Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oXXXo

Dziewczyny! Czy macie płaskie brzuszki i jak o nie dbacie?

Polecane posty

Gość oXXXo

Moja luba ma na brzuchu sadełko i nie każe mi go dotykać. Straszne!!!

Gość gość
hmmm, ja nawet nie wiem czy mam sadelko:o Jak sie zgarbie w pozycji siedzacej to robia mi sie faldy, czy to znaczy, ze mam wielki brzuch?:o...............aaaaaaaaaaaaa i cyce mi wtedy do pasa wisza, czy znaczy ze mam obwisle ?😭

Gość gość
Mi tez sie nie chce, witaj w klubie:D Walic cwiczenia, jest tyle przyjemniejszych rzeczy...np.picie piwa, palenie papierosow, taniec, spiewanie piosenek karaoke, jedzenie popcornu...to moje ulubione zajecia....Mam nadzieje, ze wieksze sadlo mi nie urosnie, poki co mam to gleboko w powazaniu;)

a ja mam płaski i .. właściwie nie dbam o niego :D ok, szoruje gabką, balsamuje i dokarmiam słodyczami bo \'on\' baaaardzo to lubi ;) tyle...

Gość ja mam 61 cm w pasie
więc chyba grubego brzucha nie mam. Nic mi się nie marszczy, naplaży mogę sobie swobodnie siedzieć zgieta w pałąk:) Dodatkowo widac mi na brzuchu bardzo wyraźnie mięśnie i wszyscy koledzy mi ich zazdroszczą:classic_cool: serio:) Mam niezły kaloryfer;) I to nie wyimaginowany:) A jak o niego dbam? Nie jem na noc, bo- będę brutalna- żeby się rano dobrze z zdrowow wysrać, to przed spaniem trzeba już miec przetrawione jedzonko:p Poza tym kilka lat ćwiczyłam jogę i aerobik, ale poza tym nic specjalnego nie robię. Tyram w ogródku i dużo chodze.

Gość gość
A ja na noc zawsze nawieprzam sie jak swinia, do tego dute obiadki i praktycznie brak sniadania, bo rano chce mi sie rzygac...Efekt: jestem sychy gnat 😭, a jak sie zegne w palak to i tak mi sie marszczy:oJestem chuda i brzydka, mam dzis dzien narzekania, wybaczcie 😭

Gość gość
Pisze jak najebana, wybaczcie:o

Gość arachnofobia
pozdro 600 ja mam za to tłusty brzuch od maleńkości mio że nie jem śnaidania, bo niezxdrowo jest

Gość gość
sniadanie wlasnie zdrowo jesc...ponic:o Za to kolacji sie nie powinno, ale co ja poradze zem glodna:o

Gość ej pozdro nie pitol ze jesteś
chuda:o Pokazywałaś swoje zdjęcia tutaj... Jak to ma być "chudość"....:o Sory, ale jesteś zupełnie normalna, tylko zęby masz krzywe:o🖐️

Gość gość
Nie jestem:o Jak patrze na kolezanki i studentow u mnie na wydziele, ze nie ma takiej drugiej chudej w dupie jak ja:o Tak to widze - jestem jakas taka rachityczna, ze tylko dotknac a sie zlamie:o Rany, straszne:o

Gość no chyba że w dupie
:p Ale to nie znaczy, ze ogólnie jesteś chuda:o Bez kitu:o

Gość gość
kij tak z tym tam, i tak sie sobie notorycznie nie podobam ostatnio. Robie sie stara i brzydka i nic w zyciu nie osiagnelam i nie osiagne chyba:o Walic to, nie czytaj w ogole:o Mam gorszy dzien.

Ja wykupiłem mojej dziewczynie karnet w klubie fitness, ale ona nie chce tam chodzić.

Nie wspomniałem jeszcze, że kiedy moja dziewczyna siada z odkrytym brzuszkiem, pojawiają się trzy duże wałki, które można złapać w garść! Dawniej tego nie miała, a teraz szkoda gadać!

Gość gość
glupis, nie dobijaj:o

Gość jak chcez to mi możesz ten kar
net oddać. Ja bym z chcęcią chodziła, tylko nie mam kasy:(

Gość buuuuuuuuuuuu.....
😭

Gość uppppppppp
wałki na brzuchu są obrzydliwe!ale cholernie się na moim zadomowiły!!!!!!!

Gość sabcia2006
dużo ruchu na cudzym brzuchu-polecam a tak poważnie to też mam tylko tkie chwilowe napady na gimnastykowanie sie czy inne metody dbania o brzuszek mam malutkie sadełko i powinnam nad tym popracowac ale na razie wale to jak facet kocha mnie to i moje sadełko, choć tak naprawde powinnyśmy sie starac kobietki abysmy wygladaly jak najlepiej. Na wiosne sie zabiore za to przed latem ;)

Gość bez tłuszczyku
Ja miałam kiedyś sadełko, ale ćwiczę teraz A6W i tłuszcz zniknął....

Gość auuuuuuuuuuuuuuuuuu
pozdro lacze sie z toba w smutku:(((((((((( auuuuuuuu jak zawsze zreszta:( solidarna jestem, ja jebie. zmarnowalam cale swoje zycie. ide sie pociac szarym mydlem.

robie codziennie brzuszki koło 100 i mam z głowy..aby cycki mi nie wisiały robie tez ćw -odpowiednie)a żeby pupa byla jędrna i nogi chodzę na basen..czyli godzina dziennie ćw i 3 razy w tygodniu basen

no a ja dla odmiany brzuch mam plaski z widocznymi mięśniami, wyrzeźbioną talie - a tak naprawde oprocz seksu i tanczenia nic ze sportu/ruchu nie uprawiam... moj problem za to to duzy tylek, nie gigantyczny, ale jednak ze tak powiem - mocno naznaczony!..

3 faldki to jeszcze nie taka tragedia, im chudsza dziewczyna tym więcej ma takich fałdek, bo to skóra przedewszystkim się marszczy.. gorzej jak ma jedną wielką fałdę, wtedy to znaczy, że tłuszczy jest tyle, że skóra nie ma jak się pomarszczyć ;p

Gość jedna fałda
Ja mam jedną dużą fałdę i żadne ćwiczenia mi nie wychodzą! BUUUUUU

Gość Paker85
Ja spotkałem fajną laskę na siłowni. Fajny umięśniony brzuszek i jędrne uda. Chyba się zakochałem.

Witam! Widzę, że niektóre z was walczą z tłuszczykiem! Tylko pozazdrościć waszym facetom!