Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość midusia

czy to dobry pomysl?

Polecane posty

Gość midusia
Chcialam jeszcze zapytac czy lepiej po studiach isc do pracy czyli od lipca 2007,popracowac troche i potem dziecko i spowrotem do pracy czy lepiej zajsc w ciaze teraz ,urodzilabym jakies 3 miesiace po skonczeniu studiow czyli tak ok wrzesnia,posiedziala w domu z dzidzia jakies 4 miesiace i potem do pracy?dodam ze z opieka nad dzieckiem nie bylo by problemow(moja mama,babcia i babcia mojego chlopaka sa dyspozycyjne)?Co o tym sadzicie?

Gość sarita
sądzę żeby lepiej pójść do pracy po studiach, a potem dzieciątko. zawsze lepiej wrócić do pracy niż szukać jej mając małe dziecko. powodzenia:)

Gość tylko pamiętaj
aby po szkole zarejstrować się w pośresniaku bo nie bedziesz mieć ubezpieczenia

Gość midusia
Dzieki za odpowiedzi dziewczyny!! pozdrawiam.

Gość bibik
Nie wiem czy bedzie Ci latwo isc do pracy majac 4 miesiecznego maluszka. Ja tez tak chcialam ale w koncu czekam az maly bedzie mial poltora roku. To jeszcze 6 miesiecy :D Na pewno bedzie Ci latwiej jesli zostanie z malenstwem Twoja rodzina. Mysle.ze jak zostaniesz w domku do 26-27 roku zycia to nie bedzie zle. Ja czasem bym sie wyrwala do pracy na pol dnia ale jak mnie pare godzin nie ma w domku to bym moje maluchy zacalowala z ztesknoty!!!

Gość midusia
pewnie masz racje bibik.ja juz teraz jak to sobie wyobraze to wiem ze bede tesknic! no ale to zalezy jak nam sie bedzie finansowo ukladac.jak bedzie dosc dobrze to pewnie posiedze dluzej w domku z dzidziusiem!No ale w razie czego wiem ze bede miala go z kim zostawic. Ale w sumie to nie wiem co zrobic,isc do pracy czy starac sie i dzidzie?zdania sa podzielone widze.chociaz ja wolalabym juz dzidziusia!!!!

Gość bibik
No i juz!!! Jesli tego chcecie to wasza racja. Wiesz,siadzcie razem i zrobcie sobie taka liste plusow i minusow. Ja mojego pierwszego synka planowalam a drugi przyszedl niespodziewanie. Troche sie podlamalam bo dopiero zaczelam pracowac ale teraz sie ciesze. Cokolwiek postanowisz to ja trzymam kciuki. Dzieciaczki sa wspaniale!!!!!

Gość midusia
bibik dziekuje Ci bardzo!jestes kochana!!!Pomyslimy jeszcze troche i dam znac jaka decyzja!pozdrawiam Ciebie i Twoje dzieciaczki!

Gość bibik
No to ja czekam!!! 🌻 🖐️ ❤️