Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomorzanka11

Z BLONDU NA BRĄZ-PORADZCIE!!

Polecane posty

Gość pomorzanka11

Prosze o rade.Jestem farbowana blondynka i chcem zmienic kolor włosow na brąz.Nie chem zeby to był za ciemny kolor bo chyba bedzie to za duza zmiana z blondu na tak ciemny kolor.Poradzcie jaka farbe mam kupic i o jakim odcieniu,zeby byl ladny delikatny brązik.Dziekuje.

Gość mary1954
radze isc do fryzjera i zrobic to pasemkami, ja kiedys zrobilam sama w domu i musialam isc do fryzjera zeby to poprawił - porazka!!

zgadza sie,najlepiej iść do fryzjera i stopniowo zmieniać kolor włosów pasemkami.Jest to bezpieczniejsze dla włosów.Eksperymenty w domu mogą się różnie skończyć,ym bardziej,że planujesz drastycznie zmienić kolor włosów.

również polecam fryzjera. na rozjaśnionych włosach kolor łapie słabo, nierównomiernie i szybko się wypłukuje (po fryzjerze też się szybko wypłukuje, ale podstawa będzie już zrobiona do dalszego farbowania w domu).

ja radze kupic farbe garniera albo l\'oreal\'a najlepiej czekoladke:) i radze po uzyciu uzyc szampotentki bo moja kolezanka równiez farbowana blondynka zrobiła sie na brązik czekoladke własnie i kolor po kilku myciach jej troche zszedł:P pozdrówka mam nadzieje ze pomogłam:)

Gość bubba77
Ja nie polecamy czekolady bo ja mialam dokladnie taki sam problem i zrobilam Garnierem kolor czekolada i wyszedl kolor taki wstretnyi ohydny ze szok......taki kolor kupy:-)Dobrze ze tylko na pasemku zrobilam.Mnie za to juz 2 razy ratowal szampon koloryzujacy Palette kolor BRAZ 221.Na moich wlosach wyszedl prawie jak moj naturalny tylko bardziej w braz wpadajacy.Kosztuje niewiele bo ok 9 zl i mozesz sprobowac walnac na pasemko i zob jaki kolor wyjdzie :-)