Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hingins she

czy takie kozaczki są seksowne i podniecające?

Polecane posty

Gość kobiety bardzo fajnie
wyglądają na obcasie..owszem ważniejsze jest kto a nie w czym..ale zawsze można lepiej wyglądać..a na co dzień normalne babki nie chodzą na obcasach

Gość oblesne bleeeeeee

Gość no muszę przyznać że
niektóre robią piorunujące :( :( wrażenie !!!!! Te wszystkie pióra , naszywki ,bleeeeeeeeeeeeeee....

ja jego jakczytam \"cerata, cerata\" to niedobrze mi się robi wy wstrętne grube baby, snobistyczne kaszaloty!!!!!!!!!!!! nie każdego stać na skórzane buty!!!!!!!!!! normalnie zrobiłam się wkurwinona!!!

Gość susana nie wqrwiaj się tak
:o Ja grubasem nie jestem, kotku, mam wręcz modelową figure i nosze tylko skórzane buty bo na inne szkoda mi stóp:o Zamiast kupować sobie co roku gówniane ceratowe butki za allegro nie lepiej kupic jende a porządne i pochodzić ze 3 lata?:o Nie rozumiem takich bab:o Te z ceraty i tak nie są ani modne ani seksowne:o A na zimę się na pewno nie nadają

zawiedzeni ze mam Was gdzieś?te wzorki sa obleśne,w ogóle te buty sa strasznie kurewskie jak dla mnie 🖐️

mam juz dosc tego topiku i co on robi na erotycznym? mysle ze moda to dobry dla nigo dzial niesadzicie?

Gość jaktotak*
Ja kupiłam sobie wczoraj bardzo podobne jak musztarda. A na obcasach w zimie po oblodzonych chodnikach nie lubię chodzić. Czuję się jak na szczudłach :O

Na zachód od Polski od paru ładnych lat nie chodzi się z takimi szpicami... Tylko u nas i u Ruskich taki kicz :o Nie mówiąc już o tym, że buty ze szpicem rozmiar 36 sprawiają wrażenie 40-tek.

Gość same kozaczki to troche
za malo aby byc sexi - chyba że będziesz tylko w kozakach - NAGA ;) musi byc ten seksi ubior i do tego kozaki.

Gość tak tak tak TAK tak tak
konieczne z czyms jescze chyba ze tyko kazaczki i bedziesz naga! Pomysl o obcislych skorzanych spodniach - faceci to uwielbiaja - dziewczyny dlaczego trak malo z was teraz w nich chodzi ? (pare lat temu były przeciez na topie)!