Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhaaaaaaaanka

czy kazdy facet zdradza?? jak to jest sa tacy calkowicie wierni??

Polecane posty

Gość hhaaaaaaaanka

jw tak sie zastanawiam.....

Gość są wierni i kochani
ale i oni czasami mają dość i odchodzą po prostu:(

Gość są mam takich 2 w rodzinie

Gość mój jeszcze jest
ale może potrzebuje więcej czasu ;)

Gość mój jeszcze jest
mój tata nie był, teść też nie...dlatego piszę jeszcze:(

nie kazdy facet zdradza i nie kazda laska jest wierna. jestesmy siebie warci niestety

Gość hhaaaaaaaanka
no wlasnie ja sie dzis poklocilam z moim chlopakiem zarzucalam mu troszke on sie obrazila powiedzial "czy ja cie kiedykolwiek zdradzilem??" nie i nie zamierzam mam kontakt z wieloma facetami i widze co sie dzieje i jakos mu nie uwierzylam

Gość są
Myślę,że są tacy,którzy nie zdradzili.Ale nie można powiedzieć,że nigdy tego nie zrobią.Są jednak ludzie uczciwi.Dla mnie jednak nie każda zdrada jest równa zdradzie.Będąc samotną,poniewieraną i nieszczęśliwą w małżeństwie chciałabym się zakochać i odejść wtedy od męża.Ale przecież nie zawsze może to być miłość z drugiej strony...

Gość 2eydkjeanxm
NO WLASNIE ;/

Gość tak są MÓJ JEST
w 100% wierny:)

Gość tatatatat
a skad ty to niby7 wiesz

Zdrada to nie jest kwestia płci. Ani nawet miłości. Zdrada to kwestia wartości, zasad, moralności, lojalności, szacunku do siebie, związku, partnera. Można kochać i zdradzać, a można nie kochać i nie zdradzać.

Moj na 100% jest wierny,a wiem to dlatego ze: -gdy on konczy prace przychodzi do mnie i siedzi do wieczora a gdy juz jest w domu to rozmawiamy jeszcze przez telefon -gdy tylko moze spedza czas ze mną czyli weekendy,swieta,dni wolne -woli spedzac czas ze mną niz z kolegami a gdy juz spotykamy sie ze znajomymi to tylko razem -zawsze wiem gdzie jest i co robi Dlatego jestem na 100000% pewna ze mnie nie zdradza!!!!Kobieta powinna mu dac wszystko,zeby nie mogł szukac czegos u drugiej:)

Gość tak są MÓJ JEST
jak to skąd? wiem, bo to mój kochany chłop:)

nigdy nie mów nigdy i nigdy nie mów zawsze \"Kobieta powinna mu dac wszystko,zeby nie mogł szukac czegos u drugiej\" - BEZEDURA

niekażdy facet i niekażda kobieta zdradzają poprostu to leży w charakterze człowieka. bo jak będzie chciało się zdradzić druga osobę to zawsze znajdzie się okazje do skoku w bok nawet gdy ta druga osoba myśli że ma nad nami kontrole i wie o nas wszystko tak poza tym nie ma się 100% pewności że dana osoba jest wierna i nie ma nikogo na boku:o - tutaj to już kwestia zaufania itd., jak ktoś chce to i tak zdradzi tak jak coś ma odejśc to i tak odejdzie

chyba każdy, jeśli ma ku temu odpowiednie warunki, okazję, moment i kobietę. Sami mężczyźni nawet się nie bronią i przyznają, że są poligamistami, a moje dotychczasowe doświadczenia tylko to potwierdzają...

Gość zaimponowalas
mi "ona zmeczona" :-) Fantastycznie napisalas o zdradzie , musisz byc niesamowicie madra i fajna kobieta , pozdrawiam :-)

Ona zmeczona===>Dlaczego uwazasz ze to bzdura?Jezeli facet zdradza to znaczy ze jego kobieta nie daje mu tego czego on pragnie i mu brakuje np.czułosci,miłosci,opieki rowniez sexu.

Gość tak są MÓJ JEST
możeciwe sobie myśleć co chcecie, a ja wiem swoje:) jestem jego pewna w 100%:)

Gość my bylismy
18 lat wspanialym malzenstwem , no i wyszlo szydlo z worka - oboje okazalismy sie " siebie warci" . Oboje mysle tego bardzo zalujemy , niestety jest juz za pozno - ku przestrodze innym !!!

Gość ds
ja zdradzam a on jest wierny

Mój mąż nie zdradza i nie zamierza. Wiernośc w zwiazku to dla niego podstawa. Ma swoje zasady, ale poza tym, bardzo mnie kocha i za nic by nie chciał zebym cierpiała. Jest cudownym facetem i wspaniałym kochankiem, ale tylko dla mnie..:-)