Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaaaa33333

Sucha i wrazliwa skore- jakich kremow uzywacie???

Polecane posty

Gość malutkaaaaa33333

Mam bardzo sucha i wrazliwa skore na buzi i mam naprawde bardzo duzy klopot z kupieniem odpowiedniego kremu ...na wszystkie mam uczulenie...a potem buzka cala w pokrzywce,pieczenie,szczypanie,a do tego podraznienie oczu i lzawienie..kupilam dzisiaj nowy krem IWOSTIN zobaczymy...a Wy dziewczyny jakich kremow uzywacie?? z

Gość saffi
uzywam teraz nawilżającego i jest ok. ale bez jakiś rewelacji podobno physiogel jest swietny i własnie przymierzam sie do zakupu

Gość a ja Emolium
za 19 zl :-) jest swietny polecam

Gość a ja Emolium
tez w aptece

dostalam w aptece probke kremu i zelu physiogel. od mojego dermatologa rowniez otrzymalam ta sama probke, krem kosztuje 33zl, a zel 27. teraz jest do kupienia w promocji 150ml zelu+15 ml kremu za 28 zl, lub zel z platkami kosmetycznymi za 24 zl. BARDZO POLECAM. ja uzywam poniewaz mam problemy z przesuszaniem cery, ten zestaw jest swietny, a w promocji naprawde sie oplaca. zapraszam na www.look4win. wygrywaj CODZIENNIE darmowe nagrody. ogladzasz krotki filmik- pieniadze z tego sa przeznaczone na pomoc dzieciom, masz szanse wygrac swietne nagrody, ja juz wygralam :) wciagnelam brata i kolezanki, tez wygrywaja, jako osobe polecajaca wpisz prosze: dotta84 (w kafe wyjatkowo jako dott malutki) pozdr, zycze sukcesów

Gość BAMBINO..
wszystkiego próbowałam i tylko ten się sprawdził :D