Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietta

jak wygladała wasza pochwa po porodzie

Polecane posty

Gość kobietta

a dokładniej jej wejscie, było dosc "zmasakrowane" czy nawet wygladało normalnie. powiedzcie szczerze jakie były wsze odczucia, reakcje, da sie siadać, sikać, po jakim czasie powróciła do normalnych rozmiarówi normalnego zdrowego wygladu.

Gość jak wyglądała
to nie wiem, bo nie zaglądałam. troche bolało przy siadaniu, przeszło po wyjęciu szwów. Do dziś jest blizna

Gość kobietta
ja musiałabym zobaczyc jak mnie zeszyli i jak to wyglada,.....

Gość kobietta
no własnie, boli, i boli i boli, wiem jak szwy nieprzyjemnie ciagna boli jak cholera przy kazdym kichnieciu czy smarknieciu( mały zabieg nie poród), to faktycznie moze denerwowac tym bardziej ze nie siedzimy na 4 literach tylko mamy urwanie głowy z dzieckiem.

Gość jak wyglądała
ale jak chodzisz to nie boli, tylko jak siedzisz. Od kichania tez nie boli. Generalnie nie jest tak źle. Duzo czasu spędzasz karmiąc, więc możesz leżeć, a wtedy nie boli.

Gość no nie mowcie
ze zadna nie ogladała jak wyglada po porodzie? to 1 rzecz o ktorej bym pomyslała...ze musze zobaczyc czy mnie ładnie zszyli i jak to wyglada, chyba ze macie wszystkie słabe nerwy

Gość klmnł
no... nie wyglądało to dobrze :( poszarpane, obrzęknięte i zszyte byle jak :o po następnym porodzie duuuuuuuużo lepiej :) chyba lekarz nabrał praktyki, bo zszywał ten sam...

Gość pochwica
moja jeszcze ciaśniejsza Też musimy kupić "gluty", żeby było lepiej. Jak się rozrusza to jest ok, ale na początku Jestem ponad rok po porodzie z nacięciem krocza

Gość up......