nie chce. Pocieszam się,że może to przyczyna choroby i stosowania antybiotyku,oby tak było.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwwsssssssssssssssss Napisano Listopad 10, 2006 godzine... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
egipt 0 Napisano Listopad 10, 2006 wssssssssssssale głupota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Listopad 10, 2006 mi kiedyś 3 miesiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ara79 Napisano Listopad 19, 2006 czekałam 48 dni na okres . miałam bolące piersi i goraczke 37 przez pare dni. chcialo mi sie spac do poludnia . okres przyszedl i wszystkie objawy ustąpiły . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Macro Napisano Grudzień 13, 2006 upup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach