Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy tez takl aaa

czy wy naprawde nie wstydzicie sie przy partnerze ??jestem zszokowana tym!!

Polecane posty

Gość czy wy tez takl aaa

przeczyalam na tym forum niedawno ze niektre laski sikają nawet przy swoich facetach..żenujące to dla mnie.

Gość mmmmmmmmm
niektórzy też tą drugą potrzebe zalatwiaja, zboczenie jakies

Gość anis22
chodzi ci w kibelku?? nie na faceta??!!! :P

Gość Nie mam juz sily do debili
Kurwa, dla ciebie wszystko jest zenujace, spierdalaj stad, bo juz nie mam sily do ciebie kretynko, zalosna i zenujaca jestes sama

Gość wysikac sie przy partnerze
???? no cos ty zwariowala ?!!?!? jeszcze by wpadł na to ze ja człowiekiem jestem !!!!!

Gość anis22
no dla mnie to nic zlego jak sie ma stalego partnera i sie z nim mieszka

Gość lo matuchno
niektorzy to nawet sikaja na partnera, he

Gość sdsdsds
ja sikam przy nim i t oczesto..i co z tego??kocham go a on mnie i ufamy sobie.

Gość balamoryy
My sie nie wstydzimy.Kapiemy sie razem, zalatwoamy prze sobie. Mamy jedna lazienke bez osobnej toalety. czasami ja sie kapie a moj chlopak sie zalatwia lub odwrotnie, podobnie z myciem zebow czy makijazem. W czym problem. mieszkamy razem i nie mamy przed soba nic do ukrycia. Zreszta zanim mieszkalismy razem tez tak bylo. Jestesmy ze soba 6 lat(mamy po 24 lata) i naprawde wiemy o sobie i swoich cialach wszystko. I tak jest najlepiej, co tu ukrywac?? Ale macie problemy.....

Gość ququququ
jestem w szoku!!! naprawdę sikacie przy sobie???? ale żenada. mieszkam z moim mężem siedem lat, ale to mi kur.. nie przyszło do głowy. musicie ,,całą dupę" pokazywać??? a potem się dziwią, że już namiętność się wypaliła

Gość niebieska jak pomarancza
predzej bym sie wysikala niz zrobila kupke :)

Gość okokokokokokokokokoko
ququququququq predzej tobie sie wypali. jesli uwazasz ze to jest przyczyna wypalania sie zwiazku to juz powinnam juz chyba szykowac papiery rozwodowe.

a co sex tez powinnismy uprawiac przy zgaszonym swietle pod koldra i najlepiej ja w koszuli nocnej bo to tez fizjologia. tak samo niesmaczna i obrzydwlia. nastepna idiotka zakladajaca denne topiki.

Gość ququququ
nie napisałam związku, tylko namiętności. bardzo przepraszxam, ale jeżeli ktoś załatwia przy mnie potrzeby fizjologiczne to mnie od niego odrzuca. nic romantycznego to nie jest podpaski też zmieniacie przy partnerach? - w sumie chyba czemu nie ? - prawda???

Gość balamoryy
dlaczego "całą dupe" pokazywac? Rozwin to bo chyba nie rozumiem. Ludzie co w tym zlego. Inni spia w jednym łóżku ze swoimi psami ktore innym dupy lizą. Co jest gorsze?? a namietnosc sie nie wypalila. Jest cudownie bo nie ma zadnego skrepowanie miedzy nami .Rozmawiamy o wszystkim otwarcie a nie polslowkami. Jestesmy po prostu otwarcie na siebie, co jest zlego w ogladaniu diebie nago czy siedzeniu na kiblu gdy druga osoba sie kapie???

a odrzuca cie tez na mysl o tym ze twoj partner zalatwia potrzeby fizjologiczne. albo nie odrzuca cie to od niego ze sie tak wyraze spuszcza w ciebie? taka sama fizjologia.

Gość ququququ
wiesz co, zdaję sobie sprawę, że mój mąż jest człowiekiem, ale raczej wolę nie musieć obserwować go w takiej sytuacji. czytając twoje wypowiedzi czuję się (nie lubię tego słowa, ale pasuje idealnie) zniesmaczona. mój mąż ma takie samo zdanie śmialiśmy się z tak zachowującej się parki kiedyś. mieszkaliśmy z nimi na studiach, a tu się okazuje, że jest więcej takich ludzi

Gość balamoryy
jest wieeele takich ludzi, nawet nie zdajesz sobie sprawy ile.

no to sie smiejcie smiech to zdrowie. ja sie smieje z pruderyjnosci w stosunku do partnera. ale nie dopowiedzialas mi na pytanie nie obrzydza cie partner jak konczy w tobie4?

Gość ququququ
nie, nie odrzuca mnie, to jest normalne. nie chodzi o to by nie robić kupy, ale o to by nie działo się to pod moim nosem. jak to by swiadczyło o jego stosunku do mnie jeśli pierdziałby mi w twarz????? ja odpadam jak o tym pomyślę

Gość ququququ
nie obrzydza, bo jest ot dowód przyjemności odczuwanej, niejako też miłości do mnie, a nie nacisku moczy lub stolca

Gość Ha ha ha ha ha ha
Bu ha ha sory ale jak moj chlopak wchodzi do lazienki a Ja biore kapiel to nie patrze mu na fiutka jak sika, sory, ale jest odwrcony do mnie tylem, do tego nie sciaga spodni do kolan, bo nawet posladkow nie ma odslonietych, a Ja jak sikam to nie widac mnie w ogole, a on nie patrzy na mnie wtedy, ciolki babolowe

Gość Ha ha ha ha ha ha
A kupke to se strzelamy na osobnosci, to samo z podpaskami, ale siku ?

no wlasnie kupka podpaski osobno ale sikac. no litosci.

Gość ququququ
Nie wiem jak powiedzieć Zenonowi, żeby następnym razem nie marnował kIocuszka w sedesie tylko przyozdobił nim moją szczurzą klatę. Z drugiej strony - jeśli to nie nastąpi to namiętność nam się wypali :O Co robić???? :-(

Gość ququququ
dlaczego jeśli ktoś nie ma za grosz inteligencji to próbuje się podszywać??????????

nie wiem ale ewidentnie idiotyczna podszywa.

Gość prawda w oczy kole...
:D

Gość kdf.glkf
jak jestes z kim dlugo to nawet sranie nie jest zenujace ani wstydliwe:)

Gość kdf.glkf
ja kiedys miala taka historie zwizana z kibelkiem i partnerem , on chcia zoabczyc jak ja sikam...a ja jeszce trcohe wsydliwa bylam ...i zamkenelam sie na zamek...i sie zaciely drzwi...musialam siedziec biedna 2 h a moj chlopak cial zawiasy...hehehehhe