Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaa27

pampers czy huggis?ktore lepsiejsze?

Polecane posty

Gość odi2000
ja od urodzenia stosowałam huggiesy, potem spróbowałam pampersy. I oto ciągle musiałam zmieniać ubranka, bo ciągle gdzieś pampersu przeciekały i spiochy mokre :( Nie sądzę, aby yła to kwestia zapinania, bo w pierwszych tygodniach gdy stosowałam hugiesy ani razu się to nie zdarzyło, a jednak teraz mam więcej wprawy a synek ma mokro.... ale jak widzę nie tylko ja mialam tego typu problemy z papmersami. Jak mi się skonczą pampersy to już na pewno do nich nie wróce, juz mam kupione 4 paczki huggiesów. A odparzenień synek nie ma, po każdej zmianie pieluchy samuruje sudocrremem. pozdrawiam

Gość kacha31krakow
najlepsze pampers premium care

Gość pampersowamama
Z moich obserwacji wynika,że nie ma większej różnicy między pampersami a huggiesami Obie marki są naprawdę dobre moim zdaniem lepszych nie ma. Używam zarówno jednej jak i drugiej, chociaż częściej kupuje pampersy ( swoją drogą na sklep.internetowamama.pl są często na nie promocje).

Gość Kubusiowa mama
Zarówno pampersy jak i hagisy zdarzalo sie że przeciekały bokiem jak i górą. Myślę że to jednak kwestia dobrego załorzenia pieluchy. Po zadnych synek nie miał odparzeń ani uczulenia. Jednak wolę pampersy są cieńsze, ładnie pachną i są miękkie. Cena tez niewiele większa.

Gość ooooooooop
Najlepsze są pieluchy wielorazowe :)

u mojego dziecka huggisy byly lepsze. Pampersy szybko pecznialy, mialy tendencje do odpinania sie, przesuwania robily sie jak takie ciezkie , wiszace worki. Huggisy sa wg mnie lepsze. Chwale sobie tez dady z biedronki.