Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmolada7

Czy Wy też wypytujecie swoich partnerów

Polecane posty

Gość marmolada7

...o ich życie seksualne przed Wami?

Gość huncwot....
oczywiście

Gość marmolada7
oooooooo

Gość Taaaaaaaaaaaak
TAAAAAAAAAAK! Chodć do końca nie wiem po co :/

Gość nieeee
....bo i po co?

Gość marmolada7
ja też nie wiem...a pytam.Głupia ja...Bo większości tych rzeczy wolałabym nie wiedzieć... :/

Gość nieeee
ano własnie...potem tyko się człowiek meczy z ta wiedza

Gość marmolada7
mnie ta wiedza nie meczy...tylko dziwnie mi kiedy mijam na ulicy jego byłe partnerki i wiem co on im robił albo one jemu ;/

Gość nieeee
mnie by meczyła bo ja zazdrośnica :)

Gość marmolada7
mnie nie meczy bo jak moze kiedy mowi,ze seks z jego bylymi ograniczal sie tylko do 1 pozycji,1 na tydzień ze mna ma lepiej

Gość ciekawość ....
Ja to jestem ciekawa kiedyś troszkę podpytałam i sie dowiedziałam ale zmieniło to tylko moje podejście i teraz mam milion pytań w głowie niepotrzebne to było teraz wolałabym nie wiedziec bo wazniejsze jest dla mnie co jest między nami wole się nie zastanawiac co robił z innymi więcej nie zapytam tworzymy nas a nie zbiór info z przeszłości ;)

Gość huncwot....
ale na czlowieka sklada sie tez jego przeszlosc, rowniez lozkowa :p

Gość marmolada7
chyba pytamy....by usłyszeć,że z nami jest NAJlepiej hmmm...i jest.Gdyby nie było,nie odpowiadalibyna te pytania Ale to dziwne...ja pytam,a nie znoszę byc pytana

Gość nieeee
to niech info z przeszłości łóżkowej wykorzystuje do zaspokojenia nas;)

Gość huncwot....
masz za duzo do ukrycia? ;)

Gość marmolada7
a najgorzej byłoby gdyby mówili nam o seksualnej przeszłości nie pytani!!!!

Gość Nie nigdy
to mnie nic nie obchodzi bo to nie jest moja sprawa, interesuje mnie to co jest i ewentualnie to co bedzie :-D

Gość A ja wiem czemu
Bo przede wszystkim chcemy się poczyć wyjątkowo. To może głupio brzmi na początku, ale zastanówcie się sami. Pytając partnera jaka była ta poprzednia, nie chcemy usłyszeć, że była lepsza, ładniejsza, etc., tyko, że właśnie ja jestem najlepsza, a moje poprzedniczki nie mają dla niego znaczenia. Co mądrzejszy facet, tak właśnie odpowie, a my będziemy szczęśliwe. Jeśli facet zaczyna opowidać ci o szczegółach, to chyba ma jakieś problemy ze swoim ego. Ten inteligentniejszy odpowie: "Kochanie, ona była gruba, zimna jak ryba, kochaliśmy się raz na miesiąc... Zupełnie inaczej niż z Tobą!" Nawet jeśli to tylko kłamstwo........ :)

Gość marmolada7
kto pyta nie błądzi.... nie ukrywam nic...wszystko,co miałam na sumieniu powiedziałam... nie było tak źle

Gość ciekawość ....
wiem ze przeszłosc tworzy człowieka i ze tez łózkowa ale ... tyle co wiem wystarczy a on częsciej pyta ja nie lubie mu porównywac byłych do niego bo kazdy w łóku ma inne doswiadczenie i kazdy był na swój sposób rewelacyjny więc ja wole mówic z nim o nas a nie o byłych jego przeszłosc i moja nas tworzy dlatego połaczone w całosc daja takie extra efekty więc nie wspominam wole cieszyć się terazniejszoscia :)

Gość marmolada7
A ja wiem czemu ----------> dokładnie... Ale chyba to nie kłamstwa,że z tamtymi było im gorzej Kiedy się jest z kimś jakiś czas...a on mowi,że ze mną jest bosko...to chiba nie kłamie

Gość marmolada7
kiedy on mnie pyta...to wiem,że chce sprawdzić czy jest mi z nim dobrze jakby nie było faceci mają fioła na punkcie swojej męskości...zaspakajania nas...

Gość ciekawość ....
anett... i nie pytaj zyjcie soba a nie porównaniami i wspominkami wazniesze są wasze chwile a nie z przed gratuluje podejscia

Gość marmolada7
poza tym jesli chodzi o mnie...to jak dla mnie przeszłość seksualna jest ważna... gdyby powiedział,że pykał i pykał,jak nie swoją dziewczynę,to jej najlepszą koleżankę,a tamata kasia pelasia dobrze robiła mu ustami pod stolem kiedy jadł obiad z rodzicami...to nie chciałabym miec nic wspolnego z takim a ja wiem,że moj był w porządku bardziej niż jego byłe i dobrze mi z tym!

Gość huncwot....
o przeszłośc można pytac z innych powodow niz porownywanie, strasznie plytko to odbieracie :o

Gość marmolada7
j.w. zgadzam się

Gość nigdy nigdy
Nigdy nie pytałam męża o poprzednie partnerki seksualne;),powiedział sam,ze było ich wiele i nawet wszystkich imion nie pamięta:)

Gość Ty Tez Tere Fere
Nie pytam. Taka wiedza nie jest mi do niczego potrzebna :)

Gość nigdy nigdy
Nigdy mnie to jakos nie interesowało.Poza tym takie wypytywanki są meczące dla facetów,nie lubią tego.