Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miauczydelko

ja nie prosze ja blagam!!!

Polecane posty

pomozcie mi....!!!ktos shakowal mi wczoraj moj profil na o2....dzis mi go oddal ...ale to jest jego haslo...co zrobic zeby juz nie mial do mnie dostepu?gdzie wejsc? i zmienic haslo0...

Gość w pereferencje
w preferencje i zmień hasło

dzieki sprobuje..ale je wczoraj zmienilam po swojemu a on mi rano je zmienil znowu ..wiec nie wiem czy to cos da,.,,skoro on tam notorycznie przeglada mi wiadomosci

Gość w pereferencje
to zmien na całkiem inne

Gość gazobeton
męża zapytaj :D pewnie wyszło na ajw, że się puszczasz na lewo i prawo :) Może któryś kochać pomoże? Aaaa... oni tylko cię bzykają...

Gość gość
to profil na forum, czy poczta? zmien sobie w ogole nicka i haslo na takie, ktorego on nigdy nie zgadnie. Ja np. mialam kiedys takie haslo: \'niezgadnieszjakie\' - i faktycznie nikt nigdy nie zgadl;)Musza tam byc gdzies opcje zmian, poszukaj.

preferecje znalazlam - zmienilam haslo...on mi wszedl tez na randki o2...a tam nie moge znalezc odnosnika preferecji...prosze - pomozcie mi ...bo mi sie juz plakac chce..

Gość outumn
Wejdz do kradzieja,może on ci coś poradzi

Gość hhhhhhhhhaaaaahahhahahhahahahh
To pewnie mąż, miałczydło, nie martw się:D Chyba już niedługo będziesz musiała ruszyć dupę do pracy, a nie tylko ruszać dupą:)🖐️ Może zorientował się, że jest frajerem, któró służy ci tylko do przynoszenia kasy?:)

ok juz zrobilam...zmienilam haslo na poczcie ...razem z ustawieniem hasla na poczcie weszlo ustawienie na randkach...tylko teraz musze czekac czy mi ponownie go nie zmieni...bo jesli ot zrobi - znaczy sie jest wszechmocny...najwyzej wszystko wykasuje..innej rady nie bedzie...POKI CO DZIEKI WARTOSCIOWE WSKAZOWKI....JESTEM WAM WDZIECZNA!

Gość Listopad włazi do miast
Mnie też kiedyś ryli po poczcie - zmień maila najlepiej, pytanie-odpowiedź, i nie podawaj nikomu alternatywnego maila, na niego przesyłaj wszystko ze starego: foty info itp, a stare czyść regularnie do zera

A co, boisz sie ze wyjdzie na jaw jakim jestes kurwiszonem ? Jak sie nie masz czego wstydzic to sie nie masz czego wstydzic ... A haslo zaloz sobie jakie \"mocne\" tzn. z 10 liter duze, male, i cyfry .. Nie tak latwo zlamac ... I tak mysle ze jestes nie warta nawet tej rady ... Mam nadzieje ze to twoj maz znalaz to twoje haslo :p W sumie jest to najbardziej prawdopodobna wersja ;) Zalozyl jakis keylogger i cie ma .. . Buhuhuahahahahahahahhaaaa !!!!!!!!!!!!!