Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszły mąż

dobre cechy męża

Polecane posty

Gość Gorenje_F61300
A o kobietach płci żeńskiej zawsze myślałem ciepło i tak samo ciepło dawałem wyraz sympatii ku nim.

Gość *Melania*
Dziękuję, Aleksander, oglądnę sobie i poczytam m.ino zużyciu prądu i jak długo trzyma zimno bez paliwa. Limonko, dobrze, że się odezwałaś. Ćmi mnie koniec tego topiku jak ząb. :( Aleksander, widzę brak logiki w takim pożegnaniu. Nie rozumiem.

Gość Gorenje_F61300
O logikę, Melania, to Ty Rybę zapytaj. Ja tego nie rozumiem także. Chyba że Ryba ma skłonności sadystyczne bądź chciała się na mnie odkuć. Jeśli to pierwsze, to zdziwiłbym się bardzo, a moje zdziwienie miałoby charakter negartwny. Jeśli to drugie, musiałbym zachodzić w głowę, za co Ryba chciała się odegrać. Przy czym w ani jeden, ani drugi wariant nie chce mi się wierzyć. I zrozum tu kobietę, Melania...

Pranie brudów (także z tych zawiedzionych nadziei) należy uprawiać we własnych czterech ścianach. Reszta w liście. Jeśli jeżdżę po mnie ma Ci przynieść dodatkową ulgę, nie krępuj się. Na pokalecznie też nie będziemy się licytować. Wciąż ciepło pozdrawiam, RzW

Gość Gorenje_F61300
Ryba, zostałem zapytany przez koleżanki o zdarzenie, więc napisałem, jak się sprawa miała. Nie podzielam Twojej opinii, że mia miejsce "pranie brudów". Myślę, że łatwo zauważyłaś, że ogromną większość informacji o sobie przekazywaliśmy publicznie i do tej pory Ci to jakoś nie przeszkadzało. Nie mniej, jeśli poczułaś się urażona, przepraszam. Nie chciałem zrobić Ci przykrości.

Gość *Melania*
Nie wiem, czy mnie dobrze zrozumiałeś. Nie widzę logiki w przesyłaniu zdjęcia na pożegnanie. A Rybka , jest osobą logiczną. Kompetentnym w tej dziedzinie ( jeśli dobrze zrozumiałam ) pracownikiem. Ale czy kobietą ? Może już kobietą nie chce Jej być się logiczną ?

Gość Gorenje_F61300
Może i nie chce, Melania. Tylko skąd ja mam to wiedzieć?

Gość *Melania*
Rybko, nie gniewaj się . Wiesz, człowiek czasem może zaangażować się nawet w wirtualną znajomość ( piszę o sobie ) i zada pytanie, gdy czegoś nie rozumie. Albo Limonka. A propos, gdzieś zwiała ?

Gość *Melania*
Nie umiałam udzielić wsparcia.

Gość Gorenje_F61300
Juz dobrze, Melania. Nie obwiniaj się.

Gość Gorenje_F61300
Ponieważ wygląda na to, że sprawa jest zamknięta, dla Melanii i Limonki pozostawiam mój adres - a może będzie okazja kiedyś z niego skorzystać: jb@pp.pl . Pozdrawiam.

Gość *Melania*
Dziękuję Aleksandrze. Może kiedyś skorzystam z Twojej wiedzy kulinarnej ? Niech Ci się wiedzie. Mela.

Saszka, dzięki za wyjaśnienia. Ryba nie powinna ich traktować, jak prania brudów. W moim mniemaniu to wyjaśnienie było delikatne. Jestem zawiedziona, przyznaję od razu. Ryba rozmawiała z Tobą chyba w sumie na trzech topikach. Wasze przekomarzania, niby takie docinki, były pełne uroku i coś z nich sympatycznego iskrzyło. Wreszcie każde z Was podjęło męską decyzję, szkoda tylko, że odmienne od siebie. Ty zdecycowałeś się na spotkanie, ona na ucieczkę. Ale nic się nie martw. Było, minęło, choć żal ściska za serce. Ryba napisała wczoraj: \"Uważam, że nie ma zmarnowanego czasu. Wszystko zależy od podejścia. Zawsze każda historia czegoś uczy (...).\" Święte słowa! Przynajmniej masz tu jedną pozytywną rzecz: na następnym topiku nie będzie Ryby, która niepotrzebnie by wodziła cię za nos. Dała szansę innym, więc skorzystaj z niej. Pozdrawiam. Rybko, ciebie też pozdrawiam. Życzę powodzenia. Melania, szkoda, nie? :(

Gość dobra
Bobry, to dobry. Po co za dużo gadać?

Gość dobra
Reaktywacja :D

Gość żona36
posłuszny,oddany,lizusowaty,zgadzający się na wszystko co powie zona,dbajacy o teściową,