Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Święta Wincenta

Bielszczanki i Bielszczanie- wpisujcie się

Polecane posty

Gość rudzielec1979
czechowico bielszczanka;-) ucze sie w BB, pracuje w Cz-Dz (i niestety teraz mieszkam), a mieszkałam w BB i mam nadzieje ze niedlugo znowu bede mieszkac;-) CITY PUB - karaoke środa = wpadnijcie

Gość tajny mieszkaniec b-b
Zagadka była prościutka :) Ostatnio włóczyłem się wieczorem po okolicy :) Co sądzisz o nowym Rynku? Ja na to patrzeć nie mogę. Ohyda! Jakaś niby nowoczesność w tym miejscu..? Kto to wymyślił? Kto to zatwierdził? I jeszcze to jasne światło, nie mogą te latarnie świecić tak nieco na żółto..?

To co Święta? Wpadniemy ;) ?

Miasto jest rzeczywiście ładne. Ma styl i smak ale prowincjonalen jak cholera :D

Ja tam wolę nie wpadać :P A na rynku byłam we wtorek ;) Taki sobie, chociaz te odrapane kamienice wkoło wyglądają paskudnie, jak zwykle zrobili tylko częściowa renowację, w dodatku nie najlepiej bo podobno kanalizacja wylewa wodę do okollicznych knajpek :O

To ja Ci powiem Święta, ze ja wolę żeby były odrapane, te kamienice niż ten ohydny twór na rynku :O Włąściwie to ja lubię odrapane i opuszczone, niedoświetlone... Jak na filmach Szulkina. Teraz to wszędzie jasno. Nawet nie można się zabawić ;) bo jest się narażonym na rejestrację i publikację w necie :p

taaaa.....jestem strażnikiem miejskim i diluje prochami przed Delicjami na Pigalaku :classic_cool:

Popełniam od czasu do czasu :D w plenerze a mrok lubię także ze względów czysto estetycznych i emocjonalno-filozoficznych, że tak powiem. Tak, niech wszystkie będą odrapane, a nie wybiórczo. Masz racje Koleżanko. Chociaż remontować trzeba, bo sie zawalą, a szkoda...

No proszę i podszywaczy mamy w B-B :p

Gość rudzielec1979
tak, tak... a świstak siedzi, bo mu Biedornka dupy nie dała strażnik miejski diluje!! - ubaw po pachy i na necie siedzi?

A ja myślałem, ze ja jedyny :D

Gość rudzielec1979
tak jak się jedna już zwaliła;-( a mogliby remontować, bo ten nasz Mały Wiedeń jest piękny

Siedzę bo mam patrol w necie :p

Gość tajny mieszkaniec b-b prawdziw
Nawet nie masz pojęcia ilu podzywów jestem autorem. Podszywów wartościowych i przychylnie ocenianych :) No cóż wena nie zawsze sprzyja, trzeba to zrozumieć.

Gość przeprowadzka
puk puk jest tutaj ktoś? niedługo przeprowadzam się do Bielska Białej a nigdy tam nie byłam - może ktoś napisze mi o tym mieście - gdzie warto pójść co zobaczyć na początek gdzie robić zakupy z góry dziękuję

Widzę,że napisałaś.:) Ja też się przywitam ze wszystkimi Pierwszy raz tu piszę,a zamiar miałam od dawna.Będę potrzebowała pomocy od bielszczan.:) Niedługo muszę się wybrać do B-B,a nie dokładnie,jak się dostać do pewnej instytucji.Dzisiaj,nie będę pisać,o co chodzi,ale wkrótce się odezwę.Mam nadzieję,że mi pomożecie.:) Pozdrawiam🌻

Gość chyba musiało cie nieźle
poskręcać bo sie nie dowiedziałaś :-P

Nie zadawałam pytania bo nikt tu od dawna nie pisał.Po co miałam się wysilać?:D Zobaczę,czy coś się zmieni,tzn.czy ktoś będzie odwiedzał to forum,wtedy zapytam.Wstępnie mam już jakieś rozeznanie,ale chciałam się upewnić. Pozdrawiam🌻 Święta Wincenta,mam nadzieję,że jakoś przeżyłaś swoją,niezaspokojoną ciekawość? :) ♥♪♫