Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaa27

pampers czy huggis?ktore lepsiejsze?

Polecane posty

To czy dziecko uczulają inne pampersy zależy do ajkich jego skóra przywykła od urodzenia.Ja używałam na początku happy i było ok,potem pampers i odparzały.Teraz jestem przy huggiesach.U mnie papmers kosztują 49,99,a huggies 33 zł,więc róznica ogromna.

polecam belle happy, rewelacja. U mnie huggisy odparzały i ocierały, a pampersy są mało chłonne.

Podnoszę: A czym różnia się huggies superflex od sof&ry i ktore są lepsze?

wlasnie pampersy sa bardzo chlonne :)ja je zakladam wylacznie na noc lub na wyjscie

Gość tylko te
Huggis.Przynajmniej nie przeciekaja.

Gość aniusiulka
pampersy są najlepsze, ale byłam mile zaskoczona jakością pieluch z biedronki... naprawdę są dobre, warto spróbować :)

huggiesy sa sztywne jak z gipsu w porównaniu z pampersami,raz jedyny sie na huggiesy premium skusiłam i co z tego ze maja te tasme z tyłu?jest szorstka i nieprzyjemna,wole niby przeciekajace(pisze \"niby\" bo mojemu synkowi sie to nigdy nie przydarzyło w pampersie) niz gipsowe huggiesy:) Pozdrawiam!

Gość moczasjhca
Moja siostra się moczy w nocy i nosi pampersy huggies ja też się mocze ale wole pieluchy z firmy pampersy 10000000% lepsze

Gość pampers23
hugiesy odparzyly

Gość mamajulka
Moje spostrzeżenia co do pampersów: przesikiwannie bokiem to problem chłopców, a spowodowane jest ułożeniem "ptaszka". Żeby się nie zdarzało,że pielucha jest sucha, a śpiochy mokre trzeba ptaszka ułożyć w dół i dosyć dobrze dopasować pieluchę w pasie. To wymaga trochę gimnastyki, więc muszę wypróbować Huggies. Zaleta Pampers: są chłonne-wytrzymują od 22 do 6tej rano i nie uczulają, mimo, że junior jest alergikiem.

Gość mloda.mamusia1984
pampers oczywiscie.

Z Huggiesów córce siki wyszły na plecach. Pampersy są super. Chłonne i miękkie.

Pampers mojemu czesto przecieka w nocy a Huggisy nie. Uzywam jednych i drugich pampersy w dzien huggisy na noc.

Gość Moim zdaniem ......
Jest to zależne od rozmiaru. Jedynki Pampers Dwójki Huggies superflex Trójki jedne i drugie Czwórki Pampers

W Pampersach Mały się przesikiwał bokiem,a do tego zawsze miała jakieś krostki na pupie bo te pieluchy są perfumowane (nie wiem po co!). Huggies'y są bezsprzecznie najlepsze, ale nie te zwykłe tylko SuperFlex. Zajęły też pierwsze miejsce w przeglądzie pieluch magazynu (chyba) "Mamo to ja".

Gość A co to ma
znaczyc "lepsiejsze" ???? Ludzie czy Wy juz w ogole polskiego nie znacie?? Zenada :O

Gość mamajulka
Witam ponownie, pampersy, które ciągle były przesikiwane bokiem, zamieniałam na Huggies Premium Super flex. są nieco tańsze i przede wszystkim lepsze!!! ani razu mały ich nie przesikał. Świetnie się trzymają pupy. wytrzymują nawet duużą kupę(z pampersów wyplywała) nie odparzają i nie uczulają. wytrzymują całą noc. Pampersy są przereklamowane

Gość emiiiiiiiiiiiiii
huggisy z disneyem. z pampersow wychodzi kupa na plecy a huggisy maja z tylu taka gumke i nic nie wychodzi :)

przesikiwanie bokiem nie zależy od ułożenia ptaszka :D moja córcia (nie ma ptaszka co by była jasność) też przesikuje bokiem pampersy. a kupka wychodzi pleckami oczywiście. dziś kupiłam huggiesy i będę testować :)

Gość meaaa
no i huggiesa też przesikała bokiem, ale dopiero raz sie to zdarzyło. natomiast kupka rzeczywiście nie wychodzi pleckami :) ale jednak wróce do pampersów bo huggies są sztywne i nóżki jej odgniatają no i słabiej trzymają wilgoć

Gość bababy
oczywiscie ze pampers te grugie mialam raz tzn moje dziecko mialo i przeciekaly.

Gość niebieskie z ROSSMANA-

Gość kiuyt
BEZ KITU ROSSMAN MA ŚWIETNE PAMPY:-) A ORYGINALNE KOSZTUJA PRAWIE 50 ZŁ!!!! A ŻADNEJ RÓŻNICY NIE MA??? NO TAK PŁACI SIE ZA NAZWE PAMPERS:-))

Gość KERMITTOO
pampersy

Gość gosieńkaaa
ja gdzies do 10 miesiaca kupowalam pampersy albo huggisy, roznie bywalo, synek nie mial zadnych odparzen i nic w tym rodzaju, pozniej znalazlam pieluchy duzo tansze, jakies niemieckie bodajze w przezroczystej torbie- mobi czy cos takiego i juz pozniej tylko tych uzywalam bo byly duzo tansze.... synek rowniez przy tych pieluszkach nie mial zadnych problemow skornych ani nic innego

Gość iiiiiii
pampersy naj