Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość everforever

Które prezerwatywy są najmocniejsze??

Polecane posty

Gość everforever

Bo np. Durex extra safe pękł mi juz dwa razy... Doradźcie coś:)

Gość everforever
Czyli Unimile... Ile kosztują?? tańsze niż Dureksy??

Durexy, Durexy, Durexy! Wszędzie zdarzają się pęknięcia, natomiast Durex to najpewniejsza marka (współżyłam 2 lata i NIGDY nic nie wyszło). :)

Gość ona hit
No ja nie wiem.. bo np. mi Unimi pekl, moim znajomym tez to sie ptrzyrafilo... My uzywamy durexow i jeszcze nigdy ni zawiodly wiec moze to porrstu kwiesta losowa?

Gość kalinkaaa
A mi Durexy extra safe nigdy nie pękały :D

Gość tansze
unimil, nigdy nie pękły wcześniej stosowałam duteks i pękły dwa razy, może to przypadek, nie znam się na tym

Gość może trzeba
dobrze założyć i bedzie ok

Gość Ginekolog na forum
I dlatego dzieci, stosujcie też dodatkowe zabezpieczenie, zamiast wypytywać na forum, które prezerwatywy są najmocniejsze.

Gość brak rozgrzeszenia
drogi ginekologu na forum- chodzi także o różne choróbska, nie tylko o nieplanowaną ciążę... Ja tam nie wiem,ale mi Dureksy pękły- szok. Teraz może zdecyduję się na tańsze...

Gość Ginekolog na forum
O choróbskach wiem, dlatego piszę "dodatkowe zabezpieczenie" a nie "Jakieś inne". No i pomijam już fakt nie sypiania z kim popadnie....

Gość gin 42
Faceci zawsze mówią, że im gumki pękły, a kobiety że się zsunęły podczas bzykania. Więc przestańcie panowie piepszyć o tym pękaniu kondomów, za cienkie ptaszki macie i tyle...

Ja używałem najtańszych i najdroższych, żadna mi w życiu nie pękła, nie wolno powietrza zostawić w gumce przy nakładaniu, po prostu czytajcie uważnie instrukcje i tyle. Największa różnica w gumkach to taka że tanie maja dosyć nieprzyjemny zapach, tylko Durex i Trojan są praktycznie bezwonne ( no chyba że specjalne zapachowe). A jak już ci tak nagminnie pękają to kupuj sobie jakies gumy z pogrubioną ścianką , albo rekomendowane do anala, one są wytrzymalsze np Durex Arouser.

nie nakładaj tylko ospermionymi łapskami albo niech nie nakłada ci laska która wcześnij się nim bawiła-dzieci które rodza sie z pękniętych gumek są nieszczęśliwe

Gość uwiuelbiam spódnice
pęknięcia są głównie wynikiem złego założenia, drpanięcia paznokciem, rozerwania przy wyciąganiu z papierka... ja używam dureksów (tych zielonych i tych extra safe) i unimili i nigdy nic nie pekło

Może was zaskoczę, ale UNIMIL są najlepszymi europejskimi prezerwatywami-kiedyś czytałem ranking, w którym [przeprowadzono badania prezerwatyw dostepnych na rynku i tak wyszło!! Dla mnie Durex\'y są za ciasne więc używam Unimil-dobre, tanie i od 10 lat nie miałem ani jednej pękniętej gumki Pozdrawiam :-)

Durexy i Unimil\'e Najlepiej kupić w APTECE! Masz wtedy pewność że nie były np. trzymane na słońcu itp. (co się może zdarzać w kioskach chociażby). No i to prawda co piszą wyżej - grunt to odpowiednio założyć! Dobrych kilka lat używałam tych gumek i tylko raz był error, ale nie pękła tylko się "zsunęła" ;)

Gość Grzegorz 323f
Witam ja jechałem na Unimilach 2 lata (niebieskie, żółte, czerwone) i nigdyh nie pękły tylko "Conemore" czyli to tez są chyba unimile z tym ze tygodniówki po 7 pakowane, mi pękła jedna wiec dalej jade na tych pakowanych po 3 a DUREX to shit :P nie jednej znajomej się wpadlo przez to gówno poza tym tyle kasy wywalać na gumki ??? jeśli ktoś to robi raz na rok to moze i kupować gumki za 10 zł ja bym zbankrutował dla tego wole te za 2,20 Pozdrawiam

My uzywamy Durexów. Jakos nie mam zaufania do innych, a boje sie sprawdzać bo dziecka teraz nie planuje :O Uważam, ze podstawa to prawidłowe załozenie!! Jeśli zrobi się to wg instrukcji to nie rozumiem jak taka gumka może pęknąć (no chyba że ktoś sie zaopatrza w kiosku ruchu gdzie gumki stoja na słońcu). Co do zsunięcia to też trudno mi to sobie wyobrazić. Na moim Misku gumki leżą idealnie :P Nie ma szans zeby w czasie seksu się zsunęła.

zsunąć się może głównie wtdy jak ci opada-bardziej o paznokcie trzeba dbać -żeby malutkiej nawet dziurki nie stworzyć bo może być maleństwo

Gość Jurny102
Durex Durex Durex....lepiej tego nie robić jak to robić z unimilem....mi pękł i znajomi tez gadali że pęka...lepiej dołożyć te 4 czy 5 zł niż potem wydawać na wuzek i pieluchy ;]

dla mnie gumka to gumka - lepsza jakakolwiek niż żadna. A czy tu durexy unimile czy inne - ważne że jest i koniecznie kupiona w aptece !

Gość DzikiDzik
Bo pęknięcia zależą od tego jak mocno i jak głęboko się wpycha penisa w cipke... -.- ja pierdole to jest logiczne... jeszcze też ważne to jak bardzo condom na penisie uciska bo penis pocierając o ścianki pochwy nie chcąc ale tak jest ściera powoli condoma aż w końcu pęka... ;p ale z doświadczenia ci powiem abyś zakupił/a Roseteks'y lub Rosetex'y zapomniałem jak się pisze xd

Gość trzeba najpierw porozmawiać
z kioskarką i dowiedzieć się jaki ma światopogląd, a potem przeszukać ją, czy nie ma przy sobie igły albo szpilki

Gość gość
Moim zdaniem to zalezy od osoby, czy sie ktoś hardcorowo dupczy czy spokojniej. Jak ktoś niewyżyty to pękają często.

Gość gość
no i jak dziewczyna ma cipkę jak przerębel i dobrze ociekająca soczkami to nigdy nie pęknie ,a jak ciasna i sucha jak 2 tygodniowy chleb to pękają nagminnie