Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiiwiwiwiiaiaaaa

Byłam ZGWAŁCONA !!!

Polecane posty

Gość wiiwiwiwiiaiaaaa

Dziewczyny chcialam opowiedziec swoją historię... otóz..swojego oprawcę,gwałciciela znałam,,był to facet starszy odemnie o 9lat. bylismy nawet na "cześć" .. nigdy nie powiedzialabym ze dopusci sie takiego czynu.. zaprosił mnie i kolezanke do siebie na kawe/// poszłysmy ,wkoncu znałysmy go. pamietam ze wychodzilam do łazienki..i on wtedy musiał mi cos dosypac do napoju. po wypiciu stalam sie jakas dziwna,kręcilo mi sie w głowie, wymiotowalam, i nic wiecej nie pamietam...pamietam tylko ze rano ok6 obudzilam sie w jwgo łózku,z nim-rozebrana, krecilo mi sie w głowie,nic nie pamietalam..bylam cała obolała tam" w tym miejscu,mialam siniaki.... on sie smiał...cham..a moja kolezanka?nie bylo jej juz tam, pewnie zobaczyla co sie dzieje i najnormalniej w swiecie zostawila mnie i poszla do domu.. nie chcialo mi sie zyc po tym co sie wydarzylo..chcialam isc do psychologa, gdziekolwiek.ale wstydzilam sie...teraz załuje..moglam zgłosic sprawe na policje!! ostatnio sie dowiedzialam ze on ma sprawe za narkotyki.. załuje ze nie poszlam na gliny..dziewczyny,jezeli spotka was cos podobnego,to nie bojcie sie , idzcie na policje....krzywdzący musi byc ukarany/.

Gość ollajlalala
idz teraz nie jest za pozno nie daruj mu

Gość Albo jak masz
silnych znajomych to namów ich żeby mu wpierdolili. Moze przyniesie ci to choc mała ulgę

Gość stan desperacko poszukiwawczy
Tam wpierdolili - lepiej żeby go który wyruchał w dupsko :-0

Z tego co wiem to w więzieniu robią gwałcicielom z dupy \"jesień średniowiecza\"

Gość stan desperacko poszukiwawczy
Lepiej żeby się po mydło nie schylał ;-)

Gość Więc nie bądz
głupolem!!! Nie daruj mu!!! Zgłoś to na policję! PROSZĘ CIĘ!!! Zrób to!!! Jeśłi nie dla siebie to dla innych dziewczyn, które ten sqrwiel może kiedyś tak samo potraktować! A jesli pojdzie siedzieć, to w wiezieniu bardzo szybko dowiedzą się, ze siedzi za gwałt, a wtedy nic mu nie pomoże! ODWAGI DZIEWCZYNO! Nie daj sobą pomiatać!!! IDZ NA POLICJĘ!!! Popros o rozmowę az kobietą jesli się wstydzisz!

Gość mamamijaaaaaa
zglos to na policje ,tym bardziej ze masz świadka,

Gość hjkkjlklj
Zgłoś to na policje....nigdy nie jest za pozno.Wszyscy beda rozumieli ,ze nie zrobilas tego odrazu.Czy chcesz zeby to zwierze skrzywdzilo jeszcze inne kobiety??????? !!! pomysl o nich...

Gość mimette
co za gęś! Idź ty lepiej do psychiatry mitomano! TV się toto naogląda i pi...li w necie !

Gość sdf
Pomysl ze pewnie nie ty pierwsza i nie ostatnia, Pomysl ze to moze zrobic twojej najlepszej przyjaciolce... przemysl to i podejmij sluszna decyzje - a juz napewno sie nie wstydz!!!

Gość sdf
to nieswiadczy zle o tobie tylko o nim

Gość no dobrze a co o tym mowi
twoja kolezanka? co zapamietala?