Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorka-b

problemy z suchością pochwy

Polecane posty

Gość dorka-b

Od dłuższego czasu mam problem z suchością pochwy. Nawet jak jestem podniecona to nie jestem mokra. Brakuje mi tego uczucia. Ginekolog powiedział że wszystko ok i mam stosować żele. Ja chce żeby było jak kiedyś. KTO POMOZE ?

Gość ssssssssssss
Współczucie dla Twojego chłopaka...Hehe to jak by jazda na zatartym silniku...A żele to nie to samo co naturalne soczki:)

Gość dorka-b
Jak niechcesz doradzić tylko sie wyśmiewać to ssssssspppppp!

Gość ssssssssssss
A ile masz lat? Zrezygnuj z seksu po prostu.

Gość mary1954
kup sobie jakis zel nawilzajacy, np KY - tak sie chyba nazywa

Gość mary1954
aha, mozesz byc sucha bo uzywasz np płynów do higieny intymnej, ja tak kiedys mialam i lekarz powiedzial zebym zwykłego mydła uzywała, np Dove

Gość dorka-b
Po pierwsze mam 31 lat. A po drugie: czy ktoś kto cierpiał na suchość pochwy się "wyleczył". Nie stosuje płynów do higieny. Czy przyczyną może być zo miesiąc temu jeszcze stosowałam tabletki anty ?

no nie słyszałam aby tabletki miały na to wpływ ale może ..idź jeszcze na konsultacje i spytaj sie..może wizyta u innego lekarza -usłyszysz inną opinie;)

Gość mary1954
tabletki chyba moga miec na to wpływ, ja kiedys mialam taki problem, zaczelam uzywac kremow i nawet jednej tubki nie zuzylam a wszystko wrocilo do normy. moze za duzo o tym myslisz i dlatego tak sie dzieje...

Gość linxx
mam dokladnie ten sam problen.stosuje plastry anty-moze i to od tego?

Gość point
tak, może być od tabsów, gwałtownie spadł poziom hormonów, organizm nie wie co się dzieje, byłoby dobrze gdyby tylko taki był objaw, często jeszcze wydłużają się cykle o 20-30 dni, a rózne rzeczy się dzieją. Ja mam ostatnio taki problem, ale mój partner nie ma z tym problemu, ja też nie, ślinię sobie palce i nawilżam wejście, najczęściej on to robi, najlepsza zresztą jest miłość francuska, nigdy nie ma problemów potem z wejściem, a jak przyjemnie ;)

Gość Saraaaaaaa
nie wolno stosowac mydła do mycia pipki!

Gość onalala
ja też mam z tym problem od jakiś 2 tygodni... też myśl,że to przez tabsy, ale wczesniej nie mialam z tym problemu, a biorę je pół roku.... jakie są żele i maście od suchości? (nazwy i ile kosztują)

Gość seks seks seks
zmiencie faceta bo moze ten juz nie dziala, kiedys tez tak mialam...ale zmienilam faceta i problem zniknal...

Gość Iwona **
tak...tylko zmian partnera....mój mąż wysyłał mnie do lekarza, a jak znalazłam sobie kochanka to miałm mokre majtki zanim jeszcze doszło co do czego..

Gość onalala
tak nie bardzo pasuje mi zmiana partnera... jesteśmy 2 miesiące po slubie... mąż mnie podnieca, ma ochote na seks, tylko moja pochwa m odmawia...

Gość jagodra
jezeli sie ma taki problem to nie od razu partnera trzeba zmieniac!!!przeciez nie po to wszystkie te zele w aptekach zeby faceta zmieniac!!puknijcie sie w glowe!!nie dla sexu jestem z moim mezczyzna, tylko dlatego ze go kocham!!!!!!!!!!

Gość lkiurte
ale nie myślicie że to dziwne, ja mam tak samo- chcę się kochać, jestem podniecona, a tam sucho. Podobnie jak z impotencją.Mężczyzna chce się kochać a nie może. Ja mam ten problem od czasu kiedy urodziłam dziecko. Skończyły się spontaniczne numerki, teraz trzeba mieć w zasięgu ręki żel nawilżający.

Gość katy
Bardzo proszę o podanie nazwy takiego żelu nawilżającego i ewentualnie jego cenę

Gość lkiurte
ja używam żel Intimel dostępny we wszystkich hipermarketach i aptekach, cena ok 10zł

Gość jagodra
durex robi takie zele ale nie lubie go

Gość Rafalek 555
Polecam zele nawilazajaco rozgrzewajace nie dosc ze nawilzaja to jeszcze rozgrzewaja ... Pozatym mozna zawsze poprosic chlopaka zeby nawilzyl ustami i jezyczkiem . Ja sie zawsze zgadzam :)

Gość jagodra
wlasnie tez zele rozgrzewajace sa beznadziejne-rozgrzewaja a przez to jeszcze bardziej czuje sie tarcie-nie polecam

Gość man
chcecie powiedziec ze jak pochwa sucha znaczy ze facet nie podnieca?

Gość kolektywna
polecam zel KY kosztuje ok 20 zl i jest do nabycia w aptece.

Gość a ktos tak ma
a czy ktos ma problem z suchoscia pochwy i przy tym nie stosuje antykoncepcji hormonalnej?