Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskana

Pomocy

Polecane posty

Gość Zatroskana

Witam Pisząc ten liścik mam nadzieje że ktoś mi pomoże i doradzi bo sama nie wiem co dalej robić :( Otóż Michała poznałam ponad dwa lata temu przez internet.Świetnie nam się rozmawiało więc postanowiliśmy spotkać się w realu.Nasza znajomość przerodziła się w świetną przyjaźń dopóki Michał nie zakochał się we mnie ja jednak nie mogłam odwzajemnić jego uczucia bo kochałam kogoś innego i on o tym wiedział.Często chciał mnie pocałować ale ja nie pozwałam mu się zbliżyć bo wiem że zraniłabym go jeszcze bardziej.Michał sobie odpuścił przynjmniej tak myślałam a ja zaczełam do niego coś czuć.W tym czasie znalazł sobie inną ale nie wyszło im i tak się stało że zaczeliśmy się spotykać, bardzo zbliżyliśmy się do siebie.Kilka razy poszliśmy ze sobą do łożka było cudownie aż pewnego razu Michał powiedział mi ze chce być sam , że nie chce cierpieć poźniej jak nam sie coś nie uda itp rzeczy.Myslałam ze tak rzeczywiście jest ale ostatnio widziałam że poznał jakąś dziewczyne.Boli mnie to wszystko i własnie problem w tym że Michał musi odbierac odemnie swoje rachunki za tel a ja kompletnie nie wiem jak mam się zachować w stostunku do niego.Wiele dla mnie zrobił ale jak zbliżyłam się do niego to zostawił mnie...On nie wie że ja wiem o tej dziewczynie najgorsze jest to że jej mówi to samo co mi te same komplementy ze jej nigdy nie zostawi ze jest jedyną kobieta która kocha.Co ja mam robić i jak się zachować?

Gość wrrrrrrrrrr
Staram się, staram , ale ... ZAGMATWANE. Napisz to porządnie.

Gość Zatroskana
To była długa historia i ciężko ją opisać w kilku zdaniach.Ale czy jak przyjdzie to mam mu powiedzieć że wiem że ma dziewczyne, czy nic nie mówić a może ostrzec dziewczyne kurde ja sama nie wiem :(

Gość tiririri
skąd jest ten michał? podaj chociaż województwo

Gość tiririri
up up

Gość tiririri
zatroskana no skąd on jest?

Gość Zatroskana
A czy to coś zmieni jak podam województwo?

Gość tiririri
oj może dużo zmienić! bardzo proszę, powiedz

Gość tiririri
czekam na odp

Gość tiririri
no nie daj się prosić

Gość Zatroskana
Wielkopolskie

Gość tiririri
ło Boże!!!! Kobito jeszczse trochę i zeszłabym z tego świata!!! Ale to nie ten ;)

Gość Zatroskana
A co miałaś podobną historie?

Gość cotynato
a ja rozumiem wszystko!pisalas cos o rachunkach ktore musi od ciebie odbierac.to zwykjy naciagacz i tyle!a przy okazji,jesli laska da sie zlapac to zalapuje sie na cos jeszcze!powiedz mu ze wiesz o tej nowej dziewczynie