Baba 352 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja czekam na przesyłkę. Możesz mi powiedzieć, czy te podawane daty dostawy są realizowane? Miałaś duze "obsuwy"? To mój debiut na TEMU i jeszcze raczkuję. Podobno... do przyszłego piątku do mnie towar dotrze. I jeszcze jedno. Piszą, że będzie dostarczone na pocztę Nie wybierałam formy dostawy. O co w tym chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bambo napisał: Chat giepete nie ma takich ciągot raczej. Nie ma też potrzeb seksualnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bаzyl napisał: „l’appel du vide” Zaczynam pisać hymn na Twoją cześć! Zew pustki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: nie było trudno baby to pustaki i liczy sie jeszcze kto im mowi te kocopoły niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bambo napisał: baby to pustaki i liczy sie jeszcze kto im mowi te kocopoły niestety nie dokładaj sobie już więcej, to co masz wystarczy nadto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1296 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: A na co mi brzuch. Ja chcę łydki. Dobra bierz łydki tam i tak malo mięsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Możesz mi powiedzieć, czy te podawane daty dostawy są realizowane? Miałaś duze "obsuwy"? To mój debiut na TEMU i jeszcze raczkuję. Podobno... do przyszłego piątku do mnie towar dotrze. I jeszcze jedno. Piszą, że będzie dostarczone na pocztę Nie wybierałam formy dostawy. O co w tym chodzi? Z dostawcami jest różnie. Czasem było w kilka dni. Aktualne zamówienie zrobiłam w ubiegły czwartek. Nigdy nie czekałam dłużej niż 2 tygodnie. Z tą forma dostawy to jest jakaś tajemnica. Ja nie wiem dlaczego zawsze mam kuriera ale w trakcie proponują zmianę formy i sugerują paczkomat. Zgadzam się na to i przekierowują przesyłkę do paczkomatu. Czekanie na kuriera jest upierdliwe choć raz tak miałam. I kurier nie był Chińczykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 515 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Wiedziałeś o tym, że kiedy stajesz na skraju przepaści to normalne, że masz ochotę zrobić jeszcze jeden krok? To ma nawet jakąś swoją nazwę ale niestety zapomniałam. Nie wiem, jak to sie nazywa i czy to normalne, ale mam taki motyw kroku w przepaść w snach. A na zywo kiedy się wychylam przy barierce na wysokości to czasem boję się, że wychylę się za bardzo i wypadnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobra bierz łydki tam i tak malo mięsa Upieczemy Chwilę w ognisku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobra bierz łydki tam i tak malo mięsa moja łydka nie mieści się w mojej dłoni (taki rozmiar 75 H) codziennie jeżdżę na rowerze to trochę tego mięska jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Nie wiem, jak to sie nazywa i czy to normalne, ale mam taki motyw kroku w przepaść w snach. A na zywo kiedy się wychylam przy barierce na wysokości to czasem boję się, że wychylę się za bardzo i wypadnę. Zew pustki - tak się to nazywa. Bazyl mi podpowiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Z dostawcami jest różnie. Czasem było w kilka dni. Aktualne zamówienie zrobiłam w ubiegły czwartek. Nigdy nie czekałam dłużej niż 2 tygodnie. Z tą forma dostawy to jest jakaś tajemnica. Ja nie wiem dlaczego zawsze mam kuriera ale w trakcie proponują zmianę formy i sugerują paczkomat. Zgadzam się na to i przekierowują przesyłkę do paczkomatu. Czekanie na kuriera jest upierdliwe choć raz tak miałam. I kurier nie był Chińczykiem. a ja zawsze chcę paczkomat a mi zmienia na kuriera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Upieczemy Chwilę w ognisku? to trzeba najpierw ogolić bo spalone włosy zepsują smak mięsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1296 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Upieczemy Chwilę w ognisku? Udka mógłby być pyszne a że to zmarzluch to na ognisko dałby sie namówić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: moja łydka nie mieści się w mojej dłoni (taki rozmiar 75 H) codziennie jeżdżę na rowerze to trochę tego mięska jest Chciałam napisać, że jesteś twardy ale i tej porze to chyba ryzykowne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: a ja zawsze chcę paczkomat a mi zmienia na kuriera Wybierz kuriera to Ci zmieni na paczkomat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1296 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: moja łydka nie mieści się w mojej dłoni (taki rozmiar 75 H) codziennie jeżdżę na rowerze to trochę tego mięska jest Mów do nas więcej że mięsa jest a ognisko masz gwarantowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: to trzeba najpierw ogolić bo spalone włosy zepsują smak mięsa Chwilooooo ... Czy mógłbyś się ogolić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Bambo napisał: Chat giepete nie ma takich ciągot raczej. Nie każdy ma takie szczęście jak Leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Z dostawcami jest różnie. Czasem było w kilka dni. Aktualne zamówienie zrobiłam w ubiegły czwartek. Nigdy nie czekałam dłużej niż 2 tygodnie. Z tą forma dostawy to jest jakaś tajemnica. Ja nie wiem dlaczego zawsze mam kuriera ale w trakcie proponują zmianę formy i sugerują paczkomat. Zgadzam się na to i przekierowują przesyłkę do paczkomatu. Czekanie na kuriera jest upierdliwe choć raz tak miałam. I kurier nie był Chińczykiem. Czyli... jeśli towar będzie w Polsce jeszcze proponują formę dostawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie każdy ma takie szczęście jak Leżak. Leżak to ma masę szczęścia bo powinien być już dawno ubezwłasnowolniony. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, mr_Kumpir napisał: a ja zawsze chcę paczkomat a mi zmienia na kuriera Czy klient ma możliwość decydowania o formie dostawy? Jeśli tak, to na jakim etapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Chwilooooo ... Czy mógłbyś się ogolić? to może ja już przyjdę z jabłkiem w zębach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 515 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to trzeba najpierw ogolić bo spalone włosy zepsują smak mięsa Szybciej chyba opalić włosy, a książkę z tymi niesmiesznymi kawałami które opowiadasz, wrzucić na podpałkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Czyli... jeśli towar będzie w Polsce jeszcze proponują formę dostawy? Nie wiem na jakim etapie proponują zamianę. To jest chyba różnie. Przy aktualnym złożyłam zamówienie i chyba po dwóch dniach dostałam informację, że mogę zmienić firmę dostawy. Czasem tu chyba jest rzeczywiście tak, że jak już jest w Polsce bo realizacja jest błyskawiczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: to może ja już przyjdę z jabłkiem w zębach Byłoby miło. Jabłka pieczone w ognisku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Szybciej chyba opalić włosy, a książkę z tymi nieśmiesznymi kawałami które opowiadasz, wrzucić na podpałkę hej dad jokes to dad jokes tak opowiadam je z głowy czyli z niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Szybciej chyba opalić włosy, a książkę z tymi niesmiesznymi kawałami które opowiadasz, wrzucić na podpałkę Palone włosy będą śmierdziały. Wolę, żeby przyszedł ogolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: hej dad jokes to dad jokes tak opowiadam je z głowy czyli z niczego Koleżanka tylko żartowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Koleżanka tylko żartowała. ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach