Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FFilozoff

Niepełny wzwód a poziom testosteronu

Polecane posty

Gość FFilozoff

Dzisiejsza rozprawa naukowa a mówiąc bardziej dobitnie wywód naukowy będzie poświęcony wzwodowi, określanemu inaczej mianem sztywnus fujarus:P Czy odpowiedni poziom męskiego hormonu ma wpływ na przypadłość tzw. Niepełnego wzwodu. Otóż badania wskazują że tak zatem kobiety które narzękają z tego powodu powinny zmierzyć ten poziom testosteronu i swoich chłopów zastosować odpowiednią terapię hormonalną i zapomnicie o tym problemie. Z poważaniem dla całej społeczności Kafeterianek i Kafeteriuszy Dr.n.med. Wiaczesław Mędrek ps. filozof

Gość FFilozoff
Pan mnie z kimś myli tym bardziej jest mi przykro albowiem wiedza którą posiadam jest unikalna!!!

Gość FFilozoff
Aaa czyli kolega wyznaje wartości socjalistyczne gdzie arystokracja i burżuazja są tłamszeni stąd ta niechęć do słowa PAN:P

Mowie ci przeciez , ze nie jestem pan. Jesli chodzi o scislosc to pani. I nie drocz sie ze mna.

Gość docent
A zaburzenia w twardosci w trakcię?

Gość FFilozoff
Wiesz skad ta pomyłka? Twój nick oznacza dobre serce dlatego wykluczyłem juz na wstępie że jesteś kobietą:P

Gość FFilozoff
Dlatego jest Pan tylko docentem, oburza mnie pański brak wiedzy..w trakcie również moze byc jednym z kluczowym czynników..choć nie jedynym

A nastepny temat do dyskusji. Kobiety nie maja dobrych serc. Raczej sie z tym nie zgodze. W moim przekonaniu to mezczyzni nie maja serc a dobrych to wogole.

Gość FFilozoff
Sama obecność mężczyzn na ziemi oznacza że posiadają oni narząd zwany sercem działający jak pompa ssąco-tłocząca. Zatem nie zgadzam sie z Pani zdaniem:P

Ach tak , o ja glupia nie wiedzialam. A ja zawsze myslalam , ze mezczyzni zyja tylko dzieki penisom.:P

Gość FFilozoff
Uczeni zaobserwowali u kobiet sytuację przemiany szarych komórek w komórki tłuszczowe na pośladkach i brzuchu, jeśli taka sytuacja dotyczy również twojej kobiety to masz pewność że w twoim życiu nie nastąpią żadne zmiany:P Kobiety jakie są każdy widzi

Filozof a moze bys tak cos od siebie zacytowal? Bo idziesz na latwizne cytujac innych.;)

Gość FFilozoff
A to nie oznacza że ten tłuszcz spaliłaś w czasie odchudzania:P I co mi jeszcze powiesz interesującego o populacji damsko-męskiej?:)

Gość FFilozoff
Wiesz z reguły nie lubie łatwizny ale dziękuje za propozycję, zaproponuj to komuś innemu:0

Gość FFilozoff
Filozofem targają również złe uczucia, gniewu..musisz to wybaczyć przebywanie sam na sam ze swoimi myślami takie stany wywołuje:P

Gość FFilozoff
NIe wystarczy tutaj miejsca żebym przelał swoje myśli, chociaż dzięki za propozycję. Teraz pojdę w nieznane żegnam

Moglabym pomyslec , ze pan mnie uwaza za glupia do podzielenia sie swoimi myslami. Coz tez tak bywa.

Gość FFilozoff
Gdzieżbym śmiał takie myśli mieć w stosunku do Pani. Wykluczone:)

Gość ffilozoff
:)

Gość FFilozoff
Odświeżamy temacik?:P

Gość Zdzisław z Mławy
Co za idiotyczna zdań wymiana. Polot słonia, myśl pawiana.