Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość du mariage

szukam sukni, pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość du mariage

dziewczyny poszukuje sukienki śłubnej, bardzo prostej, najlepiej dlugiej, marzy mi się taka w stylu halki, pomozcie..

Gość Rain+drop
Jeśli chcesz coś takiego, to sobie wydrukuj i popytaj w salonach, czy mają coś w tym stylu. http://www.fryzury.brat.pl/fryzury_slubne/index.php?plik=fryzury_slubne116&nrZdjecia=116 Wogłoe, wpisz ww googla "suknie ślubne", bedziesz miała dziesiątki stron a adresami salomów, wiele z nich zamieszcza zdjęcia kolekcji, zobaczysz, czy mają coś dla Ciebie :-) Sprawdż może na stronie www.suknie-slubne.pl w kolekcji Madonny, ma sporo delikatnych sukien :-)

Gość najładniesze w stylu halki
ma www.pronovias.pl

Gość na przyklad ta
Gość beznadziejne te ostatnie
suknie:-( Czy każda musi być taka wygogolona i niepraktyczna? Bez sensu. W ogóle mi się nie podobają i jestem pewna że tylko na tych odpowiednio ustawionych modelkach ładnie wyglądają:-P

Gość co to za komentarz
chyba napisane że to przyklady no nie?

Gość hmmmmmmmmmm...
mi tez sie podoba ta :)

Gość dlaczego są beznadziejne
??? Właśnie takie nieusztywniane sukienki sa praktyczne, wygodne i normalne, a nie jakieś welony, fajbany, przepięcia, pierdnięcia:o

Gość beznadziejne te ostatnie
napisałam czemu mi się nie podobają. Ja też lubię wąskie skromne suknie ale chciałabym mieć suknię z zakrytymi plecami i niekoniecznie na szeleczkach. Czemu takich prakrycznie nie ma? Wszystkie są z odkrytymi plecami, prawie zupełnie nagie plecy. Tylko to mi się nie podoba!!!!

Gość hhhhhhhhhhahahahhahahhahah
a co? masz syfy na plecach czy blizny po tradziku?:o Bo sukienka z zakrytymi plecami, dekoltem i taka pod szyję do tego prosta jest nieciekawa- pewnie dlatego takich nie szyją:o A te pokazują dosłownie kilka-kilkanaście centymetrów pleców, więc nie rozumiem co w tym niepraktycznego czy niestosowanego:o Plecy, szczupłe i zadbane są jednym z najpiękniejszych miejsc kobiecego ciała.

Gość hhhhhhhhhhahahahhahahhahah
Gość złośliwość ludzka nie zna
granic. Krowo jedna, może ktoś nie lubi sukien z odkrytymi plecami. A czemu sobie cipki nie odkryjesz? Co masz syfy? Jaki ten świat jest pusty. WIdziałam wiele sukien z zakrytymi plecami i są ładne więc się nie wymądrzaj. A nawet jakby ona miała te syfy to pikuś ci do tego. Już widzę same miss world na tej kafeterii siedzą. Żałosne wstrętne babsko.

Gość buziaczek159
o Matko. Właśnie ze szyją suknie z zakrytymi plecami. Ktoś przecież może nie lubić takiego typu sukni. I nie prawda że nie są kobiece. Są i to bardzo a te suknie z Jose Luis są genialne (szkoda że drogie) i zauważ że modelki nie są tutaj tak wyrozbiearane:-P

Gość te które wkleiłaś
to dopiero tragicznie muszą wyglądac po kilku godzinach na weselu:o Tym bardziej, że jak się w to wbije jakiś wieloryb, to pod tą satynką każdą fałdę będzie widać:o

ja akurat jestem szczuplutka;-)

acha. No a jak taki "wieloryb" jak to nazwałaś odsłoni plecki to co zobaczymy?:-D Fale na morzu chyba...i to będzie efektowne?:-(

Gość pisze się aHa
:o🖐️

Gość proponuje moją
--> to jest suknia slubna??? :D śmieszne

Gość do do do do
złośliwość ludzka nie zna ---> trzy ostatnie są piekne! nie widziałam takich cudów! oryginalne, nie oklepane jak te wszystkie gorsety i kwiatki :) jestem zachwycona!

Gość nie prawda nie prawda
do " pisze się aHa". Można pisać ACHA i można AHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sprawdz w slowniku
AHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

masz chyba słownik z 80tych lat:-D Włącz sobie kiedyś jakiś naukowy program o polszczyźnie i dowiedz się, że można już pisać ACHA i AHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko musisz mieć bardzo dobry słownik i NOWY!!!! Obydwie opcje są poprawne!!! I jeszcze raz mi napszesz że nie można to cię wyślę do przedszkola!!!!!!:-P

włącz sobie Miodka. Właśnie od niego kiedyś to słyszałam i zwróciłam na to uwagę więc się nie spieraj.