Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

moja mama jest chora...a ja stwarzm same kłopoty...

Polecane posty

Gość

Witam Was...Jestem mocno podłamana, gdyz moja mama jest chora na raka...od dłuzszego czasu, jednak niedawno jej stan się strasznie pogorszył. Nawet sama z domu już nie może wychodzić, nie ma siły...Staram sie ułatwiać jej przejscie przez ten okres choroby, ale słabo mi to chychodzi...Poza tym mam kłopoty z czasem i organizacją. Nie umiem wyrobić sie z nauką i pracami domowymi, z obowiązkami domowymi oraz z czasem dla siebie. Często z tego powodu opuszczam szkołę, bo jestem nieprzxygotowana, a nie chcę mieć tragicznych ocen...Mama strasznie si e wtedy denerwuje...I ja czuję się, jakbym była najgorszą córką...Wiem, ze to nie jest żaden sposób, bo pomimo, ze piszę sprawdziany w drugim terminie, to i tak dostaje kiepskie oceny...Chodzę na kurs szybkiego czytania, ale wątpię, czy to w czymś pomoże, nie umiem się skupić. Chciałabym pokazać mamie, że potrafie jej nie krzywdzić...Nie chce staracić tego czasu, który nam zpstał...I tak wystarczająco dużo go zmarnowałam...Co robić??? Pomóżcie proszę...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować