Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witam cie

moda modą,dbajacy facet okej ale w różu??

Polecane posty

Prosze nie przekreslaj facetow w rozo, dlaczego nie, byl i jest on bardzo modny w modzie meskiej szczegolnie rozowa koszula i blekitny krawat dobrze sie komponuja, poprostu nie chodzi o to zeby mezczyzna ubieral sie w mocno rozowe ubrania i rowniez nie przesadzal z jego elementami w ubiorze...

Gość witam cie
z tym przekreslaniem to mnie rozwaliłeś ;) no ja akurat tego nie akceptuje o taki Janiak ,on to nałozy on jest ten tego ..metroseksualny :O

To raczej chodzi o to co facet ubiera i jak to komponuje... roz nie zawsze musi oznaczac ze mezczyzna jest gejem albo metroseksualista...

Gość witam cie
gakko przyznaj się,masz rózowiutką koszulkę 🖐️

jeszcze ciemnowłosy facet o sniadej karnacji....ujdzie w rózu jezeli oczywiscie nie jest lamdrynkowy od stóp do głów, ale bladyn w rózu to jak ptyś z cukierni.....fujjjj

blady róż jest całkiem ok dla facetów, ja szczególnie lubię koszulki polo w tym kolorze :)

Gość dla mnie też ohyda
:O facet-landryna - nie do przełknięcia. A Janiak jest wyjatkowo wstrętny - laluś picuś glancuś

Gość janiak jest beeeeee
ale ta marynakrka i cały strój są ok. A wy z tym różem pierdzielicie jak zawsze. Bo baba się może ubrać biało-róóżwo, a face juz nie:o Fajnie, że o męskości i kobiecości świadczą tyklko kolory ubrań:o🖐️

Gość lnianalen
a moj mezczyzna nosi rozowy tshirt i uwazam ze mu w tym bardzo do twarzy .. ma sniada karnacje skoro faceci nosza blekitne koszulki to czemu nie rozowe? bo babskie? e tam ... a my spodnie nosimy ;) e

Gość lnianalen
obcokrajowiec :D tam ludzie maja nieco inne spojrzenie na styl ubierania sie .. na poczatku tez sie smialam z tej rozowej koszulki ... ale potem stwierdzilam ze jest niezla ;)

Gość tak tak bo u nas w
bogojebnym kraju sandały, czy już- niedaj bóg!- japonki!!!!:o albo lniane białe spodnie, albo różowa koszulka czy sweter to przecie zjuz jest jawne bogojebanie i bluźnierstwo i przehaw faszyzmu, liberalizmu gospodarczego, wyuzdania i gejostwa:o 🖐️

Zgadzam sie calkowicie z ostatnim postem, dobrze ze obecnie jestem w Anglii, i tutaj kazdy moze chodzic ubrany jak chce, i przynajmniej nie boje sie ze ktos na ulicy zwyzywa mnie od pedalow bo nosze na nogach japonki... albo rozowy t-shirt

Pieprzycie głupoty. Mój mężczyzna jest ciemnym blondynem, ma jasno- różową koszulę i wygląda w niej świetnie. Albo ostatnio chłopak koleżanki wbił się w różową koszulę plus niebieski krawat, tez wyglądał ładnie. Nie można czegoś z góry przekreślać, bo \"różowy jest pedalski\". A mojemu mężczyzźnie do geja bardzo daleko, zapewniam.

Gość hmmmmmm.....
a ja jak widze kolesia w rozu to od razu,ze albo pedal albo kiepski pedancik,ble nie podobaja mi sie faceci w rozu,a zwlaszcza w rozowej polowce, bleeeeeeeeeeeeeee

Gość malagga
to nie burdelowy róż, Janiak wygląda ok

Gość witam cię
brudny nie brudny,ale to róż,jak ktoś pisał wyżej ,ze u nas i japonki na fececie dziwią to właśnie mnie!! uściśle,nie dziwią,ale ja preferuję bardziej męskich facetów i nikt mi tego nie przegada,nikt facet to ma być fAceT!!! facet ma dbac o siebie -to jasne,ale niema wyglądać na to,ze cały dzień przed lustrem siedzi jak ma fajną figure to fajne jeansy i zwykły podkoszulek i to jest to!!mniam a nie białe spodenki,japoneczki,rózowa koszulka i ..obowiązkowo kaszkiecik ale co kto lubi,i tyle

Gość Nowińska Magda
a co sie uczepiłaś japonek i białych spodni, sa przecież super, widać ze jestes zacofana . Jak do nas taka moda przyjdzie to będziesz srała pod siebie na widok chłopaka w różowej koszulce. Jak byłam pare lat temu za granicą to już wtedy dużo chłopaków chodziło w japonkach. Przecież to nie ważne jaki kolor biały różowy, jeśli wszystko ogółem pasuje do siebie to czemu nie??? Weźcie wreszcie się opamiętajcie ludzie Jak facet ma fajne zadbane stopy to na upały tylko japonki, ale jak spotykasz się z takimi co zajmują się hodowlą huby na piętach to nie dziwię się że wolisz aby to zakrywali :)

jaki tam laluś, unas panują jakieś zaściankowe poglądy, za granicą faceci chodzą w różach, japonkach itd. I wcale nie są lalusiowaci. Wyglądają fajnie i MĘSKO!!! I nikt też nie patrzy na to jakoś dziwnie. Dziwnie sa postrzegani Ci, co krytykują czyjś wygląd.

Gość witam cię
no i dobrze kazdy ma swój target :O panienki po solarce i obowiązkowo w tym co jest na czasie (i wisi na kazdym haku) ja takich nie znoszę,i co tak trudno to zrozumieć???a niby taka tolerancyjna jesteś??!!!nie lubię metroseksualnych mężczyzn bo mi się kojarzą zniewieściali , ot co a uwierz ,ze po drugiej stronie wcale nie musi być abnegat(bo wy od razu z takimi ''argumentami") tylko fajny facet ,dla którego nie jest najwazniejszy ubiór

Gość witam cię
oczywiście ,ze nie bede oryginalna i dołacze do fanek Holloweya jest milion jego fotek, i jakoś sobie go nie wyobrażam tak zniewieściale ubranego a moze to przeczy jego naturze?/ tak jak pisałam,fajne jeansy,sportowa koszula albo zwykła koszulka ,i co więcej,no co?? http://img110.imageshack.us/img110/337/00001v4as.jpg

Gość nie znosze facetow w rozu
moga sie oczywiscie tak ubierac, w koncu niby mamy wolnosc w kraju(ostatnio bardzo niby:P) ale moze wynika to z tego ze w ogole nie znosze tego koloru, niezaleznie ktora plec sie w niego ubiera raczej ograniczona tez nie jestem, bo wyzej wspomniane meskie japonki sa moim zdaniem bardzo fajne i facet moze w nich wygladac calkiem interesujaco i seksownie (i nie tyczy sie to tlyko japonek, ale stingow, a nawet spodnic:P-widzialam jakis rok temu faceta w odpowiednio skrojonej kiecce do kolan i wygladal bardzo mesko i seksownie-inna sprawa ze facet byl w ogole niezly)

Gość witam cię
acha-nie podobają mi się japonki-jestem ogroniczona podobają mi się -jestem światła bardzo,bardzo ciekawe :O

Gość nie znosze facetow w rozu
oczywiscie ze nie o to chodzi, tylko nawiazalam do powyzszych wypowiedzi zarzucajacych ograniczenie w naszym kraju bo nie potrafimy zaakceptowac ubiory niektorych ludzi chodziło mi o nie bycie ograniczonym/a wg sposobu myslenia osob ktore wypowiadaly sie powyzej:)

krytykowanie kogoś za kolor ubrania jest ograniczeniem i prostactwem.Każdy ma prawo nosić to co chce. Jeśli wszystko w całości ładnie i schludnie się prezentuje to jak najbardziej jestem za ..

Gość witam cię
boze ....to jest chyba normalne ,ze kazdy ma jakiś tam gust!,nie?? przynajmniej powinien i co w tym dziwnego,ze powiedziałam,ze mi się to czy tamto nie podoba??? oczywiście,ze moze tak chodzić,w różu ,w stringach i z piórkiem w d...,krzywdy mi tym nie robi tylko ja bym takiego faceta nie chciała. JA! a ze jedna z drugą tak,ich sprawa

a skad pomysł ze facet w rózu i japonkach jest metro i że spędza godziny przed lustrem? a ta negatywna krytyka albo wyzwiska od pedałow to po co komu?