Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oXXXo

Dziewczyny! Czy macie płaskie brzuszki i jak o nie dbacie?

Polecane posty

a ja od kiedy zamieszkałam z moim facetem, a mija już rok...to przytyłam i brzuszka trochę mam, ale wiecie co? mam tpo gdzieś :) nie zrezygnuje z pizzy i chipsów nigdy!!!!!

Gość Wiesia Szpachlarzowa
lubię szpinak :(

Gość onaonaonaona
A ja zawsze lubiłam fitness i nigdy nie zapuszczałam sadełka!!! HIHIHI

Dla mnie dziewczyny ćwiczące swoje ciałka są super sexy, ale moja luba tego nie rozumie!

Gość ja mam dobra sylwetkę
wszyscy sie pytają, czy ćwiczyłam gimnastyke artystyczną albo taniec;) Mam wyraźnie, ale ładnie (a to rzadko spotykane;) ) umięśniony brzuch, kobieca talię, ładne, okrągłe posladki, tylko łydki mało umięśnione, raczej szczupłe, bo jakos nie mam predyspozycji do umięśnienia tego miejsca...:( Mam ładnie zarysowane mięsnie ramion, pleców, wszystko tak jak trzeba. Co z tego, skoro nie moge znaleźć faceta, który chociaz trochę dbałby oi siebie?:( Niestety, wszyscy, których spotykam sa albo chudzi, z lekkim brzuszkiem albo jego zaczątkiem, maja sylwetke jak wielkie dzieci:o albo są mało interesujący:( No nie przeszkadza mi az tak bardzo. Obecnie jestem w "separacji" z moim ukochanym, bardzo mi na nim zalezy i go kocham, ale to taka malutka chudzinka, zawsze się o niego martwię jak cos dxwiga, że dostanie przepukliny... Zastanawia mnie to, bo ja jestem nie tylko wysportowana, wiele lat chodziłam na aerobik, siłownię, jogę, ale i inteligentna, jestem studentka dzienną, mam wiele do powiedzenia, fajny charakter, dobrze sie ucze i jestem kreatywną osobą. Ale wśród studentów, mąrdych ludzi, trudno jest znakeźć przystojengo, wysportowanego faceta... Nie chodzi mi oczywiście o jakieś tam supermięśnie, ale o takie normalne, żeby chociaz były troszkę zarysowane.

póknij się studentko w czółko dobrze???? zanim coś napiszesz :)

Gość ja mam dobra sylwetkę
rozumiem, że Ty jesteś ten umięśniony:) Więc teraz widzicie, o czym pisałam:o PS. Pisze się pUknij:o🖐️

Ja cię rozumiem. Na pewno znajdziesz wreszcie takiego faceta.

Gość ale właśnie nie rozumiesz
:) Wiesz, no miło by mi było, gdyby mój facet wyglądał bardziej "postawinie" czy po prostu nie jak duży dzieciak- chudy i mięciutki:p Ale nie zamierzam szukać żadnego, bo mój mi się podoa- i fizycznie i psychicznie, i włąśnie on jest dla mnie odpowiedni. Tylko hciałam dodac do tematu, że nie tylko kobiety, ale i mjężczyźni powinni o siebie dbać, bo jeszcze nie zdarzyło mi się spotkać osoby bardzo inteligentnej, interesującej, któraby mi czymś zaimponowała i byłaby jednocześnie wysportowana, miała zadbane ciało.

Gość Ach to sadło u kobiet...

Gość Kiniaczek
Jestem uzalezniona od cwiczen, dlatego mam sliczny i plaski brzuszek. Moj facet jest bardzo wymagajacy pod tym wzgledem. Brzydzi sie takimi z oponkami, ale co gorsza zauwazy kazdy nadmiar tkanki tluszczowej :O Prawie codziennie sprawdza czy moje miesnie sa dostatecznie twarde - zaczyna mnie to wnerwiac.

Gość Też ćwiczę i czuję sie seksi
Ale szczerze mówiąc, lepiej wyglądają lekko otłuszczone kobiece brzuszki (albo płaskie) niż takie które wyglądają jak męskie, mam na myśli tą cześć od pępka w dół. Sorry, ale jak widzę dziewczynę w biodrówkach z takim właśnie męskim brzuchem na wierzchu to aż mnie cofa.... :O

A jeszcze jedno, zastanawiam sie wtedy czy u dołu brzucha nie mają fiutka ;)

Gość Kiniaczek
No tak, w sumie jestem zadowolona ze swojego cialka :) Ciwicze z Cindy Crawford - odpowiadaja mi te cwiczenia, bo lubie konkretne cwiczenia na konkretne grupy miesni, za to nie lubie podskakiwac i bez sensu wymachiwac konczynami we wszystkich mozliwych kierunkach. Tez cwicze i czuje sie seksi --------> nie mam meskiego brzucha tym bardziej fiutka. Chyba nie powiesz ze Cindy Crawford ma meski brzuch?

No nie uważam tak, mówiłam ogólnie o kobiecych brzuszkach. Ciebie o to nie podejrzewałam :) Pozdrawiam 🖐️

Gość Kiniaczek
Spoko. W mojej wypowiedzi nie bylo zlosliwosci pod Twoim adresem. Chyba pisalas o kulturystkach (fakt sa bardziej meskie od facetow) tez mi sie to nie podoba. 🌼 🖐️ i Pozdrawiam :)

Gość Chiaroscuro
Dobre pytanie! ja nic specjalnego nie robie ze swoim brzuszkiem, jest zazwyczaj w miare plaski ,choc ostatnio minimalnie go zapuscilam.. no i moj obecny partner jakby tego nie widzial i dalej sie nim zachwyca!! :)troche tego nie lapie, ale juz od poprzedniego chlopaka slyszalam ze brzuch to chybanajpiekniejsza czesc mojego ciala --ciesze sie naturalnie,ale nie wiem o co tu biega ;) moj chlopak mowi ze ma doskonale proporcje -niezbyt plaski (ZaAaDen Kaloryfer!!) i do tego z ledwo zarysowana "oponką" wokół pępka a co Wy myślicie, jak być powinno?:)

Gość Kiniaczek
Najwazniejsz ze mu sie podobasz. Jeden lubi plaski, drugi kaloryfer a trzeci oponki......... Chociaz moj facet ma odmienne zdanie; oto jego teoria: - facefowi niwysportowanemu nie przeszkadza tluszczyk bo lepiej czuje sie przy niewysportowanej kobitce, ale napewno chcialby miec taka wyspotowana, - wysportowana kobieta nie bedzie chciala niewyspotrowanego faceta (w moim przypadku to porawda).

Gość asiulka1200
elo

Gość asiulka1200
witam wszystkich!też nie lubię swojego brzucha bo nie jest zupełnie płaski;/najgorzej jest u mnie z 'boczkami',które wylewają się z obcisłych spodni:(jekiś czas temu schudłam 6 kg,ale taka harówa to nie dla mnie.Choć musze przyznać,że pozbyłąm się 'boczków' i miałam fajny brzuszek;p ale nie na długo;(po prostu uwielbiam jeść i cały tłuszczyk wrócił na swoje miejsce>teraz staram się jeść normalnie w mierę rozsądku i nie przeginać!Zabrałam się za ćwiczenia brzucha na tzw.wałku i efakty są niesamowite!ćwiczenia już nie są takie straszne a mój brzuszek nabiera kształtów juupi!!!

Gość mam prawie 40
i brzuch od zawsze plaski.Nigdy nie byłam chuda a na płaski brzuch mam sprawdzony patencik, który stosuję od podstawówki. (Zaczerpnięty z jakiejś przedpotopowej książki na temat urody)Dodam jeszcze że nie wymaga on żadnych ćwiczeń:)

Gość DO LASKI PRAWIE 40
powiedz, co to niby za patent masz z tej twojej przedpotopowej ksiazki????

Gość mam prawie 40
wiem - to świństwo ale nie powiem Co mi po płaskim brzuchu jeśli reszta też taki będzie miała? moze tylko mała podpowiedż: sposób jest TAK BANALNIE I NIEWIARYGODNIE PROSTY że jeśli trochę pomyslicie to napewno na niego same wpadniecie

Gość roki500
no z tego co napisałaś to raczej ciężko się będzie domyśleć

Gość zboczuszka.
to niech tyle nie wpierdala.

Gość mam prawie 40
ok sposoby w zasadzie sa dwa pierwszy to nacieranie brzucha podczas kapieli sola i splukanie lodowata woda

Na płaski brzuch jest jedno banalnie proste ćwiczenie...trzeba cały czas chodzić z wciągniętym brzuchem! Ja mam trzydziestkę na karku i poród za sobą, a brzuch płaski!

💤 ....taa wiemy wszyscy .... chodzic zawsze z wciagnietym brzuchem :o

Gość mam prawie 40
ale to prawda wowczas cwiczysz brzuch przez caly dzien