Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość streqwewqwqe

Podoba mi sie ta dziewczyna wiec mam mala prosbe....

Polecane posty

Gość Urszulek
Ulubiona pozycja: przodem do widza, ewentualnie inna, byle przywódcza. niezle

podoba mi sie ona. wie czego chce. za wysokie progi dla was... niczym jej nie zaimponujecie.

Gość śmieszna sprawa...
ekhm po pierwszE: w cale nie jest taka ładna po drugie: powtórzeń w jej tekście jest miliony. po trzecie: egoistyczna babka z niej po czwarte: 22 lata i wdowa? po piąte fajnie mieć 5 dzieciaków, które znają 2 języki. po 6 życzę jej powodzenia na zajęciach Uniwersytetu Gdańskiego :-o

Gość sinatra
twarda sztuka, z charakterem dla prawdziwego mezczyzny

Gość chrupek kukurydziany
Jest ładna, ma kasę, jest inteligentna, wygadana, twardo stąpa po ziemi, jest wdową, studiuje na dobrej Uczelni I szuka znajomości przez internet?

Gość qweqwe
pisze na poczatku ze jest zwykla dziewczyna a pozniej ze robi zakupy za granica, lubi porsche i markowe kosmetyki, i ma 3 pokojowe mieszkanie w Krakowie urzadzone stylowo... no tak, zwylka dziewczyna... (ja nie mam ani mieszkania, ani samochodu a jestem od niej starsza 😭 chyba jestem niezwykla... ;-) )

W mieszkaniu \"klasyczna elegancja\", przewijam w dół, a tam pluszowy tygrys :D ROTFLMAO

Gość who............
buhahahahaaaaa...... MÓJ WYMARZONY PARTNER ? chciałabym zobaczyć Mężczyznę z wypielęgnowanymi paznokciami, przy którym mogłabym czuć się bezpiecznie. buhahahahaaaaa.......

who:-o Ja szukam osobnika z wypielęgnowanymi paznokciami u stó[. Tylko to się dla mnie liczy.

Gość who............
chrupek, cóż..... rozumiem, ze to warunek poczucia bezpieczenstwa u zwyklej dziewczyny?

nie. U zwykłego chłopaka :-o

Gość qweqwe
O mieszkaniu: (fragment oczywiscie): Urządzając to mieszkanie poruszałam się wśród obowiązujących trendów, obserwowałam style, dotykając sedna aktualnych i przeszłych mód (...) Dotyk drewna, ceramiki i materiałów przywodzi na myśl klimat Skandynawii czy Prowansji. Wzrok przykuwają drobne elementy nadające wnętrzu niepowtarzalnego stylu. Harmonia aranżacji dodatkowo wzmaga poczucie smaku. Liczę, że udało mi się stworzyć miejsce, gdzie przeszłość łączy się z teraźniejszością. Mosiężna lampa, którą kupiłam w jednym z antykwariatów przypomina salony XIX wiecznej Francji. Jedwabna kotara oddzielająca garderobę od mojej sypialni przywodzi na myśl czar chińskich pałaców, a liczne drobiazgi stwarzają wrażenie targu w Casablance. ' itd itd Jak z przewodnika po nieruchomosciach... Ladnie napisane ale czy opis mieszkania bedzie mial wplyw na to kto do niej napisze?? Po cholere sie nad tym rozwodzic. Chyba zeby sie pochwalic...

Gość poezja japońska
może napisz jej jakieś haiku?

Gość stokrotka1984
wdowa:) hmmm dziwny ten opis. nie wiem , ale chyba jest chora psychicznie...

moim zdaniem ten profil to jakas dziwna prowokacja, a jesli nie to laska albo pojebana z niezłą fantazją albo najwazniejsze dla niej jest popisanie się i przechwalenie, zeby wszyscy podziwiali ile to ma kasy.

Gość Yanda
napisała to, bo pewnie taka nie jest a kreuje taki wizerunek, żeby jako taką ją postrzegano :) ale ładniuśka dziewczynka

Gość pierdololo
jaki z ciebie czub ches zpsiac do panienki i podbijac a nie chce ci sie czytac co napisala o sobie powiem jedno ZA WYSOKIE PROGI DLA CIEBIE

Gość mła mła mija
kurcze opis jest dziwny i ja tez to widze, ale co wy tak wszyscy razem jakby zmowieni wyskakujecie z ta choroba psychiczna? Przystopujcie bo zbyt ostro chyba po niej jezdzicie

Gość mła mła mija
acha, tak przy okazji poprosze ten sznureczek

Gość streqwewqwqe
wlasnie , wasze komentarze sa nie na miejscu :O to moze byc moja przyszla zona

Gość tego nie kumam
Zaznaczyła, że szuka również seksu: "Szukam: Mężczyzn, Przyjaźni, Miłości, Przygody, Seksu".

Gość mła mła mija
no bo kurde jak szuka milosci to chyba w tym wieku nie bedzie sie tylko za raczki trzymac, takze to jasne ze seks wchodzi w gre

Gość mła mła mija
co w tym zlego czy dziwnego

Gość stokrotka1984
mieszkanie mnie nie zachwyca jednak. tyljko to lustro jest nawwet, ale nie wiem czy to w jej mieszkaniu , czy gdxies indziej. jej pokoj to jak nora wyglada. moje mieszkanko jest o wiele lepsze. i nie jestem wdowa w wieku 22 lat.

Gość nawijka.
Ona potrzebuje kogos wyjatkowego, to osoba jakas niecodzienna, nieosiagalna dla zwyklych szarych facetow

Gość dziwne aczkolwiek
"I obojętnie mi czy będzie metro - ; homo- ; czy hetero- seksualny." :O chce sie z gejem pieprzyc?

Stara się być człowiekiem renesansu. Jej pasją jest teatr (zwłaszcza muzyczny). Kocha malarstwo i rzeźbę. Drugą pasją poza teatrem jest muzyka ale słucha tylko tej dobrej, głównie z półki \"nowe brzmienia, nie odcinając się od klasyki. Lubi kino offowe, niezależne. Jest miłośniczką kina europejskiego... Kuchnia wymagająca: \"Taniej jest mnie ubierać, niż karmić\" Meble:\"miały być proste i wyrafinowane\" \"samochody... zwłaszcza te moje\" \"Moja praca jest bezustanna przygoda, bo potrafię w niej dostrzec coraz to nowe wyzwania.\" itd itd itd Wszystko jest takie och i ach... wszystko ma byc jedyne w swoim rodzaju, wyjatkowe, niesamowite... jak autorka... tylko ze mi to pachnie przechwalaniem sie cos mi w tym wszystkim nie gra (tu pewnie niektorzy mnie zjadą, że jestem zazdrosna, wredna itd) ale jak ona sama pisze \"Języki - angielski, włoski, rosyjski i francuski i żaden dobrze\" mam wrazenie ze z innymi rzeczami jest podobnie... drazni mnie to, ze dziewczyna na każdym kroku się chwali nawet ze czarny wysłał jej kwiaty... to takie.... puste? jak otwarta książka...