Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2006p

przeszlam juz przez prawie wszystkie etapy po rozstaniu

Polecane posty

Gość 2006p

najoierw byl silny placz, bezsenne noce, nic nie jadlam, nie pilam, lezalam i plakalam potem zaczela sie walka, moje ponizanie sie( juz nigdy wiecej) nastepnie pytanie: dlaczego ja? przeciez sie tak bardzo kochalismy potem obojetnosc przemieszana z bolem teraz zazynam juz akceptowac powoli i sa dni gdy wcale o nim nie mysle to trwalo 2 lata, pozdrawiam

Gość 2 lata
a potem... znowu poznasz super fajnego faceta prawie idealnego (bo ideałów nie ma) polubisz go bedziecie mieć podobne poczucie humoru i mnóstwo wspólnych tematów do omówienie on polubi Ciebie zaczniecie razem flirtować potem pierwsze spotkania, które przerodzą się w randki i ani sie nie obejrzysz bedziesz zakochana po uszy on tez sie zakocha i będziecie tak razem trwali w pieknym, wspaniałym, wzorowym związku... ale potem pojawią się pierwsze antagonizmy, spory kłótnie z czasem któreś z was albo dojdze do wniosku, ze nie kocha drugiego, albo, ze nic was nie łączy, albo, ze kocha kogoś innego ( niewazne) w każdym bądź razie uzna, ze wasz związek nie ma sensu i znów wszystkie etapy rozstania od nowa i tak do skutku, aż nie znajdziesz tego "na całe zycie" a jak go już znajdziesz..., to bedzie super fajny facet, prawie idealny (bo ideałów nie ma), najpierw go polubisz....

Gość a ja mam wszystkie te etapy na
raz:o Jednocześnie. Miotam się jak gówno w sraczu:o

Gość Bądzcie rozumne

Gość ja tak trochę
2 stycznia miną 2 lata. Chciałabym, żeby to była jużprzeszłosć póki co mam ochotę na zemstę a więc jeszcze nie koniec:(

Gość ...mimi...
..ja własnie zerwałam..i dowiedziałam sie, że mnie kocha :(